Arkadaşlar yazdıklarınızı hemen hemen hepsini okudum vallahi tek kelimeyle mükemmel yazmışınız. Muhalif olacak bişi bulamıyorum. Zamanında genel eleştiriler bölümüne sadece maç morotuyla ilgili bir sürü eleştiri yazmıştım. Özellikle şut olayı çok komik yav hangi maçta 20 şer şut atılıyor. Böyle bişi var mı. Bir de doğa olaylarının hiç bir etkisi yok oyuna. Yağmur kar ne bileyim bir etkisi olmalı bu koşulların. Eskişehirle oynuyorum kar kış kıyamaet saaha ama hiç bir etkisi yok oyuna maşallah adamlar cirit atıyor sahada sanki hiç bişi yok. Boyuna gol oluyor maçta. Ben bu seriyle kendi başıma doğru düzgün kariyer yapmadım. Sitede bir kaç ortak kariyer yaptım. Bri de online lig ve turnuvalara katıldım. Onun haricinde katlanamıyorum oyunun saçmalıklarına.

Hiç çekilmiyor tek başına oynamak hiç bir al benisi yok gittikçe rezaletleşiyor oyun. Koskaca bir sene boyunca adamlar sadece 2-3 ufacık değişiklik yapıyorlar. Yav bu işten anlamıyorlarsa kafaları basmıyorsa yardım alsınlar bu kadar zor mu darlandım vallahi. Ultimate Soccer Manager' i özledim yav ya da eski cm serilerini amigadaki hali daha çekicisydi en azından yazılardan hayal ediyordum ne olup bittiğini. Şimdi ise saçma sapan goller sürekli şutlar yağmur gibi şut atılıyor kademe diye bir olgu yok. Yalnız şuna kızmayın ki ben çok kızardım eskilderde kaleci hemen gol yiyor ilk posizyonda alıyor içeri. Bu gerçekte de çoğunlıkla böyle en azından türkiyede böyle

Bir de süper yıldızlar o yıldızlıklarını bir türlü gösteremiyorlar. Buffon meseala 12 maçın 3 ünde anca iyi oynuyor. Ama almunia her maç yıldızlaşıyor. C. Ronaldo dribling yapamıyor. Messi desen öyle. İlginç ilginç işler. Motor tam rezalet. Elle tutulur tarafı yok. Arkadaşlar içinizi karartmadım umarım. Ama en çok kıl oldugum şut olayı.