1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Isvicre macindan enteresan bi istatistik macta Arda Turan tam 6 kez top kapmis (yni basarili tackling) ve bizim Milli Takimin tum oyunculari da toplma 6 kez top kapmis. Yani Arda takminin tamami kadar top kapmis bu macta. Tackling bence 12-13 hatda 14 bile olabilir. Bu konuda gayet basarili.
    12-13-14'lere bence de cikabilir ama diger daha belirgin ozelliklerinin olmasi gereken seviyede olmasi icin feda edilebilecek bir ozellik.

Bu arada Arda'ya PPM olarak "cuts inside" eklenebilir.
    Arda bunu ic gudusel olarak degil, biraz zorla yapan bir oyuncu. Bunun yerine gets into the opposition area'nin daha dogru oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    12-13-14'lere bence de cikabilir ama diger daha belirgin ozelliklerinin olmasi gereken seviyede olmasi icin feda edilebilecek bir ozellik.
    bence feda edilmemesi gerek.önemli bir özellik çünkü.Arda rakibin ayagından tereyagından kıl ceker gibi top alıyor.ayrıca diger oyuncularda yeterince fedakar davranıyoruz zaten. tekrar söylüyorum Arda konusunda elimiz titremesin özellik verirken.hakettigi özellikler neyse girilir ca'sı kaç cıkarsa çıkar.Zaten dikkatli verildikten sonra anormal bir ca cıkmaz.2-3 ay önce 140 ca ve makul özelliklerle tackling'i 14 olarak girmiştim.oyunda da bekledigimden kötü açılmadı özellikleri.Herhangi önemli bir özelligi kısmam gerekmedi tackling'i 14 yapmak için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    bence feda edilmemesi gerek.önemli bir özellik çünkü.Arda rakibin ayagından tereyagından kıl ceker gibi top alıyor.ayrıca diger oyuncularda yeterince fedakar davranıyoruz zaten. tekrar söylüyorum Arda konusunda elimiz titremesin özellik verirken.hakettigi özellikler neyse girilir ca'sı kaç cıkarsa çıkar.Zaten dikkatli verildikten sonra anormal bir ca cıkmaz.2-3 ay önce 140 ca ve makul özelliklerle tackling'i 14 olarak girmiştim.oyunda da bekledigimden kötü açılmadı özellikleri.Herhangi önemli bir özelligi kısmam gerekmedi tackling'i 14 yapmak için.
    Açıkçası hücumdaki özellikleri düşecekse feda edilebilir bence de, ama feda edilmeden hallediliyorsa daha iyi olur tabii ki veya küçük fedakarlıklar..

Mesaj Yetkileri