Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa nasil yapiyon bunu, ben okadar denedim. Bi sistem oturtamadim ama sen masallah Moscow'u bile Uefadan elemisin. Gelirlerin az ama Uefa grubuna kalmam iyi olmus, burdan para gelir. Ayrica feeder kulup ara mesela uzak dogu ulkelerine tekliflerde bulun, buyuk para veriyosun sezon baslari ama oralardada forma satislarin oluyo ve iyi para kasana geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mustafa nasil yapiyon bunu, ben okadar denedim. Bi sistem oturtamadim ama sen masallah Moscow'u bile Uefadan elemisin. Gelirlerin az ama Uefa grubuna kalmam iyi olmus, burdan para gelir. Ayrica feeder kulup ara mesela uzak dogu ulkelerine tekliflerde bulun, buyuk para veriyosun sezon baslari ama oralardada forma satislarin oluyo ve iyi para kasana geliyor.
    ewet finansal durum kötü ya biraz ama olsun yeni sezonda fazla transfere para vermeden sözleşmesi bitmek üzere olan futbolculara sözleşme imzalatacam.senin dediklernde yapıodum da her zamn uzakdoğu takımı denk gelmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Mustafa ya nazar değdirdiniz arkadaşLar Ligdeki nağmagLup unvanını kaybetti,maçLarı ekLer az sonra..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

uefa kupasında bayern ile ilk maçımızı yaptıkmaça başlarken hiç umudum yoktu ve düşümdüğüm gibi oldu 2.0lık skorla mağlup olduk adamlar bizi sahadan sldi fark yemedk allahtan

şimdiki maçımız gazi antepsporla uefa maçında yenilince futbolcular moralsiz cıktılar maça ançak bu macda güzel oyun oynadık ve maçı 5.2 kazandık

bu maçtan sonraki rakip trabzonsporun eski futbolcularından tolunay ın teknik drektörlüğünü yaptığı kayserisporla.maça iyi başlayan taraf onlarda daha sonra oyundak dengey saüladık ama onlar bir kornerden gol buldular macta üstün oynayan bizdk ve bunun sonucunda 10 şut çektik onlar 5 sutla maçı tamamladı ama 10 şutta hiç gol olmayınca bu maçtan puan alamdık ve ligdeki ilk malunyetmz aldık böylelikle liderliğide 1 puanla beşiktaşa kaptırdık

bu maçtan sonra tekrar uefa ya döndük rakip blacburn maç avni akerde bu maça total dominasyon taktiği le cıktım kayser yenlgsinden sonra bu maça cıkarken endişelerm vardı ama oyuncular maçın önemin bilyordu admalra br tane dahi tehlkeli atak yaptırmadan maçı 2.0 kazandık

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

HeLaL Mustafa TotaLi dene demiştim Avrupa macLarında tebrikLer UEFA da bu gaLibiyet cok iyi oLmuş,Ligdede Lidersin sanırım yada en az 2.sin çok iyi gidiyosun,sene sonunda gayet iyi bi yerde oLacagına eminim Hedefine uLaşmaya yakınsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler süper olmuş Blackburn galibiyeti.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Blackburnda kimmis helal mustafa, ceyrek finale kadar gidersin ins

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    HeLaL Mustafa TotaLi dene demiştim Avrupa macLarında tebrikLer UEFA da bu gaLibiyet cok iyi oLmuş,Ligdede Lidersin sanırım yada en az 2.sin çok iyi gidiyosun,sene sonunda gayet iyi bi yerde oLacagına eminim Hedefine uLaşmaya yakınsın.
    tesekkürler ewet senin dediğin yaptım total i kullandım cok iyi oynadık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler süper olmuş Blackburn galibiyeti.
    bu gruptan çıkmak içn bu galibiyet şarttı ve bizde kazandık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Blackburnda kimmis helal mustafa, ceyrek finale kadar gidersin ins
    haklısın blacburn kım trabzonspr avnı aker de ne devleri yendi inşallah dedüğün olur ben çeyrek fnal oynarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    blacburn maçının ardında bütün takımlarda kotratları bitmeye yakın oyuncular vardı biz de teknk heyet olarak bunlardan br kaçını kadroya katmaya calıştık ve bazılarında başarılı olduk bazılarında olmadık.
    serbest transferler

ilk transfer sivasspordan hayrettin yerlikaya

koray avcı 1haziran 2008 de trabzonsporda beşiktaşın eski oyuncusunu kadroya kattık

