kewell'ın türkiye'de ayağını kırmazlar inşallah.
Guzel transfer oldu ama kadro yigilmasi olacak o bolgede umarim Arda satilmaz
Türkiye için çok güzel bir transfer birkaç yıl önce sempatimi kazanmıştı Kewell bekleyip göreceğiz..
Herhangi bir bonservis ödenmeden alınmış olması beni daha da mutlu ediyor.
Kewell transferi çok sürpriz oldu, birden oldu, hiç adını basında duymamıştım. Muhteşem bir transfer, sakat makat olsun, bence ismi yeter. Şimdi internetin başına geçip de haberi görünce bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım. Bu Kewell transferi acaba Lincoln'ün gidişinin bir habercisi olabilir mi, bildiğim kadarıyla Kewell hem sol kanat hem forvet arkası oynayabiliyor. Bence seneye Kewell 10 numara rolünü üstlenmeli tabii Arda gitmeyecekse, Arda giderse sol açık oynar.
Galatasaray yönetimini tebrik ederim, klas bir transfere imza attılar.
Lincoln daha ne yaptıki gitsin o kadar para kazandı gs yollamaz kanımca
Kewell'ı biraz önce Emre söyledi şaşırdım açıkçası iyi transfer bence.Yararlı olacaktır ama ne yalan söyleyeyim GS'yi şampiyon yapacak kadar değil zaten bedavaymış çok iyi transfer.
Harry Kewell Galatasaray'da
Galatasaray, İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağlamıştır.
Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.
Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi
GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:
Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.
INFO
Harold (Harry) Kewell
Doğum Tarihi
22 Eylül 1978
Doğum Yeri
Sydney (Avustralya)
Boy
1.80m
Pozisyon
Ofansif ortasaha ve kanatlar
Kariyer
1995-2003 Leeds United
2003-2008 FC Liverpool
Galatasaray.org
bence iyi bir transfer
İyi transfer kesinlikle deneyimi yeter
Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil
orta saha iyi oldu gs'nin.
----- M.Topal - ---
H.Kewel --- Arda
----Lincoln----
Ümit ---- Nonda
Bir çok alternatifde olustu.Sağda aydın oynar, barış oynar,serkan oynar.Olmadı tek forvet olur.Liber çiftlenir.Ön liberoda baya oldu.Sizce?
Kim ne derse desin Türkiye'ye marka bir isim gelmiştir bunda Fenerbahçe'nin payı büyük Milli takımın payı büyük bir Galatasaraylı olarak herkese teşekkür ederim yönetim sürprizlere devam
Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!
Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?
Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.
Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)
Sıra Sorensende mi???
ASLAN BOMBALARI PATLATIYOR!
Harry Kewell’ı transfer eden Galatasray şimdi de Sorensen’i istiyor.
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ
Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de kalesini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı ekip Danimarka Milli Takımı’nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen’i renklerine bağlamak için çalışıyor. 32 yaşındaki Sorensen şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel’ın futbola veda etmesinden beri Danimarka Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa’da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.
1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98’te Svendenborg’da forma giydi. 1998’de İngiltere’nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003’te Aston Villa’ya geçti. Sorenen Villa’da 2008’e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.
Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell’ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen’i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.
arkadaslar reklam gibi algılamayın ama transfermarkt.de adlı sitede yeni transferler var. premier lig'e girildiğinde birçok takımın oyuncularını serbest bıraktığı görülüyor. eger galatasaray onlardan bazılarını kadroya katarsa cok iyi olur(kewell gibi)
Kewell, Galatasaray bizlere Türkiye'de futbol sahalarında oynayacak çok iyi bir isim izleletecek. Yıllardır Liverpool'da izlediğimiz Kewell artık Türkiye'de izleyebileceğiz. Şuana kadar Türkiye'de yapılan en iyi transfer olarak görüyorum. Futbol zevk kazanacaktır.
@ ouzy
kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?
Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
kewell geldi sıra crespo da![]()
Last edited by demirhanmurat38 : 04.Temmuz.2008 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bizimkilere İnsallah orta yapmayı'da ögretir..Geçen yıl Sampiyonlar Liginde 112 Dakika’da 3 Asist Yapmis
![]()