Her defans hata yapar golleride Gordon'a yıkmıyom ben maçı izlediysen ilk gol tamamiyle dmc olmadığı için yendi... 2golde zaten geliyorum dedi... Hee Gordon iyimiydi değildi...

Koray olayı Holosko ya değer diyorum...Cisse vardı iyi oynuyordu sistem gereği 1dmc yeterdi... Sakınan göze çöp batar ama... Adamın sakatlanası tuttu... İ.Toroman oynuyodu iyi 3hafta gecen hafta tartışılcak bir pozisyonda atıldı...

TS zaten uzun zamandıır bildiğim kadarı ile 96 dan beri kafaya oynayamıyor sadece Ziya hocaya vs. yıkmamak lazım neyse konu sapmasın..

Kırmızı kart olayı ben ilk yorumumda dün akşam kırmızı kart dedim... Ama bugün baktım resimlere hakem gerçekten başka yere bakıyor muhtemelen İ.B.Bli oyuncunun yerde kıvrandığını görünce kırmızı verdi ama o yapışmasını es geçti adamın çünkü göremedi poziyonu net ama denildi yardımcı hakem felan kulaklık vs.. bende gecen haftaki maçı hatırladım birden ordada yardımcı hakem penaltı verdi hakem uymadı bu sefer nedense... Yani nedense bizim lehimize olunca uymuyor,alehimize gelince uyuyor...

Son olarak İ.Akın gemileri çoktan yakmıştı gol atıyoz adam sevinmiyor kızıyor ilginç bir kişilik... At yarışı hayranı... Ne İ.Akın lar gördük biz atsın canı sağolsun 3-5 sene sonra İ.Akın ı 2ligde izleriz Okan Yılmaz,Oktay,Z.Biryol vs. yönetimin suçu değil bu İ.Akın zaten bize fayda vermiyordu oynadımı sürekli kırmızı kart yiyordu...