1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Türksportal !

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by TatanGa-Lar View Post
    Çok uzun soluklu üye olmasam bile, bayadır takip ettiğim bir site.

Yenilenmeye çalışan, yenilendikçe üyelerine her türlü zorluğu yaşatan bir site ayrıcalıkla.

Bir üyenin yapmak istedikleri, bu sitede kısıtlı ve türkiye'de tek.Bir üye için en neşelisi, en güzeli, en mutlusu imzasını, bannerını, avatarını, profil resmini, yazı yazmasını sağlamaktır.Görüyorum -ki, bu siteye üye olan arkadaşlar bütün zorlukları yaşıyorlar.

Üye siteye üye olurken, mesaj atabileceği, resimler koyabileceği, fazlasıyla imza yazabileceği, dosya indirebileceği bir yer ister.Buda site kurucuları için çok önemlidir.Yaşıyoruz -ki, burada bir üye için şartlarını ''ne kadar zorlarsak o kadar iyi'' düşüncesiyle yol kat edilmeye çalışılıyor.

Bunları üye zorlarken, birde üstüne ''kulüp türksportal'' çıkıyor.Verdiği imkanlar bakalım.Avatar koymak, resim koymak, dosya indirmek, imza yazmak, vs. sayamadığım ve birçok sitede bunların her üyeye verilen imkanlar..

''Türksportal'' bir sivil toplum örgütümüdür?''Türksportal'' bir yardım kuruluşumudur? -ki bunlar için para kazanmaya kalksın.

Benim bildiğim, benim üye olduğum site, sadece bir oyunun türkiye resmi sitesidir.Bunları oyunun resmi sitesi dahi yapmıyorken, yapsa bile bizim için önemli değil.Biz o oyununun araştırmasını bu sitelerde yapamıyorsak ne işimiz var bu sitelerde..

Yenilenmeye(!) çalışmanız, aslında tamamen geriye gitmenize neden olmaktadır.

Bu özeleştiriyi tüm üyeler adına yaptığımı, bütün site kurucularının, adminlerinin dikkate almasını rica ederim..

Konunun kaybolmamasını, bizzat üyelere açık ve yorum yapılmasını arz ederim..

Saygı ve sevgilerimle..

.
    Gayet mantıklı gibi gelse bile yazdıklarınız on bin değil yaklaşık yüz bini aşkın kişinin üye olduğu sitemizin belli masrafları var ki artık iyice haddini aşmaya başladı. Sitenin gelirleri bizlere veya adminlere dağıtılmayacak. Direk olarak sitenin aylık giderini karşılamaya yönelik.
    Bir çok yeni sistem gelecek ve yapılacak güzel değişikliklerde ekstra yük bindirecek maliyete. Sitenin herhangi bir geliri yok SIGAMES gibi.
    Ayrıca forumların amacı bilgi paylaşmak ve eğlenmektir. Keza bu amaçları imzasız, avatarsız, mesaj sayısı gözükmeden'de yapabilirsiniz.
    Ayrıca Turksportal bir sivil toplum örgütü değildir fakat SOSYAL bir topluluktur.
    Sözü Mustafa abiye bırakayım o daha güzel açıklar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gayet mantıklı gibi gelse bile yazdıklarınız on bin değil yaklaşık yüz bini aşkın kişinin üye olduğu sitemizin belli masrafları var ki artık iyice haddini aşmaya başladı. Sitenin gelirleri bizlere veya adminlere dağıtılmayacak. Direk olarak sitenin aylık giderini karşılamaya yönelik.
    Bir çok yeni sistem gelecek ve yapılacak güzel değişikliklerde ekstra yük bindirecek maliyete. Sitenin herhangi bir geliri yok SIGAMES gibi.
    Ayrıca forumların amacı bilgi paylaşmak ve eğlenmektir. Keza bu amaçları imzasız, avatarsız, mesaj sayısı gözükmeden'de yapabilirsiniz.
    Ayrıca Turksportal bir sivil toplum örgütü değildir fakat SOSYAL bir topluluktur.
    Sözü Mustafa abiye bırakayım o daha güzel açıklar
    Bir web hizmetleri konusunda bilgi sahibi olarak bazı olguların, maddelerin nasıl yürüdüğünü bilmekteyim.

Adminler çoğu kesimde, gönüllü arkadaşlardan seçilmektedir.Bu yüzden onlara masraf ödenmez.Sitenin masrafı, az önce bahsettiğim gibi yenilenmeye çalışırken birçok masrafı da yanında getirecektir tabiki.

Bütün siteler bir sosyal topluluktur.Sanal alış-veriş imkanı sunar milyonlarca kişiye.Bilgi akımı sağlar ''çıkarsız''..

Sitenin masraflarını, üyede serbest olan maddeleri kısıp, sonrada ''kulüp türksportal'' diye maliyetli bir şekilde ortaya çıkarırsan, ne yenilenirsin, ne de bir adım öteye gidersin.

Forumların amacı elbette, bilgi akımına sağlamak, eğlenceli vakit geçirmek, ''dost'' kazanmaktır.Ama bu imkanları kısıtlayıp, vaziyeti 0 hale getirirsen, o sitede tat-tuz kalmaz.

Çalışan bir ekip diye bahsedilen site, Football Manager oyununun türkiye temsilcisi gösterilirken, piyasaya yeni sürülen FM2008 oyununun çıkmasının 6-7ay geçmesine rağmen hala ''türkçe 2008'' oyununu kullanamamaktayız.Sebepleri bizi ilgilendirmemekle kalmayıp, birçok üyeyi de siteden unutturmaktadır.

Saygılarımla..

.

Sitenin masrafı, az önce bahsettiğim gibi yenilenmeye çalışırken birçok masrafı da yanında getirecektir tabiki. .
    Biz de sitenin masraflarının site tarafından karşılanmasını istiyoruz.

Bütün siteler bir sosyal topluluktur.Sanal alış-veriş imkanı sunar milyonlarca kişiye.Bilgi akımı sağlar ''çıkarsız''...
    Burada çıkarsız diye bir kelime kullanmışsın. Kulüp Turksportal'dan biz yöneticilerinin sağladığı tek çıkar'ı söyler misin ? Sanal alış-veriş imkanı sunan siteler bile kendi siteleri tarafından yapılan alışverişte komisyon alır. Turksportal'da böyle bir şey yok. Aslında ben çoktan demiştim alışveriş bölümü açalım diye; ama Kurucularımız kabul etmemişti.

Sitenin masraflarını, üyede serbest olan maddeleri kısıp, sonrada ''kulüp türksportal'' diye maliyetli bir şekilde ortaya çıkarırsan, ne yenilenirsin, ne de bir adım öteye gidersin....
    Oyuncu paylaşımı yapılıyor mu, oyun hakkında yardımlaşma yapılıyor mu, futbol hakkında sohbet edebiliyor musun en önemlisi belli bir kaç kişiyi saymazsak sıkı bir arkadaşlık ortamı var mı ? Bu dediklerim hepsi yapılıyor ve var. Biz bir adım öteye gitmediysek şu an da bu mesajları yazamamış olurduk değil mi ?

Forumların amacı elbette, bilgi akımına sağlamak, eğlenceli vakit geçirmek, ''dost'' kazanmaktır.Ama bu imkanları kısıtlayıp, vaziyeti 0 hale getirirsen, o sitede tat-tuz kalmaz.....
    Avatarları vs. vs. kaldırınca kullanıcılarımız da böyle demişti; lakin bak şimdi ne güzel tatı da tuzu da var siteninki o kullanıcılarımız bizi bırakmamış durumdalar. Hala forumlarımızdalar ve hala sohbet ediyor, oyun ve futbol konusunda bilgilerini paylaşıyorlar. Önemli olan da bu paylaşım.

Çalışan bir ekip diye bahsedilen site, Football Manager oyununun türkiye temsilcisi gösterilirken, piyasaya yeni sürülen FM2008 oyununun çıkmasının 6-7ay geçmesine rağmen hala ''türkçe 2008'' oyununu kullanamamaktayız.Sebepleri bizi ilgilendirmemekle kalmayıp, birçok üyeyi de siteden unutturmaktadır......
    Kullanıcılarımız siteye sadece Türkçe yama için gelmiyor ki siteyi unutsunlar. Türkçe yamanın 6 - 7 ay gecikmesine gelince lütfen Türkçe yamayla ilgili bölümdeki konuların hepsini okumanı istiyorum. 3 - 5 kelime çeviripte çıkarılan bir yama değil bu.
    Bizlerin özel hayatı ve iş hayatı da var ailelerimiz de var. Bu saydıklarımıza da zaman ayırmamız gerekiyor değil mi ?

Mesaj Yetkileri