Sayfa 30 / 37 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Trabzonun kadrosu 32 kişilik Yıldıray ya da Zafer gelirse 33 olur.Biliyoruz ki böyle genis kadrolar da belirgin sıkıntılar ortaya cıkar.Ersun Hoca eskı oyuncuları yollar mı bilinmez ama tehlikeli bir politika.

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Imkana gore basari olculur, Galatasaray o imkanlarla cok daha iyi olmasi lazimdi. Denizli ve Gencler imkanlara gore cok basarili idi.

Her transferin bi hikayesi vardir 1-2 sene once en iyi futbolcu olarak gosterilen Ronaldinho satis listesinde, yane neler olur bilinmez
    Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister. Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Trabzonun kadrosu 32 kişilik Yıldıray ya da Zafer gelirse 33 olur.Biliyoruz ki böyle genis kadrolar da belirgin sıkıntılar ortaya cıkar.Ersun Hoca eskı oyuncuları yollar mı bilinmez ama tehlikeli bir politika.
    4 kisi zaten Trabzonda birakildi buyuk ihtimal Karadenizspora verilecek. Takimdan 5-6 oyuncu daha eksilcek, Ersun Yanal kendisi soyledi

Trabzonspor'un kadroyu 25'e indirmesi lazım. Birçok genç isim alındı, onlar büyük ihtimalle forma şansı bulamaz, kiralanmaları lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Bence de daha başarılı olmamız lazım ama benim demek istediğim o çapta bir oyuncu Avrupa'da başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister. Gerçekten başarılı olabilecek bir takıma gelmek ister.
    Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi

Bizde yalandan bi basari yakalamicaz, takima guvenirse gelir futbolcu. Gokhan Unal, Burak Yilmaz gibi yapip Fenerbahceyi secebilirdi ama o bizi secti. Ayni sekilde Song gidip arap ulkelerinde cok daha para kazanabilirdi, hoca beni isteyince geldim diyor.

Kisacasi guven meselesi
    Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe bonservisi yüksek bulup istemedi ki, Trabzon'da alabileceği en iyi oyunculardan birine biraz yüksek bir miktar verip aldı.

Ama dediğim gibi bir tarafta bakıyorsun Fenerbahçe'ye gerçekten iyi oyuncuları var, istikbal iyi, Avrupa'da başarı yakalayabilirler. Adam tabii oraya gidecek veya başarılı bir X takımına.

Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu böyle kulüpleri seçmez. He genç olsa ayrı, belki bir basamak olarak seçebilir küçük bir kulübü ama bu durumda zor...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar şuan Trabzonspor'un kadrosu 26 kişidir. Kamp kadrosunda 23 kişi var Tony Sylva, Tolga ve Fatih Altundağ henüz katılmadılar. 33 kişide nerden çıktı ? o alınan gençlerden sadece 2 tanesi takımda kaldı , diğerleri ise Trabzon Karadenizspor'a verilecek..

Ayrıca bas bas bağırıyor bir arkadaş Yıldıray Trabzon'a gelmez falan .. sen managerimisin kardeşim ? nerden bılıyorsn da bu kadar net ve üstüne basa basa sölüyorsun bunu ?

Geçen sene aldığımız adamlara bak adnan'lar , jabi'ler , moawad'lar falan şu an ise Türkiye'de ki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldık..

Selçuk İnan
    Giray
    Egemen
    Gökhan Ünal

ayrıca Song gibi 4 senedir bu ülkede oynamış olan tecrübeli bir oyuncuyuda kadromuza kattık..

Yani bu işler para ve vizyona bakar.Geçen sene de bu takımın adı Trabzonspor'du bu senede bu takımın adı yine Trabzonspor sadece başkanı ve yönetimi değişti.Anlamıyorum yani nedir bu gelmez gelmez hikayesi.. verirsin parasını gelir sonuçta Yıldıray 30 yaşında belkide son transferini yapacak onun için iyi bir kontrat önerirsen neden gelmesin sanki bu adam 20 yaşında da Barcelona'da oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe bonservisi yüksek bulup istemedi ki, Trabzon'da alabileceği en iyi oyunculardan birine biraz yüksek bir miktar verip aldı.

Ama dediğim gibi bir tarafta bakıyorsun Fenerbahçe'ye gerçekten iyi oyuncuları var, istikbal iyi, Avrupa'da başarı yakalayabilirler. Adam tabii oraya gidecek veya başarılı bir X takımına.

Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu böyle kulüpleri seçmez. He genç olsa ayrı, belki bir basamak olarak seçebilir küçük bir kulübü ama bu durumda zor...
    Fenerbahce bi futbolcunun bonservisini fazlami bulcak

Sen Turk futbolunu kucumsuyorsun bence. Bu sene Bjk, Trabzon ve Kayseri cok iyi kadro kurdu, Galatasarayda Kewell la cok iyi bi baslangic yapti. Seneye daha cok basari olcaktir, garantii

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ntv sporda 33 kişi dedi ben onların yalancısıyım....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Arkadaşlar şuan Trabzonspor'un kadrosu 26 kişidir. Kamp kadrosunda 23 kişi var Tony Sylva, Tolga ve Fatih Altundağ henüz katılmadılar. 33 kişide nerden çıktı ? o alınan gençlerden sadece 2 tanesi takımda kaldı , diğerleri ise Trabzon Karadenizspor'a verilecek..

Ayrıca bas bas bağırıyor bir arkadaş Yıldıray Trabzon'a gelmez falan .. sen managerimisin kardeşim ? nerden bılıyorsn da bu kadar net ve üstüne basa basa sölüyorsun bunu ?

Geçen sene aldığımız adamlara bak adnan'lar , jabi'ler , moawad'lar falan şu an ise Türkiye'de ki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldık..

Selçuk İnan
    Giray
    Egemen
    Gökhan Ünal

ayrıca Song gibi 4 senedir bu ülkede oynamış olan tecrübeli bir oyuncuyuda kadromuza kattık..

Yani bu işler para ve vizyona bakar.Geçen sene de bu takımın adı Trabzonspor'du bu senede bu takımın adı yine Trabzonspor sadece başkanı ve yönetimi değişti.Anlamıyorum yani nedir bu gelmez gelmez hikayesi.. verirsin parasını gelir sonuçta Yıldıray 30 yaşında belkide son transferini yapacak onun için iyi bir kontrat önerirsen neden gelmesin sanki bu adam 20 yaşında da Barcelona'da oynuyor.
    kanka mukemmel konustun ha gorende yıldıray 20 yasında yıldız sanar.tmm yıldız ama yaslı yıldız parayı ver kosarak gelır.aksam aksam ne uzatıonuz onu anlamdım.hem bu adam gelır gelmez sankı sız vercenız parasını bu lafım gelmez dıyen arkadasa.bızım takım ustune alınmasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Song'la Yıldıray'ın alakası yok. Ayrı dünyadalar bunlar.
    ıkısı ayrı dıon song lıverpool gormus bence yıldıraydan daha da yıldız bı oyuncu.bze geldi diye demıyorum mesela kewel mukemmel bır tarnsfer veya guiza ama adamlar yıldız yıldıray almanya dısında oynamaıs bı oyuncu sadece 2002de dunya kupasında parlamıs bı oyuncu bence
    Last edited by Trabzonspor : 09.Temmuz.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Selçuk İnan
    Giray
    Egemen
    Gökhan Ünal

Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ıkısı ayrı dıon song lıverpool gormus bence yıldıraydan daha da yıldız bı oyuncu.bze geldi diye demıyorum mesela kewel mukemmel bır tarnsfer veya guiza ama adamlar yıldız yıldıray almanya dısında oynamaıs bı oyuncu sadece 2002de dunya kupasında parlamıs bı oyuncu bence
    Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.

Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.
    Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
    Rivaldo
    Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.

Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
    Rivaldo
    Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.
    Ya ben size kötü transfer yaptınız demiyorum ama diyorum ki Yıldıray Almanya'da iyi oynuyor ve çok sevilen bir futbolcu. Gazetelerde zaman zaman haftanın karmasına aldıklarını okuyorum. Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.

Sende bana cevap hakkı doğurmadan bir cevap yazıp bu konuyu burada bitirelim bence, çok uzadı. Ha tartışalım derseniz o ayrı, her zaman tartışırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Trabzon bakalım yeni transferleriyle bu sezon neler ya***ak.Bütün trabzonlu arkadaşlarım Şampiyon olacagız diyor.Bu sene yarısın içinde Trabzon uda görmek isteriz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Dostum senin kendine göre doğruların olabilir elbette bunları savunmak isteyeceksindir ama baksana yazdığım şeylerin hiçbirini anlamamışsın. Ben orda Adnan , Jabi , Moawad büyük futbolcumu diyorum ? Orda örnek verdiğim şey geçen seneki Trabzonspor'un aldığı adamlara bak bir de Sadri Şener döneminde ki alınan adamlara bak farkı anlıyabilirsin.Sonuçta takım ismi , avrupa arenası bir yere kadar bu futbolcular belirli bir para karşılığında sözleşme imzalıyorlar , kontrat önerirken bak evladım biz bu sene avrupadayız,şu kadar başarımız var gel sen imzala denmiyor çok büyük paralar dönüyor burda yani 30 yaşında ki Yıldıray'ın ne kadar daha geleceği var ki artık kariyerini düşünsün o bu yaşta ancak son transferini gerçekleştirebilir onda da en iyi kontratı kim önerirse onla anlaşır anlaştık mı ?? yoksa sen hala diretecekmisin Yıldıray Trabzon'u aşar görüşüne ?

He bu arada yaşın daha 17 Trabzonspor'un ne konumdayken bu Lige çıktığını , ne zor şartlarda 3 büyüklere kafa tutup onların tekelindeki şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirdiğini çok iyi bilemeyebilirsin .. ayrıca ben sana Yıldıray'dan daha iyi , daha kariyerli oyuncuların Trabzonspor'da oynadığını da sayabilirim..Bir zamanlar Milli Takımın omurgası Trabzonspor'dan oluşurdu bunu da bilmeyebilirsin belki de neyse Trabzonspor camiiası öyle senin gördüğün kadarıyla değildir.Şu geçen seneki ortamımızda başka bir takım olsaydı 3 büyükler hariç inan tarih olup giderlerdi.2 Sene içinde bir sürü yıldız oyuncusu satılmış elinde 5 para etmez oyuncuların kalmış ligi 6.bitirmişsin bütün bu olumsuz şartlar altında Sadri Şener ve ekibinin gelmesiyle yeniden yapılanma sürecine girmişsin bu sürede her kesim tarafından beğenilen transferleri yaparak basında bomba etkisi yaratmışsın , taraftarlarını yeniden havaya sokmuşsun vs.. bütün bunlar kolay işmi sence ?? Şu an yeni haliyle 25 bin olan stadın 15 bine yakını sezonun açılmasına 2 ay kala 13 bin civarı satılmış bütün bunlar yeni gelen Sadri Şener ve ekibinin yansıttığı tablodur.Bilmem anlatabildim mi .. Gel sen vazgeç Yıldıray Trabzon'a gelmez , Trabzon'u aşar düşüncesinden de ki Yıldıray Türkiye'ye gelmek istemez bu saatten sonra futbol yaşantısını değiştirmez.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.
    2003-2004

2.Trabzonspor liderin 4 puan gerisinde

2004-2005

2.Trabzonspor liderin 3 puan gerisinde

Malum Cem Papila sezonu ..

2005-2006

4.Trabzonspor

Bjk'nin 2 puan gerisinde

2006-2007

4.Trabzonspor

Gs'nin 4 puan gerisinde

2007-2008

6.Trabzonspor

Şimdi sen bu tabloya bakıp mı Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takım diye bahsediyorsun Trabzonspor'dan. Birşeyleri iddaa peşinde olmadan önce araştır bence.
    Last edited by shamur1 : 09.Temmuz.2008 at 02:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Dostum senin kendine göre doğruların olabilir elbette bunları savunmak isteyeceksindir ama baksana yazdığım şeylerin hiçbirini anlamamışsın. Ben orda Adnan , Jabi , Moawad büyük futbolcumu diyorum ? Orda örnek verdiğim şey geçen seneki Trabzonspor'un aldığı adamlara bak bir de Sadri Şener döneminde ki alınan adamlara bak farkı anlıyabilirsin.Sonuçta takım ismi , avrupa arenası bir yere kadar bu futbolcular belirli bir para karşılığında sözleşme imzalıyorlar , kontrat önerirken bak evladım biz bu sene avrupadayız,şu kadar başarımız var gel sen imzala denmiyor çok büyük paralar dönüyor burda yani 30 yaşında ki Yıldıray'ın ne kadar daha geleceği var ki artık kariyerini düşünsün o bu yaşta ancak son transferini gerçekleştirebilir onda da en iyi kontratı kim önerirse onla anlaşır anlaştık mı ?? yoksa sen hala diretecekmisin Yıldıray Trabzon'u aşar görüşüne ?

He bu arada yaşın daha 17 Trabzonspor'un ne konumdayken bu Lige çıktığını , ne zor şartlarda 3 büyüklere kafa tutup onların tekelindeki şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirdiğini çok iyi bilemeyebilirsin .. ayrıca ben sana Yıldıray'dan daha iyi , daha kariyerli oyuncuların Trabzonspor'da oynadığını da sayabilirim..Bir zamanlar Milli Takımın omurgası Trabzonspor'dan oluşurdu bunu da bilmeyebilirsin belki de neyse Trabzonspor camiiası öyle senin gördüğün kadarıyla değildir.Şu geçen seneki ortamımızda başka bir takım olsaydı 3 büyükler hariç inan tarih olup giderlerdi.2 Sene içinde bir sürü yıldız oyuncusu satılmış elinde 5 para etmez oyuncuların kalmış ligi 6.bitirmişsin bütün bu olumsuz şartlar altında Sadri Şener ve ekibinin gelmesiyle yeniden yapılanma sürecine girmişsin bu sürede her kesim tarafından beğenilen transferleri yaparak basında bomba etkisi yaratmışsın , taraftarlarını yeniden havaya sokmuşsun vs.. bütün bunlar kolay işmi sence ?? Şu an yeni haliyle 25 bin olan stadın 15 bine yakını sezonun açılmasına 2 ay kala 13 bin civarı satılmış bütün bunlar yeni gelen Sadri Şener ve ekibinin yansıttığı tablodur.Bilmem anlatabildim mi .. Gel sen vazgeç Yıldıray Trabzon'a gelmez , Trabzon'u aşar düşüncesinden de ki Yıldıray Türkiye'ye gelmek istemez bu saatten sonra futbol yaşantısını değiştirmez.
    Ben zaten senelerdir Türkiye'ye gelmez diyorum Yıldıray. He olurda Yıldıray'a 10 milyon $ maaş verirsiniz, o zaman zaten herkes gelir ama normal şartlar altında Yıldıray 33-34 yaşında olmadan Türkiye'de bile ilk 2-3'e girmesi meçhul olan bir takıma gelmez. Yanlış mıyım?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2003-2004

2.Trabzonspor liderin 4 puan gerisinde

2004-2005

2.Trabzonspor liderin 3 puan gerisinde

Malum Cem Papila sezonu ..

2005-2006

4.Trabzonspor

Bjk'nin 2 puan gerisinde

2006-2007

4.Trabzonspor

Gs'nin 4 puan gerisinde

2007-2008

6.Trabzonspor

Şimdi sen bu tabloya bakıp mı Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takım diye bahsediyorsun Trabzonspor'dan. Birşeyleri iddaa peşinde olmadan önce araştır bence.
    İşte istatistiklerde ortada son 3 sezonda ilk 3'e girememişsiniz, puan farkı az olabilir ama. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar varken ilk 2-3 o kadar kolay mı sence?
    Last edited by Ouzy : 09.Temmuz.2008 at 02:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

orta sıra ile 4. olmak aynı mıdır ? ufak bi matematik 18 takım böl 2'ye orta sıralar 8-9-10..bence burada bir tezat var..Ayrıca her 3 büyük takımdan biri biraz kötü olsa ilk 3 o kadarda kolayki..Özelliklede Trabzonspor gibi bir takım için..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

hahaha bu arkadaş komedi ya son 3 sezonda ilk 3 e girememişiz istatistik buymuş... orta sıra takımı olmaktan kastın bumuydu ?

Ayrıca bak genç arkadaşım Trabzonspor bu ligde yine Fenerbahçe , Galatasaray,Beşiktaş varken 6 kez şampiyon oldu bir o kadar da ligi ilk 2 içinde bitirdi.Zor olan budur bunu da başaran tek takım Trabzonspor'dur.Kaç kez ilk 3 içinde olmuşuz neden bu sene olmasın ? niye taktın kı sen buna bu kadar. Daha çok şey yazarım ama şuan işteyim uzatamıyacam.Sen o kadar yazdığımdan sadece bak gördün mü son 3 sezon ilk 3'e girememişsin diyebiliyorsan boşuna cvp vermeye gerek yok daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ayrıca bu lig Sivasspor'un geçen sene averajla Şampiyonlar Ligi ve UEFAyı kaçırdıgı lig değil mi ? bu 3 takımda şampiyonluga oynadılar belli dönemlerde üstelik..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya kim diyebilirdi ki Oftaş'da sivrilip takımın başarısında çok büyük bir payı olan Giray Kaçar'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Selçuk İnan ile 3 büyüklerin adı geçmesine rağmen Trabzonspor'a gelebileceğini..

Gs'nin kaç senedir almaya çalıştığı ha geldi ha gelinecek denen , F.bahçe'nin de teklif verdiği Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Keza Egemen'de şüphesiz as oynayamasa bile çok iyi bir yedek olamazmıydı istanbul takımlarında..

Aynı şekilde Song'da şampiyon olmuş bir takımın kontratını kabul etmeyip Trabzonspor ile anlaşması.. kimse demesin ki Gs istemedi Song'u..

yani bütün bunlar olabiliyor.. istatistik istatistik de bir yere kadar istatistiklere mi bakılıp karar verilecek bir takımın ligi kaçıncı bitirebileceği.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar lütfen taraflı konuşmayalım.Yıldıray nere,Trabzon nere. Zaten iyi bir kontrata gelecek olsa FB çoktan alırdı Yıldırayı. %99 gelmez ama bazen istisnalar oluyor.Mesela Anelkanın FBye gelmesi Marcelinhonun TSye gelmesi Lincolnün gsye Carlosun FBye gelmesi gibi.Ama dediğim gibi %99 gelmez.

Ayrıca TSnin yabancı kontenjanı dolu mu ya ?Dolu değilse brezilyadan iyi bir 10 numara bulabilir TS.

Ya kim diyebilirdi ki Oftaş'da sivrilip takımın başarısında çok büyük bir payı olan Giray Kaçar'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Selçuk İnan ile 3 büyüklerin adı geçmesine rağmen Trabzonspor'a gelebileceğini..

Gs'nin kaç senedir almaya çalıştığı ha geldi ha gelinecek denen , F.bahçe'nin de teklif verdiği Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a geleceğini ..

Keza Egemen'de şüphesiz as oynayamasa bile çok iyi bir yedek olamazmıydı istanbul takımlarında..

Aynı şekilde Song'da şampiyon olmuş bir takımın kontratını kabul etmeyip Trabzonspor ile anlaşması.. kimse demesin ki Gs istemedi Song'u..

yani bütün bunlar olabiliyor.. istatistik istatistik de bir yere kadar istatistiklere mi bakılıp karar verilecek bir takımın ligi kaçıncı bitirebileceği.
    Bunların Trabzon'a gelmesi çok büyük bir olay değil ki, he iyi oyuncular o ayrı. Fenerbahçe'nin Gökhan'ın bonservisini çok bulduğunu herkes biliyor. Aynı zamanda Galatasaray, Song'un ücretinde % 40 indirim yapmak istedi, bu yüzden gitti Song.

Benim demek istediğim Trabzon'un bu sene ilk 2'ye, belki de ilk 3'e giremeyeceği. Yıldıray'da böyle bir takıma gelmez. İsterseniz 1 Eylül sabahına kadar Yıldıray'ın yolunu gözleyin ama gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oftaştaki bir oyuncunun TSye gelmesi büyük bi şey değil.

Selçuk oynayabileceği bir kulübe gitmek istedi.Diğer takımlarda 11de oynayamazdı zaten.

Gökhan Ünal kaç senedir satılmıyordu zaten.Bu sene yeni satılma kararı alındı.Bu seferde 3 büyükler ilgilenmedi son yarım sezon başarısız olduğu için.

Egemeni de kimse transfer etmeye çalışmadı.

Song da para için geldi.

Ben sadece olayı bu kadar abartmayın diyorum.Yanlış anlaşılmasın.Trabzonsporun transferleri çok iyi ve bu sene türkiyenin 4. büyüğü kimliğine bürüneceğine de inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam beyler Trabzon'a hep dandik adamlar geldi senelerce ve gelmeye devam ediyor.Ayrıca Yıldıray için kulubümüz resmi bir teklif yapmadı bu sadece taraftarların beklentisi.

Ouzy sen medyum yada falcı falanmısın kardeşim hala üstüne basa basa Trabzonspor seneye ilk 3'e giremeyecek deyip duruyorsun. Peki geçen sezon başında Sivasspor'un ligi 4.bitireceğini hatta evindeki Gs maçını kazansa şampiyon bile olabileciğini de söylemişmiydin ? Daha başlamamış bir sezon ve önümüzde 34 maç var neye dayanarak bu kadar iddaalısın anlamıyorum.

Artık bir son verin yani bu saçmalığa nasıl ben gidip yok efendim Baptista gs'ye gelmez , Kanoute kim fener kim demiyorsam sizde buraya gelip günlerdir Yıldıray kim Trabzon kim gibi saçma düşüncülerinizi bizlere yansıtıp huzurumuzu bozmayın. kaldı ki bu oyuncuyla hiçbir görüşme yapılmadı daha da uzatmayın.

Ben Galatasaraylı'yım, Baptista gelir diyen yok zaten. Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence. Üçüncü olması ise zor diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben Galatasaraylı'yım, Baptista gelir diyen yok zaten. Ayrıca ilk 3'e değil, ilk 2'ye giremez Trabzon bence. Üçüncü olması ise zor diyorum.
    Neye göre diyorsun ? Şu an Trabzonspor'un Gerede kampındamısın ? futbolcuların performanslarını mı gördün ? Öyle laf olsun diye konuşmak kolay al bende diyorum Galatasaray bu sene hakem hataları olmasın şampiyon olamaz.Seninkisi gibi düz mantık işte.

Sen bi lig tablosu yapsana 2008-2009 sezonu 34.Hafta Puan Durumu .. boşuna kasmayalım herkes de öğrensin hangi takımın ligi kaçıncı bitirebileceğini.

Neye göre diyorsun ? Şu an Trabzonspor'un Gerede kampındamısın ? futbolcuların performanslarını mı gördün ? Öyle laf olsun diye konuşmak kolay al bende diyorum Galatasaray bu sene hakem hataları olmasın şampiyon olamaz.Seninkisi gibi düz mantık işte.
    Ne alakası var? Ben takımların kadrolarına bakıyorum, bu kadroların şimdiye kadar nasıl oynadıklarına bakıyorum ve böyle bir şey diyorum. Ayrıca bu sene takımı komple değiştirdiniz neredeyse. Böyle bir takım Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Türkiye Ligi için iyi ve nispeten oturmuş bir kadroları olan takımları geçebilir mi? Bence geçemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sen bi lig tablosu yapsana 2008-2009 sezonu 34.Hafta Puan Durumu .. boşuna kasmayalım herkes de öğrensin hangi takımın ligi kaçıncı bitirebileceğini.
    Önceki dediklerin doğruydu ama bir dediğin çok saçma.Kimse OFTAŞspor şampiyon olur diyebilir misin ? Hayır. Peki kampını mı izledin? O da hayır.Bir de sadece tahmin yapıyoruz burada.Ben de mesela TS ilk 2ye giremez ama zorlar diyorum ama bunu tahmin olarak söylüyorum. Yani bu kesin giremez anlamında değil.Sanırım anlatabilmişimdir

Bir de lütfen arkadaşlar TS şampiyon olur demek serbestse öbür tahminleri de söylemek serbest.Konu uzamasın

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kadrolara bakınca Fenerbahçe'nin açık ara şampiyon olması lazım öyle değil mi ? e diğer takımlar hiç boşuna uğraşmasın o zaman varmı böyle bir mantık ya. Sen futbolu Fm'den ibaret sanıyorsun heralde kadrolara bakarak , şimdiye kadar nasıl oynadıklarına bakarak şu takım şu sırada bitirir diyemezsin.Neyse sen devam et bu tür düşüncelerine.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by omersal View Post
    Önceki dediklerin doğruydu ama bir dediğin çok saçma.Kimse OFTAŞspor şampiyon olur diyebilir misin ? Hayır. Peki kampını mı izledin? O da hayır.Bir de sadece tahmin yapıyoruz burada.Ben de mesela TS ilk 2ye giremez ama zorlar diyorum ama bunu tahmin olarak söylüyorum. Yani bu kesin giremez anlamında değil.Sanırım anlatabilmişimdir

Bir de lütfen arkadaşlar TS şampiyon olur demek serbestse öbür tahminleri de söylemek serbest.Konu uzamasın
    Lige yeni çıkmış olan Oftaş'ın böyle bir patlama yapacağını tahmin edebiliyormuydun ? Keza Sivas'ın o kadroyla nerdeyse şampiyon olabileceğini ? Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip olan Fenerbahçe'nin G.Saray'dan 6 puan geride ligi bitireceğini ? Yine Manisa gibi bir takımın ligden düşeceğine de tahmin edebilirmiydin ? Tahmin elbette yapılır ama buraya gelipte Trabzon kesinlikle ilk 3'e giremez demek yanlış olur bunu neye dayanarak diyorsun diye sorarlar adama. Ha dersin ki kadro olarak en iyisi Fenerbahçedir ama bu ligdeki 18 takımın nasıl bir performans sergileyeceği de belli olmaz.

Ayrıca ben hiçbir zaman Trabzon şampiyon olur demedim.Benim istediğim göze hoş gelen , Ts ruhuna yakışan futbol oynamak.Tahminler serbest diyorsun ama bende şimdi diğer takımların alanına girip şu takım kesinlikle şampiyon olamaz , şu takım küme düşer desem hoş olur mu ?
    Last edited by shamur1 : 09.Temmuz.2008 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Herkes kendi futbol bilgisi ile tahminde bulunabilir.Gayet doğaldır gereksiz uzatıyorsunuz konuyu...

Sayfa 30 / 37 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri