Sayfa 118 / 142 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçen sene defansın önünde oynayan oyuncular top yapmakta zorlanıyorlardı ve bu nedenle hücumda sadece Alex'in ayağına bakıyorduk.

Bu sene Emre katıldı ve ben Emre ile Alex'in bir arada oynamasını çok istiyorum. Aragones da zamanla tek forvetli sisteme dönecektir. Geçen sene ile karıştırmayalım, geçen sene takımda bir Emre, bir Güiza yoktu.
    Aslına bakarsak şöyle bir durum var.

MTK maçında biz tek forvet oynadık. Semih orta sahaya yakındı, Güiza ileride tekti, Semih Güiza'ya destek verdi. Şimdi sorun burada, biz nasıl oynamalıyız? Tek forvet derken geçen yılki gibi tek forvet mi yoksa şimdiki gibi tek forvet mi? Yoksa bildiğimiz çift forvet mi? Semih ile Güiza çift forvet oynarsa (bildiğimiz şekilde, 4-4-2'de) Avrupa maçlarında sıkıntı yaşayabiliriz, ama Türkiye'de fazla sorun yaşamayız. MTK maçındaki gibi oynarsak da ben fazla sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum, ancak geçen yılki gibi Güiza ileride tek başına oynarsa ve Alex MTK maçındaki gibi geriye dönük oynarsa o zaman hücumda hiçbir şey yapamayız.

Geçen yılki tek forvetli sisteme göre bu kadroda hücumda çok etkili olamayız:
    4'lü defans - Selçuk - Uğur, Emre, Kazım - Alex - Güiza (Alex'in MTK maçındaki gibi oynayacağını düşünürsek)

Bana göre ligde kolay maçlarda 4'lü defansın önünde yeni alınacak tek ön libero, önlerinde Emre, Alex, Kazım ve ileride de Semih ile Güiza. Yani MTK maçındaki kadrodan Selçuk yerine yabancı ön libero, Uğur yerine Emre oynamalı. Zor maçlarda ise Semih yedek kulübesine çekilip Uğur veya başka bir sol kanat oynayabilir. Ön liberonun önünde Uğur, Emre, Alex, Kazım, ileride de Güiza olabilir.

Semih eğer orta sahaya çok destek verip de hücumda da etkinliğini arttırırsa, yeni mevkiisinde David Villa gibi oynayabilirse eğer bence çok iyi olur ve orta sahada sıkıntı yaşamayız yeni gelecek ön libero ile de.

Emre'ye yer açmak için kadroda Semih'i kesmek anlamsız olur bence, onun yerine defansif anlamda fazla bir şey veremeyen, ofansta da maçta bir iki hareket yapıp etki sağlayamayan istikrarsız Uğur Boral yerine Emre oynamalı. Emre sol açık oynasın demiyorum, Silva gibi serbest rol oynasın, bir solda, bir orta sahada, bir ön liberoda, bir forvet arkasında. MTK maçında da nitekim oyuna girdiğinde gördük ki soldan içeri girip gol attırıyordu az daha. Soldan yapılacak ataklarda R.Carlos yetiyor zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aslında takımdaki en büyük sorun olan kanat sol kanat Ve burada Emre oynarsa ideal diyoruz fakat Emre sol kanatda oynamayı sevmediğini söylemişti..Emre'den ziyade forvette kesin olarak ligde Çift forvet oynamalıyız Eğer ligdede çift forvet oynamayacaksak vay anam vay.!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elimizde Alex varken neden Semih'ten bir Alex yaratmaya çalışalım ki? Semih'in oynadığı yere Alex geçer, arkalarında Uğur Emre ve Kazım, onların arkasında da alınacak oyuncu.

Ligde zaten böyle oynayalım demiyorum. MTK maçında iyi top çevirdik, topun hakimiydik ama pozisyon zenginliği yoktu çok fazla. Daha bunları konuşmak için erken aslında, hele bir transfer yapılsın, çapa bir oyuncu mu alınacak çift yönlü bir oyuncu mu alınacak görelim. Aragones zaten tek sistemimiz olmayacak dedi, her türlü dizilişe açık olmalıyız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.

Kim Ne derse desin Semih İlk 11 başladığı zaman iş yapamıyor. Adamın dakikaları son dakikalar, Fenerbahçe bir ön libero transfer edecek orta alanda Emre'de olunca haliye Tek forvet oynayacağız Semih'e yine yedek Kulübesi görünecek.

Liverpool Barry'i alıyormuş Büyük ihtimal Xabi gidecek, Fenerbahce'den ŞL garantisi istemiş Gruplara kalırsak bence Xabi İmzayı atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.
    Bu konuda bir oyuncunun dava açması gerekiyor. Benim ülkemde bu ülkenin oyuncuları Uluslararası sözleşmeler gereği yabancı sayılmıyor, ben neden onların ülkesinde yabancı sayılıyorum, eşitliğe aykırıdır bu diye. Ha dava kabul edilir mi bilmiyorum ama kimse dava açmazsa bir değişiklik olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Elimizde Alex varken neden Semih'ten bir Alex yaratmaya çalışalım ki? Semih'in oynadığı yere Alex geçer, arkalarında Uğur Emre ve Kazım, onların arkasında da alınacak oyuncu.

Ligde zaten böyle oynayalım demiyorum. MTK maçında iyi top çevirdik, topun hakimiydik ama pozisyon zenginliği yoktu çok fazla. Daha bunları konuşmak için erken aslında, hele bir transfer yapılsın, çapa bir oyuncu mu alınacak çift yönlü bir oyuncu mu alınacak görelim. Aragones zaten tek sistemimiz olmayacak dedi, her türlü dizilişe açık olmalıyız.
    Alex'in yeni görevi benim hoşuma gitti açıkçası, top dağıtıcı, oyunda daha fazla etkisi olan bir Alex vardı, eskisi gibi görünmeyen bir Alex yoktu. Bence Alex aynı şekilde oynamalı. Şöyle olabilir, Alex'i dediğin gibi Semih'in son maçta oynadığı yere koyup, Alex yerine de Emre'yi koyabiliriz. Emre olmasa eğer Alex o mevkiide hep oynamalı derdim ama Emre MTK maçında Alex'in yaptığı görevi yapabilecek bir oyuncu.

Aslında şöyle de olabilir. MTK maçına göre Emre Alex'in yerine geçsin, Alex de Semih'in yerine. Semih de Uğur'un yerine oynasın, Uğur yedek kalsın, Semih serbest bir rolde oynasın. Bu da olabilir aslında. Uğur'un soldan koşması dışında katkısı yoktu, iyi orta da açamıyor, bence İspanya dizilişine göre şu şekilde de oynayabiliriz: Xavi-Iniesta = Emre-Kazım, Silva=Semih, Villa=Alex, Torres=Güiza. Aslına bakarsak, Alex'i Semih'in yerine oynatmamasının sebebi Aragones'in şu da olabilir, Alex Semih gibi sırtı dönük orada top tutamıyor, bu yüzden belki bunu yapmış olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Serkan dava açılır fakat kabul etme olayına bir sürü takım karşı çıkar Çünkü neden büyüklerin parası var alacak biz alamayacağız nasıl TÜRK futbolu gelişecek savunmasını öne çıkarır ve TÜRK futbolu olduğu yerde sayar

Nesil
    2006

Keşke futbol oniki kişi oynansa, Emre'yi takıma koymamız gerekiyor ama; takımda ki hiç kimse çıkmamalı MTK maçında ki ilkonbir olmalı. Selçuk'u kessek Emre orada oynayamaz. Alex'i Kazım'ı veya Uğur'u kesemeyiz. Geriye Güiza ve Semih kalıyor ama; o zamanda tek forvet olacağız. En iyisi bu tercihi Aragones'e bırakmamız daha sağlıklı olacaktır. Daha yabancı oyuncu alacağımıza göre bu takım çok değişecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Batu Aslında gelecek yabancı dmc olacaksa ve kaliteli bir dmc olacak Selçuk yedek kalsın daha iyi derim ben (:

Emre konusunda ise solda oynarım dese mükemmel olur çünkü 2 maç oynayıp 5 maç yatan Uğur'dan kurtulmuş oluruz Bir maçda gönüllere taht kurdu fakat bir maça göre bakmamalıyız

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu konuda bir oyuncunun dava açması gerekiyor. Benim ülkemde bu ülkenin oyuncuları Uluslararası sözleşmeler gereği yabancı sayılmıyor, ben neden onların ülkesinde yabancı sayılıyorum, eşitliğe aykırıdır bu diye. Ha dava kabul edilir mi bilmiyorum ama kimse dava açmazsa bir değişiklik olmaz.
    Dava açan çıkacaktır büyük bir ihtimal, bunun içinde klubün olaya el atması gerekiyor oyuncuyu ikna etme acısından.

