1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@extensor

Ben de hollanda ile ilgili bişey demek istiyorum müsadenle.Ben çöküşte olduğuna katılmıyorum,yani şöyle demek daha doğru olur eğer onlar çöküşteyse biz bitmişiz

Son yıllarda avrupada gerek uefa gerek şl'de klüp bazında ortalama başarımız yok(son çeyrek final dışında).Hep tek maçlar ile avunuyoruz denebilir.

Örnek mi?
    Beşiktaş Liverpool 2-1
    Fenerbahçe - Man.U 3-0
    Beşiktaş - Chealsea 2-0

Bir sürü verebiliriz bunlara örnek..ama bu maçların devamında ortada bir sonuç dediğine geliyoruz "istikrar"!

Ama demek istediğim bu değil,Psv her sene Şamp.Ligin'de bizden yani takımlarımızdan daha fazla puan alıyor daha 3 sene önce yarı final oynadı Cocu vardı..Az kaldı finale gidiyorlardı..

Alkmaar Fenerbahçe'yi eledi yoluna devam etti hep bir ortalamada,Ajax her zaman üstümüzde.

Yanlış anlama sadece Hollanda'nın bizden önde olduğunu düşünüyorum.Fransa için pek bişey diyemem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    @extensor

Ben de hollanda ile ilgili bişey demek istiyorum müsadenle.Ben çöküşte olduğuna katılmıyorum,yani şöyle demek daha doğru olur eğer onlar çöküşteyse biz bitmişiz

Son yıllarda avrupada gerek uefa gerek şl'de klüp bazında ortalama başarımız yok(son çeyrek final dışında).Hep tek maçlar ile avunuyoruz denebilir.

Örnek mi?
    Beşiktaş Liverpool 2-1
    Fenerbahçe - Man.U 3-0
    Beşiktaş - Chealsea 2-0

Bir sürü verebiliriz bunlara örnek..ama bu maçların devamında ortada bir sonuç dediğine geliyoruz "istikrar"!

Ama demek istediğim bu değil,Psv her sene Şamp.Ligin'de bizden yani takımlarımızdan daha fazla puan alıyor daha 3 sene önce yarı final oynadı Cocu vardı..Az kaldı finale gidiyorlardı..

Alkmaar Fenerbahçe'yi eledi yoluna devam etti hep bir ortalamada,Ajax her zaman üstümüzde.

Yanlış anlama sadece Hollanda'nın bizden önde olduğunu düşünüyorum.Fransa için pek bişey diyemem..
    Aslında bu konu hakkında çok konuşuldu ben pek düşüncelerimi yazmamıştım ama yazayım bari uzun uzun

takımları kıyaslıcak olursak fenerbahçe psv den daha kaliteli
    galatasaray ajax tan daha kaliteli
    beşiktaş feyenoord tan daha kaliteli olabilir veya eşittir (şu anda)

trabzonda alkmarr kadar vardır

ama herenveen kasyeri kadar olamaz
    sonra mesela türkiye liginde düşmemeye oynayan takım holanda da düşmemeye oynayanları ezer

çünkü bakın oraya psv feyenoord ajax gidine gelene 5-6 atıyor türkiye ligi bu açıdan o kadar kolay değil

aksine ben fransanın iki ligede fark atacağını düşünüyorum yorum tabi bunlar

mesela psv fenerbahçeye karşı bu yıl ezildi diğer hollanda takımları ise piyasada yoktu

sonra hollanda ligi anadolu takımları savunmanın s sini bilmiyor

orda gol kralı olanlar 30-40 gol atıyorlar türkiye ligine popescu geldiğinden ve bişeyler öğrettiğinden beri 25 golü aşan pek olmuyor özellikle son 3 yılda takım savunmaları kaliteli olmaya başladı bunu gol krallarından anlarsınız

aslına bakarsanız ben fransayı italyayı perişan etmesine rağmen hollanda milli takımında da bu çöküşü görüyorum

mesela stoperleri çok kötü sol bekleri barcelonanın yedek oyuncusu
    orta sahadaki ön liberoların adı duyulmamış

kanat oyuncuları çok yetenekli (ne tesadüftür türkiyeninde öyle arda tuncay nihat gökdeniz)
    bir tek santrafor farkı var oda açık ara bir fark yani yıllardır hakan şükürden beri santrafor yetiştiremiyoruz ve bu çok önemli bir eksiklik
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri