Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
ama dünden beri bekliyorum....Semih konusunda bir arkadaş tek cümle bir söz söylemiş başkaca hiçbir yorum yok...

bunun nedeni şu: Çünkü takımlarımızın taraftarlarıda yönetimlere benziyor...çünkü nasıl ki galatasaray yönetimleri alt yapıya önem vermiş ve alttan gelen oyunculara el bebek gül bebek muamelesi yapmıştır..bir o kadarda fenerbahçe yönetimleri alt yapıdan gelen oyuncuları birtürlü tutmamıştır.....

Semihin CA sı PA sı mevzuu zaten FM de gördüğüm en büyük hatadır ama bunu değiştiremedik malesef... çünkü onun boş kaleye gol atmaktan başka bi şey yapmadığını düşünen futbol uzmanlarımız semihi BEBBE den daha kötü santrafor olarak görmeye devam ettikçede bu değişmeyecek..

bir arkadaşım geçenlerde bir ifadesi vardı FM nin kendi yıldızları var diye ..evet (önceki sürümlerden)kallström gibi adu gibi bunun örnekleri çok...ama şunu anladık Semih hiçbir zaman FM yıldızı olamayacak ama Sanal alemin olmasada gerçek futbolun yıldızı olmaya devam edecek...

umarımki FM de artık hiçbişey beklemiyorum Semih için ama en azından gerçek futbol arenasında yıldız olarak kalmaya devam eder...Çeklerede golünü atacak ve bizleride sevince boğacak...
...
BU SEMİH İÇİN YAZDIĞIM SON YAZIYDI İSVİÇRE TÜRKİYE MAÇI SONRASI ARDA TURANA METHİYELER DÜZÜLÜRKEN VE SEMİHE YÖNELİK TEK CÜMLE DIŞINDA BİR ŞEY SÖYLENMEMİŞKEN..

YAZININ TÜMÜ BU KADAR DEĞİL MERAK EDENLER TÜMÜNÜDE ARKA SAYFALARDA BULABİLİRLER...

TURKSPORTAL FORUMUNA GİRDİĞİMDEN BERİ ADETA YALVARDIM SEMİH İÇİN YAZDIĞIM KAÇ YAZI VAR BU KONUDA BİLMİYORUM AZCIK BİLE BENİM YAZDIKLARIMI OKUYANLAR BİLİRLER.

ÇOK SÖYLEDİK ÇOK YAZDIK AMA ÖYLE ELEŞTRİLER ÖYLE AĞIR SÖZLER DUYDUMKİ ONUN İÇİN

EN SON GELDİĞİM NOKTADA YUKARIDAKİ YAZININ SONUNDA BELİRTTİĞİM GİBİ FM DE ARTIK HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUM SEMİH İÇİN GERÇEK FUTBOL ARENASINDA YILDIZ OLARAK KALMAYA DEVAM EDER DEDİM.

ÇEKLEREDE GOLÜNÜ ATACAK VE BİZLERİDE SEVİNCE BOĞACAK DEMİŞTİK AMA DEMEKKİ KISMET ÇEKLERE DEĞİL HIRVATLARAYMIŞ..

YİNE DİYORUM SEMİH İÇİN FM ARAŞTIRMACILARIMIZDAN HİÇ BİR ŞEY BEKLEMİYORUM SİZLER ONU 135-137 CA LIK PA LIK OYUNCU OLARAK GÖRMEYE DEVAM EDİN....

YETERKİ GERÇEK FUTBOL ARENASINDA ODA GOLLERİYLE BİZLERİ SEVİNCE BOĞMAYA DEVAM ETSİN......