1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.

Kim Ne derse desin Semih İlk 11 başladığı zaman iş yapamıyor. Adamın dakikaları son dakikalar, Fenerbahçe bir ön libero transfer edecek orta alanda Emre'de olunca haliye Tek forvet oynayacağız Semih'e yine yedek Kulübesi görünecek.

Liverpool Barry'i alıyormuş Büyük ihtimal Xabi gidecek, Fenerbahce'den ŞL garantisi istemiş Gruplara kalırsak bence Xabi İmzayı atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.
    Bu konuda bir oyuncunun dava açması gerekiyor. Benim ülkemde bu ülkenin oyuncuları Uluslararası sözleşmeler gereği yabancı sayılmıyor, ben neden onların ülkesinde yabancı sayılıyorum, eşitliğe aykırıdır bu diye. Ha dava kabul edilir mi bilmiyorum ama kimse dava açmazsa bir değişiklik olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
    sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...

ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...

ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı
    Bütün konuşmayı buraya yazıcak değilim heralde.Ama çok istiyorsan sonra Galatasaya geçti Mehmet topalın Everton konusu açıldı mehmet topalın yaptığı röportajı dinlettiler felan felan diye gitti.

Alonsonun eşi neden gelmek istemiyormuşki yahu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim basınımızda ünlüdür bu tür bahaneler. Bir transfer ile ilgili detaylara ulaşamazlarsa haber yaparlar '' X oyuncunun kuzeni bu transferi istemedi '', '' X oyuncunun halasının kızı İstanbul'a soğuk '' gibisinden..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Havalar sıcak oluyormuş diye gelmiyormuş büyük ihtimal, kışında soğuk olcak diye..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alonso evli değil
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alonso evli değil
    Evli olması lazım.

Mesaj Yetkileri