gökhan güleç 1haziran 2008 de trabzonsporda denizlisporda kiralık oynayan beşiktaşlı oyuncuya sözleşme mzalattık

manisaspor orta saha oyuncusu uğur inceman da 1 hazrian 2008 de trabzonsporda

son olarak da kartalsporun genç golcüsü yaser trabzonspora 1 haziran 2008 de katılacak

transferler esnasında mehmet aurello yada sözleşme teklif ettim ancak olumlu yanıt alamdım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

uefa da rosenburg ile oynuyoruz deplasmanda maça yine total domınasyonla cıktım çok etkili oynadık ancak gol bulamadık

lig de 13. hafta maçı genclerbirliği maçı.maça pek iy bir giriş yapamdık ilk yarının sonlarına doğru bir gol yedk ilk yarı 1.0 onlar önde btirdi ikinci yarı oyunun hakimi bizdik artık dakka 80 oldu benim maçtan ümidim kesildi derken 86 da gökdeniz ve 90+2 de mehmet yıldız sahneye çıktı ve işi bitird ve 3 puan bizm oldu

bu arada beşiktaşın şampiyonlar ligi maçları bitti ve beşiktaş bir sürprize mza attı gruptan 2. olarak çıktı

15.hafta mücadelesinde kasımpaşa ile oynadık kasımpaşa ligde sonuncu maça rahat çıktık.ilk yarı 0.0 bitti ama ikinci yarıda 3 gol bulduk rakp sadece 1 gol cekebıldı o kadar

16.hafta maçı trabzonsporun yıllardandır galibiyet alamadığı fenerbahçe maçtan önce futbolcularla bır toplantı yaptık ve bu maçın önemini anlattık onlarda maçın önemini bildi ve 2.0 kazandık maçı
    [url=http://www.resim-yukle.com][/

uefa da gruptaki son maçımız kobenhavn la avni akerde bu maça rahat çıktık çünkü 3lük çin yarıştığımız rosenburg bayern le maç yapıyordu futbolcular bu rahat maçıda kazanmayı bildi mehmet yıldız yükselişine devam etti ve bu maçtada 2 gol attı

buda uefa dak gurubumuzda puan durumu 3. olarak yukseldık ve uefa gurplarındakı lıderlerle karşılaşcaz

uefada 1. tur maçında fatihn forma giydiği zenitle oynuyacağız güzel kura olduğunu düşünüyorum

zeniti elememiz halinde karşılaşacagımız rakıp de belli oldu leverkusen-ajax maçının galıbı bızım maçın galibi le eşleşcek

17.hafta rizesporla ıynuyacağız.karadenz derbisi öncesi taraftarlar dan centilmen görüntüler vardı.deplasmanda yine mehmet yıldız şov vardı maçı 2.0 kazandık

bu maçla birlikte ilk yarıda sona erdi puan durumu da şöyle oluştu

ilk yarı sonun da elimizde olan 2.5 milyon dolarla bir stoper almayı düşünüyorum bakalım bizi neler bekliyor takıma yaşlı ama kariyeri başarılarla dolu bir defans oyuncusu alcam bedelsiz onu bu takımdan emekli yapmayı düşünüyorum

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Çok iyi gidiyorsun bravo.

Ben Trabzonsporla ilk senemde hiç bu kadar başarılı olamamıştım.

Transferler de güzel. Uğur İnceman bence bizim takımın oyuncusu değil ama. Yedek olarak kullanılabilir. Hayrettin ve Yaser güzel transferler.

Gol sıkıntısı çekmiyor görünüyorsun ama Avrupada başarı için ii bir yabancı golcu gerekiyor bence.

Kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bravo Mustafa çok iyisin,Fener gaLibiyeti kötü oLmuş ama canın sağoLsun
    UEFA da Zenit i gecebiLcek formdasın inş eLersin ondan sonrası ise çok zor gibi duruyor..

Ligde de baya iyisin 5 puan farkLa LiderLik çok güzeL,tebrikLer..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ligde rahat gidiyorsun..Şampiyonluk hemen hemen kesin gibi..UEFA'da da çeyrek final görürsün bence..Ayrıca Mehmet Yıldız'ı çok iyi kullanıyorsun gol kralı mı şuanda ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ligde rahat gidiyorsun..Şampiyonluk hemen hemen kesin gibi..UEFA'da da çeyrek final görürsün bence..Ayrıca Mehmet Yıldız'ı çok iyi kullanıyorsun gol kralı mı şuanda ?
    mehmet iyi oynuyor ama sakat lık yasadı bı ara o yüzden gol krallığında 3. sırada 1. sırada necat var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Çok iyi gidiyorsun bravo.