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Serkan dava açılır fakat kabul etme olayına bir sürü takım karşı çıkar Çünkü neden büyüklerin parası var alacak biz alamayacağız nasıl TÜRK futbolu gelişecek savunmasını öne çıkarır ve TÜRK futbolu olduğu yerde sayar
    Bence Federasyon Bu olaya sıcak bakacaktır, Nasıl bizim futbolcumuz Avrupada AB statüsünde oynuyorsa Avrupadan Gelen oyuncularda bizim ülkemizde AB statüsünde oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'dan gelen oyuncu bizde yerli gibi olmamalı..Onlar da şöyle birşey var.Yetiştirdikleri adam yabancıdan iyiyse veya aynıysa yetiştirdikleri oynar ama bizde sürekli yabancılar..:S

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu doldurmak amacıyla ön libero bölgesine transfer yapma kararı alan Fenerbahçe'nin listesinde ilk sırada yer alan Xabi Alonso, sarı-lacivertli formayı giymek için Şampiyonlar Ligi'ni şart koştu.

Teknik Direktör Luis Aragones'in teklif götürdüğü Liverpool'da top koşturan İspanyol yıldız, Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceğini, ancak Avrupa sahnesinden de inmek istemediğini bildirdi. Alonso kendisini takımında görmek isteyen Aragones'in teklifine, ön eleme maçlarının bitmesinden sonra yanıt verebileceğini ifade ederek, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının şart olduğunu kaydetti.

Appiah ve Aurelio'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero görevini üstlenecek tecrübeli bir oyuncu isteyen Aragones, vatandaşı ve İspanya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Xabi Alonso'yu, sarı-lacivertli yönetime ilk sırada tavsiye etmişti. Tecrübeli teknik adamın, Alonso'nun şartını kabul ederek beklemeye geçtiği, Ağustos ayı sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi almaları halinde bu transferi bitirmek için yeniden düğmeye basacağı vurgulandı.

Kaynak

Cengiz'in söyledikleriyle de örtüşüyor.
    ŞL ligi garantisi değil, 3. eleme turu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Bu davayı TFF'ye ya da Türkiye'de bir kuruma açmayacakları için diğer kulüplerin istememeleri pek bir şey değiştirmez. İnsan haklarına aykırı diye Türk oyuncuların avrupada Ab statüsünde oynamaları kararını veren yere dava açılmalı. Gündemde şimdilik böyle bir dava yok, olursa da bunu Güiza ile Fenerbahçe yapabilir ama şimdilik onlar da transferle uğraşıyorlar. Şimdi dava açsan 2 senede ancak sonuçlanır çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Dava açan çıkacaktır büyük bir ihtimal, bunun içinde klubün olaya el atması gerekiyor oyuncuyu ikna etme acısından.

Bence Federasyon Bu olaya sıcak bakacaktır, Nasıl bizim futbolcumuz Avrupada AB statüsünde oynuyorsa Avrupadan Gelen oyuncularda bizim ülkemizde AB statüsünde oynamalı.

Öyle olmalı ama Mehmet yabancı statüsünü bir düşün neler olmuştu o zamanlar

Bu davayı TFF'ye ya da Türkiye'de bir kuruma açmayacakları için diğer kulüplerin istememeleri pek bir şey değiştirmez. İnsan haklarına aykırı diye Türk oyuncuların avrupada Ab statüsünde oynamaları kararını veren yere dava açılmalı. Gündemde şimdilik böyle bir dava yok, olursa da bunu Güiza ile Fenerbahçe yapabilir ama şimdilik onlar da transferle uğraşıyorlar. Şimdi dava açsan 2 senede ancak sonuçlanır çünkü.

