1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.

Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.
    Dostum senin kendine göre doğruların olabilir elbette bunları savunmak isteyeceksindir ama baksana yazdığım şeylerin hiçbirini anlamamışsın. Ben orda Adnan , Jabi , Moawad büyük futbolcumu diyorum ? Orda örnek verdiğim şey geçen seneki Trabzonspor'un aldığı adamlara bak bir de Sadri Şener döneminde ki alınan adamlara bak farkı anlıyabilirsin.Sonuçta takım ismi , avrupa arenası bir yere kadar bu futbolcular belirli bir para karşılığında sözleşme imzalıyorlar , kontrat önerirken bak evladım biz bu sene avrupadayız,şu kadar başarımız var gel sen imzala denmiyor çok büyük paralar dönüyor burda yani 30 yaşında ki Yıldıray'ın ne kadar daha geleceği var ki artık kariyerini düşünsün o bu yaşta ancak son transferini gerçekleştirebilir onda da en iyi kontratı kim önerirse onla anlaşır anlaştık mı ?? yoksa sen hala diretecekmisin Yıldıray Trabzon'u aşar görüşüne ?

He bu arada yaşın daha 17 Trabzonspor'un ne konumdayken bu Lige çıktığını , ne zor şartlarda 3 büyüklere kafa tutup onların tekelindeki şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirdiğini çok iyi bilemeyebilirsin .. ayrıca ben sana Yıldıray'dan daha iyi , daha kariyerli oyuncuların Trabzonspor'da oynadığını da sayabilirim..Bir zamanlar Milli Takımın omurgası Trabzonspor'dan oluşurdu bunu da bilmeyebilirsin belki de neyse Trabzonspor camiiası öyle senin gördüğün kadarıyla değildir.Şu geçen seneki ortamımızda başka bir takım olsaydı 3 büyükler hariç inan tarih olup giderlerdi.2 Sene içinde bir sürü yıldız oyuncusu satılmış elinde 5 para etmez oyuncuların kalmış ligi 6.bitirmişsin bütün bu olumsuz şartlar altında Sadri Şener ve ekibinin gelmesiyle yeniden yapılanma sürecine girmişsin bu sürede her kesim tarafından beğenilen transferleri yaparak basında bomba etkisi yaratmışsın , taraftarlarını yeniden havaya sokmuşsun vs.. bütün bunlar kolay işmi sence ?? Şu an yeni haliyle 25 bin olan stadın 15 bine yakını sezonun açılmasına 2 ay kala 13 bin civarı satılmış bütün bunlar yeni gelen Sadri Şener ve ekibinin yansıttığı tablodur.Bilmem anlatabildim mi .. Gel sen vazgeç Yıldıray Trabzon'a gelmez , Trabzon'u aşar düşüncesinden de ki Yıldıray Türkiye'ye gelmek istemez bu saatten sonra futbol yaşantısını değiştirmez.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.
    2003-2004

2.Trabzonspor liderin 4 puan gerisinde

2004-2005

2.Trabzonspor liderin 3 puan gerisinde

Malum Cem Papila sezonu ..

2005-2006

4.Trabzonspor

Bjk'nin 2 puan gerisinde

2006-2007

4.Trabzonspor

Gs'nin 4 puan gerisinde

2007-2008

6.Trabzonspor

Şimdi sen bu tabloya bakıp mı Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takım diye bahsediyorsun Trabzonspor'dan. Birşeyleri iddaa peşinde olmadan önce araştır bence.
    Last edited by shamur1 : 09.Temmuz.2008 at 02:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri