Sayfa 53 / 122 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Kewell 29 yaşında, basın uçmuş yav..

bence çok yerinde bir transfer, ofansta çok iyi işler çıkaracaktır..
    hangi konuda uçmuşlar

kewell'ın türkiye'de ayağını kırmazlar inşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Guzel transfer oldu ama kadro yigilmasi olacak o bolgede umarim Arda satilmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu KeweLL i başka bir takım transfer etseydi acaba yine aynı yorumLar oLacakmıydı
    Kendi adıma konuşmak gerekirse evet olacaktı. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi Kewell eski yeteneklerinden hiçbirini kaybetmiş değil çok yarar sağlayacaktır. Umarım yüzümü kara çıkarmaz. Hadi Kewell göreyim seni

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by LaVioRtH_cL View Post
    kewell'ın türkiye'de ayağını kırmazlar inşallah.
    ne guzel bir dilek

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Türkiye için çok güzel bir transfer birkaç yıl önce sempatimi kazanmıştı Kewell bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herhangi bir bonservis ödenmeden alınmış olması beni daha da mutlu ediyor.

Kewell transferi çok sürpriz oldu, birden oldu, hiç adını basında duymamıştım. Muhteşem bir transfer, sakat makat olsun, bence ismi yeter. Şimdi internetin başına geçip de haberi görünce bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım. Bu Kewell transferi acaba Lincoln'ün gidişinin bir habercisi olabilir mi, bildiğim kadarıyla Kewell hem sol kanat hem forvet arkası oynayabiliyor. Bence seneye Kewell 10 numara rolünü üstlenmeli tabii Arda gitmeyecekse, Arda giderse sol açık oynar.

Galatasaray yönetimini tebrik ederim, klas bir transfere imza attılar.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kewell transferi çok sürpriz oldu, birden oldu, hiç adını basında duymamıştım. Muhteşem bir transfer, sakat makat olsun, bence ismi yeter. Şimdi internetin başına geçip de haberi görünce bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım. Bu Kewell transferi acaba Lincoln'ün gidişinin bir habercisi olabilir mi, bildiğim kadarıyla Kewell hem sol kanat hem forvet arkası oynayabiliyor. Bence seneye Kewell 10 numara rolünü üstlenmeli tabii Arda gitmeyecekse, Arda giderse sol açık oynar.

Galatasaray yönetimini tebrik ederim, klas bir transfere imza attılar.
    Lincoln un gidecegini en azindan gonderilecegini sanmiyorum oyle olsa bugun antremana cikmasina izin vermezlerdi Zaten o da o kadar ozur dilemezdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lincoln daha ne yaptıki gitsin o kadar para kazandı gs yollamaz kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell'ı biraz önce Emre söyledi şaşırdım açıkçası iyi transfer bence.Yararlı olacaktır ama ne yalan söyleyeyim GS'yi şampiyon yapacak kadar değil zaten bedavaymış çok iyi transfer.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kewell'ı biraz önce Emre söyledi şaşırdım açıkçası iyi transfer bence.Yararlı olacaktır ama ne yalan söyleyeyim GS'yi şampiyon yapacak kadar değil zaten bedavaymış çok iyi transfer.
    Türkiye'de şampiyon olsak ne olur? Önemli olan Avrupa ama hiç ümitli değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harry Kewell Galatasaray'da

Galatasaray, İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağlamıştır.

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.

Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:

Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
    Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
    Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

INFO
    Harold (Harry) Kewell

Doğum Tarihi
    22 Eylül 1978
    Doğum Yeri
    Sydney (Avustralya)
    Boy
    1.80m
    Pozisyon
    Ofansif ortasaha ve kanatlar
    Kariyer
    1995-2003 Leeds United
    2003-2008 FC Liverpool

Galatasaray.org

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bence iyi bir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İyi transfer kesinlikle deneyimi yeter

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Türkiye'de şampiyon olsak ne olur? Önemli olan Avrupa ama hiç ümitli değilim.
    Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

orta saha iyi oldu gs'nin.