Ben olayı biraz yabancı sayısının kaldırılmasıyla bağdaşdırdım Ondan dolayı itiraz sebebini gündeme getirdim heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nihat'ın davası 2004 yılında açılmıştı ve 2008'in 2.yarısında sonuçlandı.Yani çok uzun bir süre olur.Hem yeteneksiz yerli oyuncu takımda mecburuiyetten oynatılarak kendi takımlarına ve ülke futboluna zarar veriyor.

bence takım 4-1-3-2 oynamalı böylece Emre'yi de Alex'ide Semih'ide rahatlıkla oynatırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sky Sports'un haberine göre Benitez Alonso'yu satmaktan vazgeçtiklerini açıklamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
    sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...

ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'ye acı haber!..

Liverpoollu yıldız Xabi Alonso’nun F.Bahçe’ye transferiyle ilgili düne kadar İngiliz basınında son derece olumlu haberler yer alıyordu.

Sarı-lacivertli kulübün, İspanyol futbolcuya kavuşmasının an meselesi olduğu ileri sürülüyordu. Ancak F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sarı-lacivertli camianın önde gelen bazı isimleriyle yaptığı görüşmelerde bu oyuncu hakkındaki ’acı haberi’ ilettiği öğrenildi
    'İKİSİ DE GELMİYOR’
    Vatan Gazetesi'nden Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre camiadan Xabi Alonso ve Senna konusunda kendisine yöneltilen sorulara Aragones’in şöyle yanıt verdiği öğrenildi: "Arkadaşlar, maalesef size acı bir haberim var. Ne Alonso, ne de Senna gelemiyor. Bu oyunculara yönetim çok ciddi rakamlar önerdi. Yine de bu tekliflere rağmen ikisi de, F.Bahçe’ye gelmek istemediklerini bildirdi. Alonso’nun tek sorunu, İngiliz olan eşinden kaynaklanıyor. Eşi Türkiye’ye gelmek istememiş. Bu yüzden tam son hamleyi yapacakken, elimizden kaçırdık. Senna ise benim birçok ısrarlı sözlerime rağmen, son derece ciddi rakamlar da önerilmesine karşın, yapılan teklifi bir türlü kabul etmedi. Ancak siz yine de merak etmeyin. Biz mutlaka F.Bahçe’ye yakışacak, yükünü kaldıracak bir oyuncu alacağız."
    TEK ADAY COLSA KALDI
    Luis Aragones’in Alonso ve Senna konusunda resmen ’Gelmiyorlar’ demesi, bu 2 oyuncunun hayâlini kuran sarı-lacivertlileri büyük hüsrana uğratacak. Ancak ’Dede’nin ön libero için alternatif isimleri bulunuyor. Aragones’in, bu iki oyuncu olmazsa yedekte tuttuğu Santander’li Colsa’nın transferinin yapılabileceği konuşuluyor.
    Bu arada bazı F.Bahçeli taraftarlar ise "Kalırsam, sadece taraftar için kalırım" diyen Appiah’ın geri dönmesini istiyor. Taraftarlar "Başkan yanlış yapıyor. Appiah’ı geri getirsin. Nasıl olsa F.Bahçe’nin futbolcusu. Parasını verip, biraz da ilgi göstersinler. Appiah bu takımda çok iyi işler yapar. Başka oyuncu aramanın anlamı yok. Maddi yükümlülük altına girmesinler ve gelecek oyuncunun uyum sorunu yaşama riskini göze almasınlar" dedikleri öğrenildi.

Menajeri Juan Figer ile bir görüşme yapan Şilili futbolcu, "Bonservisimi alarak Avrupa’da bir başka kulübe gitmek istiyorum. Fenerbahçe’de forma şansı bulmam çok zor görünüyor" dedi.

TEKNİK direktör Luis Aragones’in gönderilmesini istediği Claudio Maldonado, yönetimin "kiralık gönderme" planını kabul etmedi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Arthur Zico ve Alex de Souza’nın isteği üzerine sarı lacivertli takıma transfer olan Şilili oyuncu, menajeri Juan Figer ile görüşmede, "Fenerbahçe’den ayrılmak istiyorum. Bu şartlar altında forma şansı bulmam zor.

