-
Bugun bi video izledim kendini bilmez 3-5 taraftar tum bi camiyaya kotu bi imaj vermis, keske olmasa. Daha once kufur ettikleri adamlara destek cikiyolar .. nasil bi dusunce icindeyseler ??? boyle seyler yasaniyo ve bizim TURK olarak bi INGILIZden farkimiz kalmiyo
Baran kardes yazmis iste Fenerbahcede boyle seyler yapmis gecmiste. Bana gore takimin buyuklugu diger kuluplerin yaptigini yapmamakla gelir.
Tesaduf deniliyor, hayatta hic bisey tesaduf degildir, herseyin yasanma sebepleri vardir. Galatasaray gitti aldi Uefa kupasini ve bende inaniyorumki Fenerbahce $l yi alacak egerki bu turu gecerse. (51% gececektir)
Ben Trabzonspor taraftari olarak, maca gitcektim fakat Ingiltere Fenerbahceliler taraftarlari baskani tum biletleri almis
karaborsa veya sadece Fenerbahcelilere satiyo. Onun icin Fenerbahce kafilesini havalimaninda karsilamaya gitcem ins.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules