Bence de bayern doğal ama sen daha çok transfer yapmalısın bence bu arada kardeş sen nası şamp oldun yaw lige ii başlamışın ama sonlara doğru çok yavaşlamışsıın naıs şamp oldun sen tyaw
Bence de bayern doğal ama sen daha çok transfer yapmalısın bence bu arada kardeş sen nası şamp oldun yaw lige ii başlamışın ama sonlara doğru çok yavaşlamışsıın naıs şamp oldun sen tyaw
Şanslıydım diyebilirim bütün takımlar benle beraber düşüşe geçti nerdeyse yalan söylemiyim tam hatırlamıyorum ama 61 yada 63 puanla şampiyon olmuştum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herşeye rağmen iyiydi bayerne nefesim yetmedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onun transferinden para kazansam iyi olurdu ama olsun
yeni sezon bilgileri birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk sezon geride kalırken 2. sezonda 3 kulvarda başarı bekleyen Beşiktaş bunun için çalışmalarını son hız sürdürüyor.Sezon bitiminde Avrupada başarı sağlayamazsam stadın ortasında eşek gibi anırırım diyen Emir Atıcı bu sözünü tutmak için insanüstü bir çalışma gerçekleştiriyor.
Beşiktaş Yattara ile Anlaştı
Trabzonla olan sözleşmesi biten Yattara'yı kadrosuna katan Beşiktaş ezeli rakibine çalımı bastı.Ricardinho'nun A.Madrid'e gitmesiyle orta sahaya taze kan arayan Beşiktaş Yattara'yı kadrosuna kattı.Yattara "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum.Beşiktaş'ın belli hedefleri var ve bu hedeflerin gerçekleşmesinde katkıda bulunursam ne mutlu bana" diye konuşurken gazetecilerin C.Ronaldo ile Yattara'nın yeteneklerinin benzemesini anımsatması ve "C.Ronaldo'ya benzetilmek seni mutlu ediyormu ?" sorunsuna "C.Ronaldo mu o kim?" diye karşılık verdi ve ekledi "Avrupa bu sene bizi konuşacak".
SARAÇOĞLU'NA BOMBA
Kontratı Haziran'da bitecek olan Gökhan Ünal için Şubat ayından bu yana çekişen Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde kazanan Beşiktaş oldu.Sezonu şampiyon olarak kapatan Beşiktaş transfer sezonunda da şampiyon.Yattara'dan sonra Gökhan Ünal bombasınıda patlatan Beşiktaş gözünü gurbetçi futbolcu Nihat'a dikti.Beşiktaş'a gelen Gökhan Ünal "Beşiktaş gibi büyük bir camia da futbol oynayacağım için mutluyum hedefim Avrupa" dedi.Öte yandan bu transferden haberi olmayan Emir Atıcı "Gökhan Ünal'ın alınacağını bilmiyordum.Yönetime listemi sunmuştum ama Gökhan içlerinde yoktu bu bana süpriz oldu yönetime çok teşekkür ediyorum" dedi.
Mevlüt Artık KARTAL!
Beşiktaş transfere doymuyor.Uzun süren pazarlıklar sonunda Sochaux takımıyla 2.000.000£ ya anlaşan Beşiktaş gurbetçi futbolcuyu renklerine katmayı başardı.
Beşiktaş Omar'ı Aldı.
Beşiktaş Perulu genç oyuncu Omar Andrade'yle anlaştı.İMKB'ye gönderilen bilgilere göre Omar için klubü Alianza Lima'ya 300.000£ ödeyecek.
Beşiktaş Barış'a Kavuştu
Beşiktaş Nancy'le sözleşmesi sona eren Barış Aydın'la anlaştı.
Beşiktaş Akın Akın
Beşiktaş Anderlecht'te forma giyen Serhat Akın'la anlaşma sağladı.Kontratı bittiği bonservis bedeli ödenmeden alınacak olan Serhat "Beşiktaşla başarıya uçacağım" dedi.
Defansa Kemik Kıran
Beşiktaş Club Brugge'un defans oyuncusu Hernani'yle anlaştı.Anlaşmaya göre Beşiktaş Hernani için klubüne 1.700.000£ ve sonraki satıştan %10 pay verecek.
Lamine Diatta,Serhat Gürcüoğlu,Fahri Tatan ve Rıza Şen takımdan ayrıldı.
Sezon öncesi hazırlıklara başlayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor.Emir Atıcı'nın dün yaptığı basın toplasında herşey açıklık kazandı.Sn.Atıcı bütün herşeyi tüm çıplaklığıyla açıkladı.
Emir Atıcı basın toplantısında şöyle konuştu:
"Öncelikle basın mensubu arkadaşlarım sizlere hoşgeldiniz diyorum.Biliyorsunuz uzun bir sezonu geride bıraktık.Biz geçen sezon şampiyon olduk ama şampiyonluktan önce bizim için önemli olan takım olmamızdı bunu başardık.Biliyorsunuz sadece 1 transfer yaptık o da Anthony Seriç'ti ve yine biliyorsunuzki Seriç bu senenin en iyi oyuncusu seçildi.Şimdi bu sene yaptığımız transferlerle Avrupa'da başarı istediğimizi anlamanızı istiyorum.Transferlerimizi yaparken finansal dengemizi bozucak oyunculardan kaçındık daha çok sözleşmesi sona eren oyuncularla anlaştık.Fakat çok kaliteli oyuncularla anlaştık.Takım olmayı başarmıştık şimdi kaliteli takım olma yolunda ilerliyoruz.Transferlerimize bu sezon nokta koyduk.2 hazırlık maçımızıda yapıp lige başlıyacağız.Artık basında yalan haberler çıkmaması dileğiyle..."
Last edited by emircanatici : 25.Haziran.2008 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferler süper olmuş 2.sezonu merakla bekliyorum. hemen gelsin:P