1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Sen Adnan'ı, Jabi'yi falan büyük futbolcu mu zannediyorsun? Yıldıray'la bir mi tutuyorsun?

Song, Gökhan Ünal falan iyi oyuncu onlara kimsenin itirazı yok ama Trabzon'u Yıldıray aşar.

Baliç'te Real Madrid gördü ama oradan dehlenip bize geldi, sonra da İstanbul'da falan oynadı.
    Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
    Rivaldo
    Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Iste bak kendin dion, cok hikaye var

Jardel
    Rivaldo
    Ribery ....

Emrah kardesimin dedigi gecen sene onu bunu topladik, bu sene ligin en kaliteli yerlilerinden aldik. Belkide alinabilecek en iyileri.
    Ya ben size kötü transfer yaptınız demiyorum ama diyorum ki Yıldıray Almanya'da iyi oynuyor ve çok sevilen bir futbolcu. Gazetelerde zaman zaman haftanın karmasına aldıklarını okuyorum. Bu oyuncu sence Türkiye Ligi'nde çok uzun bir süredir orta sıra takımı olmaktan kurtulamamış, bu sene ilk 2'ye, ilk 3'e gireceği şüpheli ve zor olan bir takıma gelir mi? Bence kesinlikle gelmez.

Sende bana cevap hakkı doğurmadan bir cevap yazıp bu konuyu burada bitirelim bence, çok uzadı. Ha tartışalım derseniz o ayrı, her zaman tartışırım.

Mesaj Yetkileri