Katılıyorum Tarık Can abi. Sol açık ihtiyacımız var, Tuncay gittiğinden beri orada bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Vederson oynasa bir türlü Uğur oynasa bir türlü. Vederson oynadığında defansif anlamda orada sıkıntı çekmiyoruz, Uğur oynadığında da defansif anlamda hiçbir şey yapamıyoruz. Uğur'un ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır ki bence sıradan bir kanat oyuncusu. Oradaki tercihim benim Vederson olur her zaman ama o da ofansif anlamda istediğimiz katkıyı veremiyor.
Aslında sol açığa Yury Zhirkov'u alsak muhteşem olur. Benim şu an istediğim tek sol açık oyuncusu. EURO 2008'de Rusya'nın 3 maçını da seyrettim de, gerçekten olağanüstü bir performans sergiliyor bana göre. Uzaktan şut atıyor, duran topları çok iyi kullanıyor, çok süratli, harika top sürüyor, çalım yeteneği oldukça iyi, inanılmaz kontratağa çıkartıyor takımı ve çok güzel ortalar açıp paslar verebiliyor. Bence tam bizim aradığımız tipte bir oyuncu. CSKA Moscow'da oynuyor almamız zor değil esasında, bizimkiler alsa keşke.
Aragones Raul konusunda hatalıydı kesinlikle. Raul gibi bir adam kadroya alınmaz mı? Kadroya almakla kalmayıp banko oynatmalıydı Raul'u, tecrübesi ve kalitesi yeter. Dede bence de futboldan anlamıyor, hatalı bir seçim yaptığı kesin. Fabregas gibi adam da yedek oturuyor zaten, o da saçma.