Ben Trabzonsporla ilk senemde hiç bu kadar başarılı olamamıştım.

Transferler de güzel. Uğur İnceman bence bizim takımın oyuncusu değil ama. Yedek olarak kullanılabilir. Hayrettin ve Yaser güzel transferler.

Gol sıkıntısı çekmiyor görünüyorsun ama Avrupada başarı için ii bir yabancı golcu gerekiyor bence.

Kolay gelsin.
    teşekkürler ama daha yolun başı belli olmaz uğur konusuna gelnce sezon başında özkan sümerin verdiği rapotda uğur üst sıralardaydı bende baktım sözleşmesi bitmiş dedm alayım bari bu arada yeni serbet oyuncularıda katacam takıma transfere para veremem çünkü kalmadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkiye kupası grubun 2.macında ilk yarıda lgde tek yenilgmzi aldımız kaysersporla oynuyacağız maç güzl gecti kazanan biz olduk 4.3 lük skorla onların gollaern gökhan ünal bizimkleri de mehmet yıldız attı karsılıklı aralarında gol duollsu oldu

transfer

transfer döneminde bir stoper alcam demştm ve juventusun eski stoperi hajduk da forma giyen igor tudoru 2.2 milyon dolara aldık

sözleşmesi bitmek üzere olan brezilyanın ünlü defanslarından Roque-Junior da sözleşme imzalattık onu burdan emekl etmek istyorum

serhat akın da 1 hazıran 2008 de bedavaya trabzonspora gelyor

türkye kupasında gruptaki 3. macıda deplasmanda denizlsporla oynadık.maç çok öekişöeli gect yeni transfer igor tudor da maçta bir gol attı skor 3.3

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 14:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Transferlerin gerçekten kaliteli defansının artık bu transfelerle oturacagını söyleyebiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Transferlerin gerçekten kaliteli defansının artık bu transfelerle oturacagını söyleyebiliriz..
    suan sadece igor tudor geldı dıgerleri haziranda sözleşmeleri bitince gelecekler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

lign iknci yarısı başladı 18. hafta da ankarasporla deplasmanda oynadık maçı 1.0 kazandık.mehmet yıldız sakat oldugu için bu macta yoktu umut oynadı bde penaltı kaçırdı

bu arada izlemekte oldugumuz mehmet topuz ligde çok iyi br performans ortaya koydu ve avrupa klupler onun için teklifte bulunda ve valencia ile anlaştı

19.haftada içerde konyayla oynadık yattara gükdeniz jabi yoktu ama maçı yne 1.0 kazandık rakip ikide kırmızı kart gördü

transfer

hasan üçüncü gençlerbrliğine 1.3milyon dolara satıldı

türkiye kupasında beşiktaşla oynadık gruptaki son macı yenersek yola devam berabere yada bizim kaybımızda onlar cıkcak maçın başında penaltıyla öne gectler ama bz beraberliği yakaladık tam elenmek üzereydik ki bütün takımı ileri öıkardım mustafa keceli adeta bize hayat verdi ve maçı 2.1 kazandık

türkiye kupasında çeyrek fnalde rakibmz rizespor

20.hafta galatasaray la oynadık aslında iy oynadık ama ki duran toptan gol yedk biri penaltı biride lncoln den serbest vurus golü ama moral bozmaya gerek yoknasıl olduysa umut bu sefer penaltıyı attı

transfer

ferhat çökmüş 1milyon dolara sivasspor a satıldı

sezon basında işime yarar düşüncesiyle aldıgım ama hiç yararlanamdıgım kemali ankaragücüne 210 bin dolara verdik böylece bırzda olsa klube para grmiş oldu

türkiye kupasında çeyrek fnal lk maçında rizeyi içerde 2.0 yendik ikinci maça çok umutlu gdecez

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 15:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Genel olarak güzel gidiyorsun tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyisin gerçekten devamını bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Çok iyisin gerçekten devamını bekliyorum

teşekkürler devamı geliyor tabiki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

