Beşiktaş Hırvat futbolcuyla anlaştı....
Anthony Seric
Beşiktaş kulübü bu sene 1 oyuncuyla transfer sezonunu kapattı.
Güzel bir hazırlık kampı geçirdim ve işte ilk sene hazırlık maçlarım...
kolay rakipler fakat son 4 yılda 5 hoca değiştiren bir takım vardı ortada ve sonucta hazırlık maçları belki kötü geçti ama takım oturma anlamında büyük yol katetti.
hazırlık maçlarımın hemen ardından Fenerbahçeyle Süper Kupa maçı ve maçta çok güzel bir oyunla 1-0 galip gelmeyi başardık.Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçımda Domzaleyi 1-0 ve 3-1 lik skorlarla mağlub ettim.
Bu arada ilk lig maçımda Denizlisporu 3-0 yenerek harika bir başlangıç yaptım.Bursaspor'u kendi evimde 2-1 yenerek taraftarıma büyük bir hediye vermiş oldum.
Sonraki 5 maçımda Şampiyonlar Ligi 3.Eleme turunda Dinamo Bükreşle karşı karşıya geldim kendi evimde 2-0 yendim ikinci maçtada 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligine adımımı attım.
G.Oftaş maçımı 2-0 kazdım.Trabzonla 1-1 beraber kalmayı başardım.Başardım diyorum çünkü o maçı unutamam 30.dkda 10 ve 72.dkda 9 kişi kalmıştım.G.Birliğine 2-0 yenilmem ise tamamen hayal kırıklıgdı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve şampiyonlar ligi kuraları çekildi kuraya göre E grubu şu şekilde BEŞİKTAŞ,Chelsea,Werder Bremen,Glosgow Rangers.
2. olarak çıkmayı planlamıştım.Werderi yeneceğime inanıyordum fakat kendi evimde 1-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptım daha sonrasında gelen 4-0 lık Chelsea mağlubiyeti 2. liği zora soktu.
Bu arada ligde aldığım 6-1 lik Büyükşehir Belediye galibiyeti 2-0 yenildiğim G.Birliği maçının ardından moral olmuştu.Ardından Fenerbahçeyle deplasmanda 1-1 berabere kaldım ve G.Antep'i kendi
evimde yıkmayı bildim...
Hemen arkasından gelen 5 maçta Galatasarayla iyi oynamama rağmen 1-1 berabere kaldım.Şampiyonlar liginde Rangers'ı deplasmanda 1-0 yenerek 3. lüğümü garantilediğimi anladım.Lig maçlarında Konyaspor'u 2-0
Ankaragücü'nü 2-0 yenerek ligde iyi bir konuma yerleştim.Bu arada Türkiye Kupası grupları da belli olmuştu.A grubu takımları BEŞİKTAŞ,Bucaspor,G.Birliği,Diyarbakırspor,İ.B.Bel ediyespor.
Zor bir dönemece girmiştim.Rangers'ı 2-0 yenerek bu 5 maçlık zorlu dönemecin ilk halkasını geçmeyi başardım.Ardından gelen Manisasporla 1-1 lik sonuçlanan maç korkutmaya başlatmıştı beni.Ve korkuktuğum başıma geldi
1-0 lık Kayserispor yenilgisiyle yıkılmıştım.Şampiyonlar liginde Werder Bremene 2-0 yenilmem artık UEFA da yolumu çizmeme neden oldu.Zor dönemecin son maçı olan Ankaraspor maçını 3-0 lık bir galibiyetle geçtim.Biraz olsun rahatladım.