Semih'in popülaritesi yükseltilmeli, yani reputation'ı. Yapılan en son araştırma da bunu gösteriyor.

Popülerliğini yüzde 723 arttırdı!

İspanya'daki Navarra Üniversitesi'nin spor, ekonomi araştırma merkezi "ESlrg"nin yayınladığı Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili bir araştırmada, medyatik açıdan popülerliliği en fazla yükselen futbolcunun Semih Şentürk olduğu belirtildi.

http://www.ajansspor.com/euro2008/ge..._arttirdi.html
Volkan'ın özellikleri de gözden geçirilmeli diye düşünüyorum. Oyunda iyi durumda değil. Portekiz ve İsviçre maçlarına bakacak olursak, inanılmaz bir performans ortaya koydu Volkan ve harika kurtarışlar yaptı. Bence bu en son performanslar göz önüne alınarak özellikleri arttırılmalı, bu yıl da Fenerbahçe'de başarılıydı. Agresifliği ve saldırganlığı oyuna yansıtılmalı, gizli özelliklerden çirkeflik arttırılmalı. Loyalty'si de arttırılmalı, geçen yıl boş mukaveleye imza atarak bunu göstermişti. Volkan'ın CA ve PA değerlerinin de arttırılması gerekir. Bu turnuvaya bakarsak Volkan çoğu kaleciden daha iyi durumda. Coupet'den, Ricardo'dan, Lehmann'dan şu an için Volkan çok daha iyi durumda diye düşünüyorum. Lehmann 151, Ricardo 147, Coupet 168 CA alıyorsa, Volkan'ın 135 CA alması bizim kendi oyuncularımıza haksızlık yaptığımızın bir göstergesidir. Volkan bana göre hem CA hem PA'sı arttırılmalı hakeden futbolculardan.

Yine Semih'in potansiyeli çok düşük diye düşünüyorum oyunda, arttırılmalı. Yaşı 25 olan bir futbolcu, önünde nereden baksak daha 12-13 yıl var sakatlık yaşamazsa, gün geçtikçe daha iyi olacağını düşünüyorum. Bitiricilik ve penaltı özelliklerinin arttırılması kanaatindeyim ayrıca. Semih'in hız konusunda bir röportajı var Tam Saha dergisinde Türker Tozar ile yaptığı, ağır eleştirilerinin yersiz olduğunu PAF takımını örnek göstererek söylemiş. Yavaş bir futbolcu olmadığını düşünüyor anladığım kadarıyla.

Alex'in söz geçirme özelliğini biraz artmasından yanayım, sonuçta takım kaptanı ve biz görmesek de söz geçirme özelliği yüksek olan bir isim. Loyalty'si de arttırılmalı Alex'in, kulübe son derece sadık bir oyuncu olduğu aşikar.