Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
İsviçre -türkiye maçında ikinci yarıda tüm oyuncularımız daha iyidi ama bir gerçek varki oyuna girmesiyle maçın kaderini değiştiren adam Semih Şentürk....
Aynen öyle Semih girmese maç daha 3 gün 3 gece oynansa nihat tuncay ikilisiyle gol atılmaz neden atılmaz çünkü 4-6-0 oynuyoruz golü golcüler atar veya atılmasına vesile olur. Dediğim gibi semih girmese gol olmaz bakın size iki golün özetini yazayım 1. gol semih santrafor koşusu yapıyor santrafor jumpingi yapıyor santrafor kafası vuruyor santrafor golü atıyor 4 kademede atılan bir gol 1. kademe santrafor koşusu yapmak nihatla tuncay daha bunu bilmiyor o sebeble eğer nihat yada tuncay olsa onun yerinde o koşuyu oraya yapmaz
2. gol arda kanattan topu alıyor semih santrafor koşusu yapıyor isviçrede 1 önlibero semihe takılıyor ceza sahasına koşarken bifr stoper daha semihe kayıyor ardanın 2 adımlık önü açılıyor ve gol
çıkarın semihi ne olacak bakın arda topu alacak nihta sağ taç çizgisine tuncay sol taç çizgisine ardanın arkasına hareketlenecek isviçre duvar örecek gol falan olmayı bırakın pozisyon bile olmayacak
Semihin oyuna girmesiyle hem yalnız kalan nihat biraz daha hareketlendi hem ileride daha fazla top tutmaya başladık..böyle oluncada aurelio dahil bir çok oyuncumuz daha fazla ileriye çıkmaya başladı......
Elbette öyle şahsen ben 1 aydır basbas bağırıyorum 1.75 lik nihat isterse canla başla oynasın 1.90 lık stoperlerin arasında ancak dayak yer dedim aynen öyle oldu 2 maçtada takii semih girip nihat biraz serbestleşinceye kadar sonrada asisti yapan yine nihat oldu
semih sadece attığı gol ile takımına moral kazandırmakla kalmadı ayrıca oyunun kaderinide değiştirdi...
ama dünden beri bekliyorum....Semih konusunda bir arkadaş tek cümle bir söz söylemiş başkaca hiçbir yorum yok...

oysaki Galatasaray araştırması formuna Arda mesajları methiyeleri yağmur gibi yağıyor..thotnama transfer olmuş Modricle kıyaslamalardan tutta nihattan bile daha iyi olduğunu söylemeye kadar bir çok mesaj gönderilmiş..ardaya hakkını teslim ederim o ayrı konu konu arda değil Konu oyunun kaderini değiştiren iki oyuncudan birine kendi takım taraftarlarının inanılmaz sahip çıkması diğer yandan ise gözü kapalı fenerbahçeyle sözleşme imzalamış..takımını (tuncayı da gördük) sözleşmesi bitince 2 günde satmamış..mükemmel bir beyefendi ayrıca yedeklikten gol kralı olmuş muhteşem bir oyuncu hakkında hiç kimsenin tek kelime etmemesi.....
Aslında bu konuyla ilgili bir köşe yazısı yazmak hep aklımda ama küçük bir şey anlatayım başımdan geçen bir olaydır. Çanakkaledeyim bir kahvede galatasaray-sivasspor maçını izliyorum aynı anda da fenerbahçe-gençlerbirliği maçı oynanıyor. Hem fenerbahçeli hem galatasaraylılar var biraz laf dalaşması oldu iki üç kişi arasında konuşmalar ise şöyleydi.
Biz çeyrek final oyadık siz alın kupayı ne olacak
Alırız tabi yürekten oynar alırız sizin alexinizi sizin luganonuzu ısıra ısıra yener şampiyon oluruz hemde sizin bıraktıklarınızla servetlerle barışlarla ezeriz sizin trilyonluk e...
sonra ortam geriliyor küfürleşmeler vs araya girenler
fb li dayım aynen şunları diyor siz zaten ancak onları izlersiniz biz gideriz feneriuma forma alırız sen alırmısın ağzın kokuyor senin biz veririz 100 ytl bilet gider maçımızı izleriz sen ali samiyenin yerini bilmezsin o yüzden biz roberto carlosu izleriz sen volkan yamanı izlersin

Gelelim benim yorumuma bi kere kavga çok orjinal buna yakın mutlaka görmüşsünüzdür ne var bunda da diyebilirsiniz ama fenerbahçe taraftarı burdanda anlaşılacağı gibi skorlarla galibiyetlerle övünmüyor futbolcu kallitesiyle övünüyor mesela onlar için anelkayı almak kötü oynasada bir başarıdır ama galatasaraylı adam için lincoln e ana avrat küfür etmek sorun değildir çünkü arda ya daha çok hak vermesi gerektiğini biliyor

Sonra düşündüm ki Fenerbahçespor klubu meğer bir anonim ortaklık gibi işliyor yani herkes forma alıyor herkes basıyor parayı bilete sermaye niyetine bu seferde carloslar geliyor yani carlosu gelmesin bütün fenerbahçe taraftarının eseri çünkü hemen herkes pay sahibi sermaye payı sahibi yani Anonim şirket ortağı

Bu yüzden çok üzülüyorum aylardır şu semihe değer verilemedi gitti. Sebebi ise semih ticari mal değil şirketin demirbaşlarından biriydi.
...[/QUOTE]