1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Türkiye'de şampiyon olsak ne olur? Önemli olan Avrupa ama hiç ümitli değilim.
    Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil
    Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!

Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?

Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.

Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)

Mesaj Yetkileri