1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Söylediklerinin Tümüne Katılıyorum Arkadaşım Benimde Deginmek Istedigim Bir Nokta war..
    Penaltılar; Penaltılara Normalde Avantaj Gözüyle Bakılır Ama Bu Fm 2008 de Tam Aksine..
    Artık Aleyhime Penaltı Verilince Seviniyorum O Derecede , Penaltılar Genelde Kaçırılıyor Kime Kullandırıyorsa Kullan Ben Buna Çare Bulamıyorum Acaba Bendemi Bir Problem var Diye Düşündüm ama Buda SIGames'in Saçmalıgıdır dedim..
    Penaltılar Hiç Köşeye Atılmıyor Hep Kalecinin Üstüne yada Azcık Sagına veya Soluna Atılıyor , Kalecide Aptal Degil Tabi Hemen Kurtarıyor..
    Kardeş valla bende tam tersini söyliyecektim.Oyuna başladığımdan beri 60 maç filan yaptım toplam aleyhime yaklaşık 30 penaltı çalındı yalan değil cok ciddiyim her maç nerdeyse yada 2 maçta bir aleyhime penaldtı =) we her seferindede gol attılar bir türlü o penaltıyı kurtaramıyo kalecim aynı şekilde karşı takım kaleciside henüz penaltı kurtaran kaleci görmedim oyunda =)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by altug_ View Post
    Kardeş valla bende tam tersini söyliyecektim.Oyuna başladığımdan beri 60 maç filan yaptım toplam aleyhime yaklaşık 30 penaltı çalındı yalan değil cok ciddiyim her maç nerdeyse yada 2 maçta bir aleyhime penaldtı =) we her seferindede gol attılar bir türlü o penaltıyı kurtaramıyo kalecim aynı şekilde karşı takım kaleciside henüz penaltı kurtaran kaleci görmedim oyunda =)

Evet geneLde penaLtıLar kurtarıLmıyor.Anca oyuncu dışarı atarsa yada direğe vurursa oLuyor.Tabi bu kendi takımın için geçerLeri.Mübarek bizim penaLtısı 20 oLan adam topu üstten aut a atarken karşı takımda penaLtısı 12-13 oLana adam 90 a yoLLuyor ne hikmetse
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri