Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Bu saydıklarının bazıları FM'nin güzellikleri.Yanlışmıyım?
Bazıları güzellikleri evet
Futbolu o yönden bende düşünebiliyorumda, bu yazdıklarım; bir maçta, iki maçta hatta ve hatta bir kariyerde, iki kariyerde başıma gelipte yazdığım şeyler değil. Eee insan bi yerden sonra,dayanamıyor artık..

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Güzellik mi?Yapma Yusufcan bazı konularda haklısın özellikle 20 şut 6 7 tane net pozisyon ve gol atamama kısmı ve ayrıca kalecilerin panter oluşu konusunda katılıyorum.Ama bunlar oyunu silecek kadar büyük sorunlar değil bence yazık etmişsin oyuna
Kariyer baştan başlar sorun değil diğerleride yedekte zaten ama bu sinirim ne zaman geçecek oyuna onu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
Süper bir yazı abi teşekkürler. Çoğu yerde hatta tamamen haklısın. Oyunu silmek dışında. Ben neler yaşadım zamanında ama seviyorum ulan FM'yi.
Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Ne fmle,ne de fmsiz ...
Aynen bu iki yorumada ; bir yiyen pişman bir yemeyen pişman durumu gibiyiz değil mi

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
offf çok fena dolmuşsun sen...

konuşmaya ihtiyacın var senin...ama dediklerine katılmamak elde değil...bu dediğin 801 de çok oluyordu da...ama 802 de pek fazla karşılaşmadım...

benim derdim kazandığım paraları yönetimin çarçur etmesi...

sen kariyerlerinide yedeklemişsindir...

sinirin geçsin kurarsın yine...

al işte ben o kadar oyuncu yetiştirip transferden para kazandım...1.9 milyar $ ı geçince yönetim yatırım yapıyor...getirisi 0...şu anda 2021-2022 yılındayım ve bırakmayı düşündüm bir an için...
Sorma cidden acayip doldum, hatta terapiye ihtiyacım mı var mı diye bile düşünmeye başlamıştım, oyun oynarkendi ama, şimdi gitti kepeklerim

Senin o finans durumunu biliyorum, gizli gizli okumuştum yazdığın bir konuda galiba

Quote Originally Posted by wwhirlwind View Post
bu haftasonu tv8 de manchester united portsmouth fa cup macı wardı umarım seyretmissinizdir manchester united sayısız posizyona girdi cok net goller kacırdı direkten donen toplar oldu oyunun tek hakimiydi neredeyse tek kale oynadılar cesitli atak organizasyonları denediler hatta portsmouth genel olarak kendi yarı sahasından cıkamadı dogru duzgun pas dahi yapamadılar ... ama dakika 75 iken cok nadir gelisen bir portsmount kontrası sonucu bi penaltı ve kırmızı kart sonuc manchester 10 kisi kaldı macıda 1-0 portsmouth aldı fm 2008 v802 gercek hayata o kadar yaklastı ki artık oyun demek bile yanlıs olur simulasyon gibi bisey oldu pas hataları top kayıpları kacan goller vs... tabiki olacak bunlar normal seyler ama yaptıgımız taktik & talimatlar ve oynayan oyuncular ile de dogru orantılı oldugunu unutmamak lazım atıyorum ahmette 1 pas hatası olurken mehmette 10 tane oluyorsa sorun nerede diye dusunmek lazım yada transfer konusunda mesela turkiyeden ornek vermek gerekirse mehmet topuz adamlar satmıyorlar oyuncular gidecekleri zamanda kendilerine gore daha gozde olan takımlara gitmeleri gibi kendi kriterlerine gore bi degerlendirme yapmaları gibi vs vs vs sonuc olarak fm gercekten uzaklasmadıkca fm ye devam
Kabul ediyorum bunları ben yok demiyorumda, en önemli şey bir defa yada iki, üç defa olmakla kalmaması, 50 defa manu ve portsmouth maç yapsa olurmu bu tür şeyler sürekli ? veya manu 50 farklı maçında, ortalama 15-20 kez bu yazdığım şeyler yaşanır mı ?
İki üç farklı zamanlarda veya aynı zamanlarda açılmış kariyerden bahsediyorum ya düşün artık beni

Fakat en önemli şey galiba burada data, arkadaşlarında söylediği gibi.
8.01 kullanıyorum, hatanın çok olduğundan bahsediyorsunuz galiba 8.01'de ? Yani değer mi 8.02 şu an çok çok iyi mi, iyi olduğunu pek sanmadığım ve duymadığım içinde yüklemedim

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
Kaleci olayından sonra okumaya gerek yok dedim. Devamını okumadım bile.

Kaleci demekki senin yönettiğin takıma karşı kin besliyor ve o yüzden başarılı oluyor. Diyecek söz yok...

Ama ben herşeye rağmen FM'yi bırakmam. O şaçmalıklar sayesinde ben kaç maç kazandım. Bazen bizim yanımızda da olmuyor değil hani...
Kaleci olayıda aynen bir değil, iki değil; villeral'ın kalecisi viera'nın ne alakası var benim lyon'la..
vs vs, inan bir çok kez çoğaltılır çağaltılır, sildiğim kariyerden ( terorik olarak mümküm olsa ) örnekleri koyulur bu yorumunada

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
kariyerinizde alt yapıdan pa sı 170 üzeri hiç oyuncu çıktı mı?

benim 15 yıllık kariyerimde 159 u geçen adam çıkmadı hiç...
Sen dedikten sonra yükledim scout'u Şu sabitteki konuda koyduğum kaleci vardı ya, 170 küsürdü galiba yanlış hatırlamıyorsam, birde yine o kariyerde ankaragücü bir sağ bek çıkarmıştı 180 e yakındı galiba oda.
Tabi artık onlarda pfff oldu

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ettim, bir nebze olsun sinir katsayım düştü biraz