-
Ilk önce üslubun için çok teşekkür ederim.
Türksportal İnteraktif Yönetim Kadrosu adına sitemizi takip ettiğin için çok teşekkür ederim.
Imza'ya sınır koymamızın sebebi sitede görüntü kirliliği olmasıdır. Herkesin imzasın'da bir resim olduğunu düşün ve uzun uzun yazılar olduğunu bir düşün, bu durumu gözünün önüne getirmeni rica ediyorum. Bir de öyle düşün bu konuyu.
Üyelerin banner koymasını savunmuşsun, ben buradaki banner kelimesini anlamadım. Imzalardaki resimlerden bahsettiysen eğer, onu yukarıda açıkladım.
Profil Resimlerini zaten çoğu kullanıcımız kullanmıyordu, bu yüzden kaldırdık. Kullanıldı da biz mi kaldırdık. Petrol var da biz mi içtik misali ...
Avatar'a gelince sunucularımız kaldıramıyor. Sitemiz'in üye sayısı ortada çok çok çok üyemiz var. Bu kullanıcıların hepsinin avatar koyduğunu hadi hepsinin değil bir kısmının avatar koyduğunu düşünürsek yine de sunucularımız kaldıramıyor ve site 3 4 saat kapanıyor. Bunun için de sunuculardan reset lazım e bunu yapacak tek kişi var Mustafa Budak ( Vieri ) o da çok meşgul birisi olduğu için anca evine gelince - ki bu saat geceleri buluyor - hallediyor. Yani site bir gün kapalı kalıyor. En mantıklı çözüm sunucu değiştirin demek oluyor değil mi ? Şu an da sitemizin epey bir masrafı var zaten e bir de daha iyi bir sunucuya taşındığımızı düşünürsek, kat kat daha fazla masraf olacak.
Bu masrafı nasıl aşacağız peki ?
Kulüp Turksportal.
Umarım yanlış bir şey söylememişimdir. Söylediysem de Yönetim Kadrosundaki arkadaşlarım düzeltecektir.
Yardımcı olduysam ne mutlu.
Mesaj Yetkileri