----- M.Topal - ---

H.Kewel --- Arda

----Lincoln----

Ümit ---- Nonda

Bir çok alternatifde olustu.Sağda aydın oynar, barış oynar,serkan oynar.Olmadı tek forvet olur.Liber çiftlenir.Ön liberoda baya oldu.Sizce?

Kim ne derse desin Türkiye'ye marka bir isim gelmiştir bunda Fenerbahçe'nin payı büyük Milli takımın payı büyük bir Galatasaraylı olarak herkese teşekkür ederim yönetim sürprizlere devam

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil
    Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!

Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?

Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.

Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sıra Sorensende mi???

ASLAN BOMBALARI PATLATIYOR!

Harry Kewell’ı transfer eden Galatasray şimdi de Sorensen’i istiyor.

HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de kalesini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı ekip Danimarka Milli Takımı’nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen’i renklerine bağlamak için çalışıyor. 32 yaşındaki Sorensen şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel’ın futbola veda etmesinden beri Danimarka Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa’da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.

1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98’te Svendenborg’da forma giydi. 1998’de İngiltere’nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003’te Aston Villa’ya geçti. Sorenen Villa’da 2008’e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.

Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell’ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen’i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sıra Sorensende mi???

ASLAN BOMBALARI PATLATIYOR!

Harry Kewell’ı transfer eden Galatasray şimdi de Sorensen’i istiyor.

HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de kalesini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı ekip Danimarka Milli Takımı’nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen’i renklerine bağlamak için çalışıyor. 32 yaşındaki Sorensen şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel’ın futbola veda etmesinden beri Danimarka Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa’da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.

1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98’te Svendenborg’da forma giydi. 1998’de İngiltere’nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003’te Aston Villa’ya geçti. Sorenen Villa’da 2008’e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.

Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell’ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen’i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.
    Sorensen Aykut'tan iyi kaleci değil, yaşı da bayağı var. Paralarımıza yazık.

22. Default

arkadaslar reklam gibi algılamayın ama transfermarkt.de adlı sitede yeni transferler var. premier lig'e girildiğinde birçok takımın oyuncularını serbest bıraktığı görülüyor. eger galatasaray onlardan bazılarını kadroya katarsa cok iyi olur(kewell gibi)

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    arkadaslar reklam gibi algılamayın ama transfermarkt.de adlı sitede yeni transferler var. premier lig'e girildiğinde birçok takımın oyuncularını serbest bıraktığı görülüyor. eger galatasaray onlardan bazılarını kadroya katarsa cok iyi olur(kewell gibi)
    Milletin artıklarını mı toplayalım diyorsun yani?

Nesil
    2006

Kewell, Galatasaray bizlere Türkiye'de futbol sahalarında oynayacak çok iyi bir isim izleletecek. Yıllardır Liverpool'da izlediğimiz Kewell artık Türkiye'de izleyebileceğiz. Şuana kadar Türkiye'de yapılan en iyi transfer olarak görüyorum. Futbol zevk kazanacaktır.

Türkiye ligini önceki mesajlarında çok küçümsedin ya, Avrupalıların artıkları bizde yıldız olur işte

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Türkiye ligini önceki mesajlarında çok küçümsedin ya, Avrupalıların artıkları bizde yıldız olur işte
    Türkiye'de her oyuncu yıldız olur, o ayrı ama böyle artık oyuncular Anadolu'ya falan gitmeli. Galatasaray böyle oyuncuları almamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@ ouzy

kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?

Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kewell geldi sıra crespo da

29. Default

ne alakası var transfer yapmak için illaki bonservis mi odemek gerekiyor. ben baska adamları onerince artık oluyo kewell'da süper transfer
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    @ ouzy

kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?

Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
    katılıyorum yerind bir yorum...
    Last edited by demirhanmurat38 : 04.Temmuz.2008 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bizimkilere İnsallah orta yapmayı'da ögretir..Geçen yıl Sampiyonlar Liginde 112 Dakika’da 3 Asist Yapmis

Sayfa 53 / 122 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri