İyi gidiyorsun
İyi gidiyorsun
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
7. 5 maçlık seride Türkiye Kupası'nda garantilediğim çeyrek finalde Bursaspor'u 2-1 le geçerek 2. maç için avantaj sağladım.Ligdeki müthiş performansım devam ediyor.UEFA kupası 1. Tur ilk maçında Romanya Temsilcis Poli 1921 'i ilk maçta deplasmanda 2-1 yenerek avantaj sağladım..
8. 5 maçlık seride Poli 1921'i 2-1 yenerek UEFA'da 2.tura yükselmeyi başardık.Bursasporla da 2-2 berabere kalarak Türkiye Kupasında Yarı finale kaldık.Ligdeki Galibiyet serimiz devam ederken hala namağlub devam ediyorum.
9. 5 maçlık seride çok ilginç bir Celtic 2.tur maçım vardı.Celtic'i ilk maçta deplasmanda 4-0 yenerken garantiledim demiştim fakat kendi evimde 3-0 yenildim ve son dkda 2 gol attılar 1'ine foul diğerine ofsayt çaldı hakemLigde serim devam ederken Kupada da Feneri kendi evinde 2-1 yendim
10. 5maçlık seride UEFA Çeyrek finalinde gelebilecek en zor rakip geldi diyebilirim.Ama ümitsizliğe kapılmadım deplasmanda aldığım 2-2lik beraberlik beni iyice umutlandırdı ve kendi evimde 1-0 la kazanarak yarı finale kalmayı başardım.Fenerbahçe'yle berabere kalarak Türkiye Kupası Finali'ne yükseldim.Ligdeki yenilmezlik ünvanım sürüyor.
11. 5maçlık periyotta UEFA yarı finalinde Deportivo'yu kendi evimde 1-0 yendim zor 2. maç zor geçicek derken 4-0 lık müthiş bir galibiyetle Finale adımı yazdırdım.Ligdeki yenilmezlik ünvanımı kimse bozamıyor.
Son periyotta Manisaspor'u 1-0 yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi oldum.UEFA finalinde müthiş bir mücadele sonucunda 1-1 biten maçta Bayern Münih'i penaltılarla devirerek kupaya ulaşmayı başardık ve ligdede aldığımız beraberlik ve galibiyetlerle namağlup şampiyon olmayı başardım.Ligde de sadece 7 gol yiyerek başka bir rekor daha kırmayı başardım.
UEFA Final
TÜRKİYE'NİN ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ
Her zaman ilklerin takımı olmuş Beşiktaş yine ilklerine devam etmeyi başardı.Geçen sene başında takımın başına getirilen genç teknik direktör Emir Atıcı özlenen Beşiktaş'ı taraftarlarına sunarken Türk halkı için büyük sevinçler yaşattı.Emir Atıcı ilk senesinde sadece lig şampiyonluğuyla yetindi.Geçen sene sonundaki röportajında Avrupa'da başarı sağlayamazsam eşek gibi anırırım sözünün arkasında ne kadar azimli bir kişiliğin olduğunu tüm Avrupa'ya duyurdu.Bu sene 3te3 yapan Beşiktaş Türkiye'de bir ilke daha imza attı.Lig boyunca sadece 7 gol yiyerek namağlup şampiyon olan tek takım ünvanı hala Beşiktaşta.
"BU TAKIMDAKİ KİMSE İNSAN DEĞİL!"
Emir Atıcı yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:
"Geçen sene çok eleştiri almamıza rağmen şampiyon olmuştuk.Ben geçen yıl sizlere söylemiştim takım olma yolundaydık başardık iyi takım olma yolundaydık artık söylüyorum onu da başardık bundan sonraki hedefimiz bir dahaki senede Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu.Bu hedefe ulaşmak için şimdiden çalışmalarımız başladı birkaç kaliteli isimle görüşüyoruz.Listemiz oldukça kabarık ama işimize yarayacak oyuncuları almayı istiyoruz.Sistemimizde hiçbir değişiklik olmayacak bunu söylemekte fayda görüyorum.Biz kendi ekolümüzü yarattık peşimizden sürüklenmek isteyenler buyursun gelsin.Ben takımıma güveniyorum ve önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaşacağımıza inanıyorum.Evet sorularınızı alayım arkadaşlar."
Basın Mensubu: "Bu sene en çok takıma katkı sağlayan transferiniz kimdi?"
Emir Atıcı "Tecrübe!Aldığımız yada takımımızda bulunan hiçbir oyuncuyu ayırt etmem hepsi benim evladım, kardeşim, abimdir.Ama yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim Hernani defansımızdaki uyum sorununu çok çabuk atlattı ve oraya oturmayı başardı.Defans kurgumuz mükemmel oldu bunu da sene boyunca yediğimiz 7 golle gösterdik sanırım."
B.M: "Kaleciniz Rüştü artık 36 yaşına geldi yeni bir kaleci düşünüyormusunuz."
E.A : "Rüştü'nün 36 yada 50 yaşına gelmesi birşeyi değiştirmez.Eğer Rüştü bana oynarım derse 60 yaşında olsa yine oynatırım.Türkiye'de onun gibi bir kaleci yok!Ayrıca Rüştü emekli olmak isterse arkadasında hazır bekleyen bir Hakan'ımız var ektra transfere ne gerek var."
B.M: "Zlatan Ibrahimoviç'le anlaşmışsınız doğru mu ?"
E.A: "Lütfen transfer dedikodularını biraz daha mantıklı yapalım arkadaşlar.Başka sorusu olan ?"
B.M: "Milli takımdan teklif aldığınız doğru mu milli takımı çalıştıracakmısınız ?"
E.A: "Milli takımdan herhangi bir teklif almadım.Şuanda Beşiktaştayım ve hedeflerimi gerçekleştirmeden başka bir takımla anlaşmayı düşünmüyorum.Milli takım dahi olsa önce Beşiktaştaki hedeflerim ardında milli takımdan teklif gelirse seve seve çalıştırırım.2010'da da Dünya şampiyonu yaparım.Teşekkür ederim arkadaşlar"
Transferler birazdan...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşinci 5 maçlık seri Altıncı 5 maçlık seri demek istiyorumYorum için teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşk ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur İnceman Beşiktaş'ta...
Vestel Manisasporla kontratı sona eren Uğur İnceman Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etti.Transferle ilgili "Çok mutluyum.Beşiktaş gibi bir takımda oynamak herkese nasip olmaz." diyen İnceman kalıcı olmaya geldiğini belirtti.
KARTAL TOPUZ OPERASYONUNU BİTİRDİ!
Beşiktaş uzun süredir transfer etmek istediği Mehmet Topuz'una sonunda kavuştu.Kayserispor'dan önce Gökhan'ı kapan Beşiktaş Mehmet Topuz'da o kadar şanslı olamadı.Gökhan'ı Kayserispor'dan bedavaya kapan Beşiktaş Mehmet Topuz için 8.750.000£ ödedi.Ödeme 2.750.000£ peşin 6.000.000£ 12 ayda yapılacak.
VATANINA DÖNDÜ
Beşiktaş transferdeki yeni bombasını Nihat Kahveci'yi alarak yaptı.Geçen senede girişimlerde bulunan Beşiktaş Nihat'ın Türkiye'ye dönmek istemediğini söylemesinin ardından transferi iptal etmişti.Bu sene tekrar aşkı depreşen Beşiktaş Nihat için Villareal'in kapısını çaldı.Nihat'la da anlaşan Beşiktaş milli futbolcunun bonservis bedeli olarak 12.750.000£ ödeyecek.Nihat Beşiktaş'a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken artık burada kalıp futbol hayatını burada noktalayacağını söyledi.
EMRE GÜNGÖR KARTAL OLDU!
Yeni sezon öncesi defansına da takviye yapmak isteyen Beşiktaş Emre Güngör'ü kadrosuna kattı.Bu transfer için Ankaragücü'ne 1.200.000£ ödenecek.Emre "Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum.İnşallah bu sene Şampiyonlar Liginde ve Ligde şampiyon oluruz" dedi.
PAVEL KALOUDA VE NOKTA.
[IMG]http://img148.imageshack.us/my.php?image=kaloud**m7.jpg[/IMG]
Beşiktaş Ankaragücü'nün ortasaha oyuncusu Pavel Kalouda'yı aldı.Bu transfer için Ankaragücü'ne 1.700.000£ ödenecek.Öte yandan bir açıklama yapan Sinan Engin "Transferi bu sene kapattık.Gerekli yerlere gerekli adamları getirdik." dedi.
İbrahim Akın serbest kaldı.
Last edited by emircanatici : 26.Haziran.2008 at 14:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
daha ne olsun bee3.sezonu bekliyoruz taktiğini paylasırmısın?
Hazırlık kampı için zor rakipler seçtim ve bu zor rakiplere karşı iyi sonuçlar aldım artık ŞL için ümitliyim..
İlk 6 maçlık seride yine yenilmezlik ünvanımı korudum ve bu süreçte Süper Kupayı Kazandım.Dinamo Maçını 3-0 kazanarak avantaj elde ettim.
İkinci 6 maçlık serim Dinamoyu deplasmanda 4-1 yenerek Şampiyonlar liginde gruplara kaldım.Süper Kupayı maalesef Chelsea'ye kaptırdım.ŞL'de Zaragoza,Milan ve M.Haifa ile aynı gruba düştüm.Zaragozayı deplasmanda 1-0 yenmeyi başardım.Yenilmezlik devam ediyor.Bunda sonrasını tek tek ayrıntılı göstericem.
SÜPERLİG 8.HAFTA
Ligin 8.Haftasında Trabzonspor deplasmanında iyi bir oyunla 1-0 galib gelmeyi başardık.
Şampiyonlar Ligi Grup H Maçı
Müthiş oyunla Milan'ı 3-1 devirdik.Gökhan Ünal ve Nihat takımı coştururken Rüştü yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu.
SÜPERLİG 9.HAFTA
Büyükşehir Belediye ile kendi evimde berabere kalmam şaşırtıcıydı.Oynanan oyun alışılmamış bi oyundu.
SÜPERLİG 10.HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU
11.HAFTA SÜPERLİG MAÇI
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taktiğimi ilk yarı bitiminde paylaşıcamherkes şaşırcak zaten paylaşınca
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşk ederim kardeşim.Yıllardır para harcamıyorduk bu sene patlayalım dedik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
namağlup şampiyon olmak istiyorum gecen seneki gibi tabi en büyük hedef şampiyonlar ligi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE KUPASI D GRUBU
SÜPERLİG 12.HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU
SÜPERLİG 13.HAFTA
SÜPERLİG 14.HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU
SÜPERLİG PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU
ÜSTÜSTE YENİLMEDEN
Last edited by emircanatici : 26.Haziran.2008 at 16:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)