Bence çok gerekli bir konu.Benim de gıcık olduğum noktalar pazarlık yapıyom adamlar 40 mn ye satacağım adamı başkan 20 mn ye veriyor.Sen hiç bir şey yapamıyorsun.

Ayrıca başka bir şey daha söyleyeyim.Mesela A kişisi ve B kişisi gole gidiyorlar.Tek karşılarında kaleci var.Top kimin ayağındaysa o kaleye çekiyor.Ya diğer arkadaşın bomboş ona versene...

Ayrıca o tek kale oynayıp 1-0 yenilmeyi ben de çok yaşadım.En sinir olduğum şeylerden birisidir..

Bir de mesela ben Ajax düzeyinde bir takımım rakip Barcelona düzeyinde.Mutlaka ilk 5 dakika ve son 5 dakikada gol yiyorum.Arada da hep atak yapıyorum. 2-1 yeniliyorum.Olacak iş değil...

Ayrıca yakın direk taktiği fm de çok işe yarıyor.O da saçmalık ama gerçekten fmnin güzelliği diyebilirim.Servet milli takımı taşıyordu yakın direk taktiğiyle.40 maçta 22 gol atmıştı.

Bir de 801 de ve özellikle orjinal oyunda 2 defans 2 santraforu tutuyor.Arkasına 10 numara koyduğunuzda bomboş alan bulup gol atıyor.Ben en çok ona sinir oluyordum...

Bir de bu kadar teke tek hiçbir maçta kaçırılmaz.Agüero veya Villa 10 teketek ten 1ini en fazla 2sini atıyo.Gerçek maçta bu kadar pozisyon bulsa tarihi fark olur...