1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Balkanlardan Gelen Dünya Devi

Hybrid View

Sana bi tavsiye şimdi klüpten stad genişletmelerini iste hemen kabul ediyolar daha doğrusu planlarımızın arasında deniyor.( en azından benim kariyerde öyle)

Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Sana bi tavsiye şimdi klüpten stad genişletmelerini iste hemen kabul ediyolar daha doğrusu planlarımızın arasında deniyor.( en azından benim kariyerde öyle)
    İlk başta belirttiğim gibi şuan 3. sezonumdayım 1. ve 2. sezonu hızlı geçip 3. sezonumu anlatmak için sabırsızlanıyorum.Ayrıca İnönü Stadını geliştirmeyi düşünmedim düşünmüyorum mabedimiz bize yetiyor

Yorumlar için ayrıca teşekkür ediyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık lig için yeterliydim diyordum Kaşımpaşa Maçını 2-0 kazanmam rahatlatmıştı beni.Ardından gelen Chelsea mağlubiyeti etkilemedi çünkü şampiyonlar liginde üst tura çıkamayacağım ve UEFa ya gideceğim garantiydi.G.Birliği'ni Türkiye Kupasında yenmem
    çeyrek finali garantiler nitelikte olmuştu.Fakat bu maçın arkasından gelen 4-1 lik Sivas mağlubiyeti şok etkisi yaratmıştı.2-0 lık Ç.Rizespor Maçıysa biraz olsun yaralarımızı sarmıştı.

Türkiye Kupasında 2-1 Diyarbakır ve 1-0 Büyüksehir Bld.Spor maçları gruptan 4 maçta 4 galibiyetle çıkmamı sağlamıştı.Hemen arkasından gelen 0-0 lık Fenerbahçe beraberliği yarı final
    umutlarımı Kadıköy'e taşımıştı.Denizlispor'u 2-0 yenmem ligde şampiyonluğa adım adım gittiğimin habercisiydi.Fakat arkadasından gelen 3-0 lık Fenerbahçe mağlubiyeti hem yönetimin bana sinirlenmesi hem taraftarların öfkeyle tesislere gelmesini hemde yarı final umutlarımın sönmesine neden olmuştu.

Deplasmandaki 1-1lik Bursaspor beraberliği kötü sonuç değildi ama taraftarımızın da istediği sonuç değildi.Bu arada UEFA kupa
    1. tur kuraları çekilmiş bir İtalyan ekibi Fiorentina eleyeceğim ilk takım olacaktı.Deplasmanda 1-1 kendi evimde 1-0 lık sonuçlarla
    2.tura çıkmayı başarmıştım.Trabzonsporla 1-1 lik beraberlik yine tekerrür etmişti.Oftaşspor u 1-0 yenmem haneme 3 puan getirecekti.

En zor maçların yapılacağı 5 maçlık bir seri vardı önümde serinin ilk maçında G.Birliği 6-0 gibi ezici bir skorla geçmem beni
    bile şaşırtmıştı.Bayern le yaptığım maçlarda deplasmanda 2-1 kaybetmem kötü değildi umudum vardı ama evimde 3-0 yenilmem kahrolmama
    neden olmuştu ve Fenerbahçe,Galatasaray derbilerinden puan çıkaramam çok kötüydü.Yönetim üstüme gelmeye başlamış 1.likten 5.liğe kadar
    düşmüştüm ama şampiyonluğa inancım tamdı ve arada sadece 3 puan fark vardı.

Artık ne Avrupa kupası ne Türkiye kupası maçlarım vardı.Bundan sonra Kartal uçuşa geçmeli ve en az puan kaybıyla ligi hakettiği yerde
    bitirmeliydi.Önümdeki 5 maç çok önemliydi.G.Antepsporu 3-1 yenerek ilk maçımı kayıpsız geçmiştim.B.Bldspor la 0-0 berabere kalmamız
    takımdaki moralleri bozmamıştı hepimiz şampiyonluğa inanıyorduk.Ç.Rizespor maçında 2-2 berabere kalırken ümitlerimiz bitti diyorduk ama
    rakiplerimizinde puan kayıpları bizi ateşlendirmişti.Bu şevkle Sivassporu 2-0 Konyasporu 1-0 geçerek engelleri aşmaya başlamıştık...

Artık ligde son 5 maç kalmıştı.Artık şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyorduk.Bunun için bütün maçlarımızı kazanarak
    bir seri yakalamalıydık ve öylede oldu.Ankaragücü maçını 3-1 Kasımpaşa maçını 2-0 Kayseri Maçını 2-0 kazanmıştık.
    Ligdeki dönüm maçıma sıra gelmişti.Trabzonspor berabere kalmıştı Manisayı yenersem 1. olucaktım ve büyük hedefe ulaşamak
    için 1 adım öne geçicektim.3-1 gibi rahat bir skorla Manisayı geçerken şampiyonluk şarkıları dillere dolanmıştı.Son maç
    Ankaraspor maçı ve bu maçı mutlaka almam lazımdı öyle de oldu 1-0 kazandım ve şampiyon BEŞİKTAŞ!!!

O BİR SİHİRBAZ

Beşiktaş'a sene başında Ertuğrul Sağlam'ın yerine getirilmişti.Henüz 30 yaşındaydı ve yönetim büyük bir hata yaptı diye çok eleştiriliyordu.Kazandığı hiçbir maç konuşulmazken kaybettiği her maç sonrası istifa etmesi gerektiği söyleniyordu.O çalıştı yılmadı zafer için yemin etmişti bu yıl bu başarı gelecekti.Oyuncularını da kendini motive ettiği gibi motive etmişti.Türkiye kupasından elendi UEFA'dan elendi yılmadı ligi istedi.Evet Bahsettiğimiz kişi Emir ATICI.Ankaraspor maçıyla gelen şampiyonluk sonrası şunları söylüyordu Emir Atıcı ve transfer bombasını patlatıyordu:

Sene başında geldiğimde çok eleştiri almıştım.Sırf Beşiktaşlı olduğum için Teknik Direktörlüğe getirildim.Evet 30 yaşındayım belki ama hiç topa vurmadan ahkem kesenlerden olmadığımı burada ispatladığımı inanıyorum.Lig başında maddi açıdan sıkıntılıydık ama elimdeki kadro genç ve yetenekliydi.Sol kanada Serici transfer ettik oradaki açığımızı kapattık.Ve bir dahaki sezon yeni transferlerle Avrupayı sallayacağız.Ricardinho konusuna gelince Ricardinho çok üst düzey bir oyuncyudu fakat yeni transferlerimizle ona ihtiyacımız olmayacaktı.Bir kar sağlayamadık ona üzülüyorum yoksa gitmek isteyene yalvaracak değiliz.Ayrıca Beşiktaş taraftarı rahat olsun bir dahaki sezon Avrupa'da başarı sağlayamazsam Stadın ortasına çıkar eşek gibi anırırım.

Bu kadar hırslı bir hoca bu kadar açık konuşuyorsa demekki birdahaki sene birşeyler beklenecek gibi geliyor bana.

kaynak : Fotospor

Lig sonundaki ilk üç

Anthony Seric Sene başında alınmıştı kontratı biten Yattara da yeni sezonda takımımızda olacak.Bu arada Ricardinho A.Madrid takımıyla anlaştı.
    Last edited by emircanatici : 25.Haziran.2008 at 15:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

güzel bir sezon geçirmişsin avrupada bayerne yenilmen normalama türkiye kupasi kötü olmuş. devamını bekliyoruz.

Mesaj Yetkileri