21.hafta trabzonspor3-1beşiktaş

türkye kupası çeyrek fnal 2. maç ç rizaspor 1-3trabzonspor

yarı final rakibimz bell oldu

22.hafta b.bspor3-1trabzonspor

ilk maç avni akerde trabzonspor2-1zenit

23.hafta trabzonpor 2-1 ankaragücü

tekrar zenit ikinci maçta geriye düştük ama maçı kopardık daha sonra

uefa da 2. raund maçları belli oldu

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler gayet muhtesem gidiyorsun gökdeniz 'in ss ini koyabilirmisin?Leverkusen i inş geçersin
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa sastim kaldim

Bende yarindan itibaren Trabzonspor ile kariyer baslatcam, bi kere daha denicem basarili olmayi.

Cok guzel gidyosun, Uefa da yine iyi bi kura cekmisin eliyebilecegin bi rakip. Lig zaten buyuk ihtimal senin ama TR kupasinda Galatasarayi gecmen zor gozukuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal olsun valla Uefada 2.tura yükselmek çok güzel ligde muhteşemsin aynen devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yorumlarınız için teşekkür ederim gökndenzn ss sinide koyacam birazdan

24.hafta svasspor 1-1trabzonspor

25. hafta trabzonspor3-0bursaspor

2. tur ilk maçı trabzonspor3-1leverkusen

26.hafta oftas 0-3 trabzonspor

uefa 2.tu 2 maç leverkusen 2-1 trabzonspor
    kırmızı kart görene kadar öok iyi oynadık karttan sonra eksik oynamanın zararını goduk ama 1 gol bıze turu getırdı

uefada ceyrek fınal kuraları cekıldı bıraz şans lı bı kura oldunu dusunuyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    li gökdenizin ss sini istemişsin

Last edited by Trabzonspor : 09.Mart.2008 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ss için teşekkür edeirm inş hsv yi eleyip yoluna devam edersin
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa HSV macinda, kadronu ve sahaya dizilis ss ini de eklersen iyi olur bi bakmam lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mustafa HSV macinda, kadronu ve sahaya dizilis ss ini de eklersen iyi olur bi bakmam lazim
    tmm koyacam maçı bi yapayım da.bu kadar nasıl oluyor dıosan bende şaşkınım ama oluo valla bunun olcagını ummuyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla Uefa kupasında tarih yazıyorsun tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

27.hafta trabzonspor3-1manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her kulvarda güzel gidiyorsun. Uefa'da maç içi belirleyeceğin taktiklerle kupaya kadar gidebilirsin. Performansına baktığımda ligi alacağını düşünüyorum.

Devamını merakla bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Her kulvarda güzel gidiyorsun. Uefa'da maç içi belirleyeceğin taktiklerle kupaya kadar gidebilirsin. Performansına baktığımda ligi alacağını düşünüyorum.

Devamını merakla bekliyoruz.

teşekkür ederim ligden umudum cokda uefadan pek yok rakıp zor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkiye kupasında yarı fanl ilk maçında sarçoğlunda oynadık kötü oynadık maçı kaybettik

28.hafta trabzonspor 3-0 denizlispor

29.hafta antep 2-4 trabzonspor mehmet yıldız şov

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

hsv lk maçına çok iyi oybadık ançak rakip btiriciliğini kullandı ve 5 şutta 2 gol attı birini kendi kalemize attı. biz sadece 1 gol atabıldık istatistiklerde bz barz üstündük umutlar ikinci maça kaldı

30.hafta trabzonspor 2-0 kayserispor

Last edited by Trabzonspor : 10.Mart.2008 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.
    teşekkür ederim ikinci maçıda oybadım süperdi

uefa çeyrek fnal 2. maçında avni akerde oynadık gol bulabılmek için taktiğim değiştim 2 forvetle başladım

maç başladı 5. dk umut gol attı ve çok sevindik ama rakip 21.dk da beraberliği yakaladı elendik korkusu ıcıne gırdım ama 85 de umut yıne sahneye çıktı 2.1 yaptı oh dedm maç uzuyo ama 90.dk lmayacak bşe oldu sayed moavad gol attı bu skor bzi yarı fınale taşıdı

uefa da yarı fınal kuralarıda çekildi burdan sora ilerlicem düşünmüyorum zaten sezon başı bu kadar gelcem bilmyordum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    benim oyunda sezon başında transfer ettiğim giray kaçarı trabzonspor da transfer etmek istomus fanatik haberinde söyle

Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı.
    Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri