1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ligde rahat gidiyorsun..Şampiyonluk hemen hemen kesin gibi..UEFA'da da çeyrek final görürsün bence..Ayrıca Mehmet Yıldız'ı çok iyi kullanıyorsun gol kralı mı şuanda ?
    mehmet iyi oynuyor ama sakat lık yasadı bı ara o yüzden gol krallığında 3. sırada 1. sırada necat var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Çok iyi gidiyorsun bravo.

Ben Trabzonsporla ilk senemde hiç bu kadar başarılı olamamıştım.

Transferler de güzel. Uğur İnceman bence bizim takımın oyuncusu değil ama. Yedek olarak kullanılabilir. Hayrettin ve Yaser güzel transferler.

Gol sıkıntısı çekmiyor görünüyorsun ama Avrupada başarı için ii bir yabancı golcu gerekiyor bence.

Kolay gelsin.
    teşekkürler ama daha yolun başı belli olmaz uğur konusuna gelnce sezon başında özkan sümerin verdiği rapotda uğur üst sıralardaydı bende baktım sözleşmesi bitmiş dedm alayım bari bu arada yeni serbet oyuncularıda katacam takıma transfere para veremem çünkü kalmadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkiye kupası grubun 2.macında ilk yarıda lgde tek yenilgmzi aldımız kaysersporla oynuyacağız maç güzl gecti kazanan biz olduk 4.3 lük skorla onların gollaern gökhan ünal bizimkleri de mehmet yıldız attı karsılıklı aralarında gol duollsu oldu

transfer

transfer döneminde bir stoper alcam demştm ve juventusun eski stoperi hajduk da forma giyen igor tudoru 2.2 milyon dolara aldık

sözleşmesi bitmek üzere olan brezilyanın ünlü defanslarından Roque-Junior da sözleşme imzalattık onu burdan emekl etmek istyorum

serhat akın da 1 hazıran 2008 de bedavaya trabzonspora gelyor

türkye kupasında gruptaki 3. macıda deplasmanda denizlsporla oynadık.maç çok öekişöeli gect yeni transfer igor tudor da maçta bir gol attı skor 3.3

Last edited by Trabzonspor : 08.Mart.2008 at 14:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri