Rabbim Her zaman yanımızda ŞükürLer oLsujn
Rabbim Her zaman yanımızda ŞükürLer oLsujn
Türk Gücünü herkes gördü galiba.Oyuncuların inançla saldırdığını herkes gördü sonuç kaçınılmazdı.Korkun bizden ulan![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3 maçta top oynamadan grubtan 6 puan toplayıp çeyrek finale çıkıyoruz. Demek bu şansımızın yanına güzel futbolu da eklesek Kupa Bizim![]()
Helal Olsun büyük bir mucize gerçekleştirdik ...
Allah'ım sana şükürler olsun bugün buraytada yazdım arkadaşlarada söyledim kazanıcağımızı biliyodum inanılmaz ya 2-o'dan 3-2![]()
ben biraz az mı heycanlandım ne?
Futbolu oynayan ve galibiyeti hak eden bizdik ve hak ettiğimiz aldık tarifi imkansız bir şey. Tüm futbolcularımıza teşekkürler !
Rakip teknik adamı da kutlamak gerekiyor 2-0 iken Koller'i alıp Baros'u sokmadığı için![]()
Macın adamı Nihat ! Helal olsun be ! Hepinizin ayagına saglık, yüreginize saglık !!!!
Giresun'lu ne de olsa NİHAT![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
helal olsun altın yürekler helal olsun sakat sakat oynayanlar.kimse tutamaz bizi bizden başka maç çeviren yürekli bir takım yok bu turnuvada.türkiyeeeeeeeeeeeeee
Türkiye sizinle gurur duyuyor, hepinize teşekkürler. Helal olsun sizlere. Bekle bizi Viyana!!!
Söylenecek bir söz yok ... Helal Olsun ..
Nihat'ta durdu maçın 70. Dk. sonra açıldı![]()
Arda'ya helal olsun ağlamaklı konuşuyor yaa.
Bravo ulan Arda...
İştye bu yaa ben hayatım da bu kadar heyecanlı bi maç görmedi..Helal olsun hepinize...
FATİHİN ORDUSU 3. VİYANA KUŞATMASINA!
Arda fitili atesledi, Nihat olayı bitirdi.
Brückner'e ve Petr Cech'e de çok teşekkürler, bu galibiyette onların da payı çok fazla
Çok hatalar yaptık, çok kötü futbol oynadık ilk yarı ama bu resmen bir zafer, helal olsun sizlere! Eleştirilecek çok yönlerimiz var ama şimdi zamanı değil, zaferin tadını çıkaralım sonra özeleştirimizi yaparız.
Hepinize helal olsun.
Fatih Terim'e rağmen bu noktadayız ya söylenecek fazla birşey yok![]()
Turnuvanın başından beri bu kötü futbola rağmen F.Terim'i sonuna kadar desteklediğimi,bizim inandığımız zaman her şeyi yapabilecek bir takım olduğumuzu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.Biz öyle kolay maç kazanmayız.Kazandık mı dünyayı yerinden oynatırız...
Maçın ikinci yarısına başladığımız oyun zaten galibiyetin sinyallerini verdi.Sabri'nin girip Hamit'in orta sahaya geçmesiyle Hamit'in ne kadar üst düzey bir futbolcu olduğunu görmüş olduk.Arda'yı anlatmaya kelimeler yetmez zaten.Yemişim Fabregas'ını,Moutinho'sunu,Podolski'sini.Al sana yıldız,al sana futbolcu,varmı onun kadar yeteneklisi bir kaç futbolcu dışında şu turnuvada.Nihat Kahveci golcülüğün dersini verdi el aleme.Cech'i yerlere serdi,çaresiz bıraktı.Servet bütün Çek hücum hattıyla tek başına savaştı.Ve hepsi müthişlerdi.Bize bu duyguyu yaşattıkları için ne kadar övsek azdır onları...
Durmak yok,sıra geldi Hırvatlara...
Pisi pisine 2 kere geldiler 2 gol 10 kişi devam ettirdi oyunu 2-0 oldu.Dk 75.
Dünyanın en iyi savunmacıları ve kalecisine saihp olan takıma son 15 dk'de 3 gol ne demek 2. yarıda ezdik,ezdik.hak ettik ve aldık.Helal olsun sizlere.10 kişi kaldık kalemize Tuncay geçti hakem bile eleyemedi.Sizlere helal olsun
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hepinize teker teker helal olsun.İlk yarı Semih çıkınca naptın Terim dedim ama adam öyle bir gaz vermişki takıma harbiden helal olsun ona..Tuncay'ı özel olarak tebrik ederim.Kaleye geçmeyi cesaret etti..Bu Koller nasıl bir insandır yahu ? Adam ayağıyla 3-5 kez dokundu topa.Oyun kurucu gibi.Topları dağıtıyo her yere topları.Volkan'da gereksiz bir hareket yaptı ama iyi oldu Koller'ePetr Cech gibi bir adam o topu asla ama asla kaçırmazdı.70 milyonun duasıyla Allah'ta yardım etti bize..Hatalarımız çok ama şimdi eğlenelim coşalım.Böyle bir hakemde olmaz olmaz.
kısa ve öz
Turkish Power
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Arda artık Avrupanın dev bir takımında oynamayı hak ediyor teklifler iyi paralar gelir bence...
Ummadık taş ßaş yardı cech hata yaptı![]()
Yanlız bu macta Terim'in hakkını verelim. Oyuncu degiişiklikleri yerindeydi. Bana göre tek hatası Tuncay a sabretmesiydi. Onun da hakkını verelim. Takıma harika güven aşılıyor.
Değerini 30 m € ya çıkarttı ardahelal olsun çocuklar helal olsun
![]()