1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    HeLaL Mustafa TotaLi dene demiştim Avrupa macLarında tebrikLer UEFA da bu gaLibiyet cok iyi oLmuş,Ligdede Lidersin sanırım yada en az 2.sin çok iyi gidiyosun,sene sonunda gayet iyi bi yerde oLacagına eminim Hedefine uLaşmaya yakınsın.
    tesekkürler ewet senin dediğin yaptım total i kullandım cok iyi oynadık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler süper olmuş Blackburn galibiyeti.
    bu gruptan çıkmak içn bu galibiyet şarttı ve bizde kazandık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Blackburnda kimmis helal mustafa, ceyrek finale kadar gidersin ins
    haklısın blacburn kım trabzonspr avnı aker de ne devleri yendi inşallah dedüğün olur ben çeyrek fnal oynarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    blacburn maçının ardında bütün takımlarda kotratları bitmeye yakın oyuncular vardı biz de teknk heyet olarak bunlardan br kaçını kadroya katmaya calıştık ve bazılarında başarılı olduk bazılarında olmadık.
    serbest transferler

ilk transfer sivasspordan hayrettin yerlikaya

koray avcı 1haziran 2008 de trabzonsporda beşiktaşın eski oyuncusunu kadroya kattık

gökhan güleç 1haziran 2008 de trabzonsporda denizlisporda kiralık oynayan beşiktaşlı oyuncuya sözleşme mzalattık

manisaspor orta saha oyuncusu uğur inceman da 1 hazrian 2008 de trabzonsporda

son olarak da kartalsporun genç golcüsü yaser trabzonspora 1 haziran 2008 de katılacak

transferler esnasında mehmet aurello yada sözleşme teklif ettim ancak olumlu yanıt alamdım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

uefa da rosenburg ile oynuyoruz deplasmanda maça yine total domınasyonla cıktım çok etkili oynadık ancak gol bulamadık

lig de 13. hafta maçı genclerbirliği maçı.maça pek iy bir giriş yapamdık ilk yarının sonlarına doğru bir gol yedk ilk yarı 1.0 onlar önde btirdi ikinci yarı oyunun hakimi bizdik artık dakka 80 oldu benim maçtan ümidim kesildi derken 86 da gökdeniz ve 90+2 de mehmet yıldız sahneye çıktı ve işi bitird ve 3 puan bizm oldu

bu arada beşiktaşın şampiyonlar ligi maçları bitti ve beşiktaş bir sürprize mza attı gruptan 2. olarak çıktı

15.hafta mücadelesinde kasımpaşa ile oynadık kasımpaşa ligde sonuncu maça rahat çıktık.ilk yarı 0.0 bitti ama ikinci yarıda 3 gol bulduk rakp sadece 1 gol cekebıldı o kadar

16.hafta maçı trabzonsporun yıllardandır galibiyet alamadığı fenerbahçe maçtan önce futbolcularla bır toplantı yaptık ve bu maçın önemini anlattık onlarda maçın önemini bildi ve 2.0 kazandık maçı
    [url=http://www.resim-yukle.com][/

uefa da gruptaki son maçımız kobenhavn la avni akerde bu maça rahat çıktık çünkü 3lük çin yarıştığımız rosenburg bayern le maç yapıyordu futbolcular bu rahat maçıda kazanmayı bildi mehmet yıldız yükselişine devam etti ve bu maçtada 2 gol attı

buda uefa dak gurubumuzda puan durumu 3. olarak yukseldık ve uefa gurplarındakı lıderlerle karşılaşcaz

uefada 1. tur maçında fatihn forma giydiği zenitle oynuyacağız güzel kura olduğunu düşünüyorum

zeniti elememiz halinde karşılaşacagımız rakıp de belli oldu leverkusen-ajax maçının galıbı bızım maçın galibi le eşleşcek

17.hafta rizesporla ıynuyacağız.karadenz derbisi öncesi taraftarlar dan centilmen görüntüler vardı.deplasmanda yine mehmet yıldız şov vardı maçı 2.0 kazandık

bu maçla birlikte ilk yarıda sona erdi puan durumu da şöyle oluştu

ilk yarı sonun da elimizde olan 2.5 milyon dolarla bir stoper almayı düşünüyorum bakalım bizi neler bekliyor takıma yaşlı ama kariyeri başarılarla dolu bir defans oyuncusu alcam bedelsiz onu bu takımdan emekli yapmayı düşünüyorum

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri