santrafor uzun çok uzun boylu olmak zorunda değil rooney santrafor oynayabilir 1.82 boyuyla ama 1.86 henry oynayamaz o ürkek ve vücudunu kullanmayı bilmeyen yapısıyla oynayamaz
şimdi torresten tevezden roneey den kendi saydıklarından tut bi bak rooney nin gücü19 drogbanın 19 tevezin 13 torresin 13 vs vs hiç gücü 5-8 seviyelerinde olan adam varmı yani bir forvet oyuncusunun gücüserkan çalık kadarsa adamı döverler örneğin eto'o chelsea ve liverpool savunmalarının arasında ezilmişti 1.81 ama çok güçsüz 12-13 lük zıplmasına rağmen gücü 10 seviyelerinde eğer gücün 10 seviylerin de olursa ne kadar yeteklide olsan santraforda yapamazsın eto'o son maçlarda amr oynamaya başlamıştı katı savunmadan kaçmak için
toni bu turnuvada italyayı tek başına ayakta tutan adamdı. hatta takımla arasında bir fark oluşmuştu. bana kalırsa bu senin maç izleme tecrübesizliğinden kaynaklanıyor yani toni yi berbattı diye nitelemen yeterince görmemenle ilgili
ayrıca niye yazık falan yazıyorsun nedir yani o neden yazık olsun
neyse olur öyle sözlerde mesela barcelona mancester maçlarını hatırlıyonmu 0-0 a 1-0 mı ne bitmişti iki maçta barcelonanın gol pozisyonuna giremediğini hatırlıyormusun neden santraforun yok mancester sana duvar örüyor ferdinand la brownla sen etrafından dolanmaya çalışıyon adamlar basketboldaki alan savunması gibi yapıyor sen bir o tarafa bi bu tarafa pas dağıtıyorsun
yok maç sabaha kadar oynansa santraforsuz gol atamazsın
şimdi ben taa bu sene başında bi yazı yazmıştım bi yerlere demiştimki barcelona bu sene başarılı olamaz hemde henry falan gelmiş dev kadronun üstüne herkes barça barça diyor sebeb olarakta lig şampiyonu olamaz hatta real madridten büyük fark yer çünkü kapalı savunmaları aşamaz küçük takımlara olmadık puanlar kaybederler dedim bu kayıplar beraberinde problemleri getirir çünkü bir çok yıldızın olduğu yerde çok sorun çıkar dedim dediğim çıktı
eğer büyük takımsan ve ligini forse edeceksen santraforsuz yürütemezsin haa böyle 5 maçlık 6 maçlık turnuvalarda olur işin o ayrı mesele
şimdi santrafor dünya tarihinde yoktur yada çok azdır 175 boyu olsun ve tarihe geçsin ollmaz bu mesela italya ligine açın bakın italya ligi tartışmasız en iyi savunma yapan ligdir bakın takımların santraforların 185 lik adamlardan kısa forvet yoktur toniler gilardinholar l**intalar trezeguetler caraciolo lar neden bu adalardan çok var çünkü rakip savunma yapmayı biliyor martins müthiş hızlı olmasına rağmen nerde şimdi veya owen neredeler
santrafor için hız hızlanma önemlidir ama olmassa olmaz değildir mesela hızı 5 hızlanması 6 lık adam türkiye savunmasını darmadağın edebilir fransa savunmasını da ama gücü 5 jumping i 6 adam bunları kolay kolay yapamaz
santrafor için en önemli unsurlar ziplama yada hava hakimiyeti işte türkçesi güç ve son vuruştur. bakın balili ve mehmet yıldıza görün
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kazımın olumsuz özelliklerini yazmak istiyorum
work rate düşük
vision düşük
team work düşük
positioning düşük
leadership düşük
concistency düşük
consantrasyon düşük