Röportajı canlı canlı izledim. Sakatlığının sorulmasından sonra , Şampiyon takımın, 2. olan takımın, 3. olan takımın oyuncuları bu kampta bir arada dendi. Gökhan'a bu durum soruldu. Normalde bilirsininiz hepsinin kanlı bıçaklı olmasını bekleriz. Oda futbolun bir spor eğlence olduğunu belirtti. Galatasaray'lı Arda ile çok yakın arkadaş olduklarını normalde de görüştüklerinden bahsetti. Sonra Mehmet Topal'da katıldı. Gökhan onla ilgili düşüncelerini belirtti ve takımımızda olsaydı diye hoş bir jest yaptı.

Demeyedebilirdi.

Burada öncelikle bu tavrından dolayı kendisini kutlamak istiyorum. Yazılan onca mesajı okudum ama bu güzel davranışın dışında başka bir olay olduğunu sandım.

Sırf birinin rengi sarı kırmızı, diğerinin ki sarı lacivert diye birbirinizin fikrine saygı duymayı unutuyorsunuz. Ben Cristiano Ronaldo'yu beğeniyorum abim Messi'yi. Kim karışabilir. Kime zorla kabul ettiririm Ronaldo'yu, kim bana kendinkini ettirir. Herkesin oyuncu anlayışı farklıdır.

Daha düzgün mesajlara davet ediyorum. Eğer herkes aynı düşüncede olmak zorundaysa yazayım Mehmet Topal en kraldır diye kilitleyeyim konuyu yada Aurelio en kraldır diyeyim kilitleyeyim nede olsa herkes aynı düşünmek zorunda ne diye parmaklarınızı yoruyorsunuz.