İstenmediğim yerde durmam" diye konuştu. İlk etapta Türkiye’den bir başka kulübe kiralık verilmesi kararlaştırılan Maldonado, bu modele sıcak bakmadığını belirterek, "Artık Fenerbahçe defterini kapatmalıyım. Şu aşamada Avrupa’dan bir başka kulübe gidebilirim. Bonservisim ile birlikte ayrılmam daha doğru olur. Aksi takdirde Fenerbahçe ile bağlarımız devam edecek ve sezon sonunda yeni bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sözleşmemi karşılıklı olarak feshetmeye hazırım" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...

ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı
    Bütün konuşmayı buraya yazıcak değilim heralde.Ama çok istiyorsan sonra Galatasaya geçti Mehmet topalın Everton konusu açıldı mehmet topalın yaptığı röportajı dinlettiler felan felan diye gitti.

Alonsonun eşi neden gelmek istemiyormuşki yahu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

NTV Spor'da az önce haberleri dinledim. PSG'nin Kezman için yazılı olarak 4 milyon Euro teklif ettiği söylendi ve Fenerbahçe yönetiminden cevap beklendiği belirtildi. Umarım bu bonservis bedeli kabul edilir de Kezman ile yollar ayrılır.

Appiah ile ilgili kulüpten bir açıklama geldi.

Stephen Appiah'ın DHA'ya verdiği röportajı ile ilgili olarak bu futbolcuyla FIFA nezdinde halen süren ihtilaf dolayısıyla aşağıda yazılı sınırlar içerisinde cevap vermeyi kamuoyunu bilgilendirme bakımından gerekli görmekteyiz.

Öncelikle şu konunun net olarak bilinmesi gerekmektedir; Stephen Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması hususunda TFF, sözleşmede düzenlenen ödemelerin futbolcuya aynen yapılması ve futbolcunun yazılı onayı alınmak kaydıyla kulübümüz lehine hak tanımıştır. Ancak bu hak Appiah tarafından yazılı onay verilmediğinden kulübümüzce hiçbir zaman kullanılamamıştır.

TFF'nin 6+2 kararı sonrasında Nisan ayı sonuna kadar Appiah kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu olarak kalmış bu tarihte FIFA'nın vermiş olduğu karar ile sözleşme ilişkisi sona ermiştir. Söz konusu tarihe kadar Appiah'a bütün ücretleri kulübümüz tarafından eksiksiz olarak ödenmiştir. Appiah, avukatlarının başvurusu üzerine FIFA tarafından serbest bırakılmıştır.
    FIFA'nın bu kararına kadar kulübümüz hiçbir zaman futbolcusu ile sözleşmeyi bitirme konusunda bir irade ileri sürmemiştir.

Kulübümüz yetkilileri başta asbaşkanımız Sayın Murat Özaydınlı ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım olmak üzere onlarca kez Appiah'ı ve menajerlerini aramalarına sayısız mesaj bırakmalarına rağmen geriye dönmeyen, cevap vermeyen hep Appiah olmuştur. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile kendi sahamızda oynadığımız maç günü Türkiye'ye gelen ve bankada kendisi adına yatırılan parayı çekerek ülkesine dönen Appiah çok sevdiğini söylediği halde Fenerbahçe taraftarı ile birlikte bu tarihi maçı izlememiş, takım arkadaşları ile birlikte olarak takımdaşlık ruhunu paylaşmamış ve Gana milli takımda da yaptığını iddia ettiği moral desteği verme konusunda kulübü için hiçbir çaba sarf etmemiştir. Londra'da oynadığımız Chelsea maçını dahi İngiliz taraftar ile birlikte tribünde izlemeyi tercih eden ve takım
    arkadaşları ile telefon yoluyla iletişim kuran Appiah'ın aksine eski futbolcumuz Tuncay bizzat takımın kaldığı otele gelerek eski takım arkadaşları ile yemek yiyerek onlara destek vermiştir. Son dönemde evini boşaltan ve arabasını kulübe teslim eden Appiah bu işlemleri yardımcısı vasıtasıyla yaparken kendisi doğrudan hiçbir kulüp yetkilisi ile görüşme
    gereği duymamıştır. Gana milli takımı ile Afrika Kupası'na iştirak ettiğini iddia etmesine rağmen ısrarla Gana Federasyonu'ndan bu konuya ilişkin bir resmi davet yazısı istenmesine karşılık böyle bir davet yazısı da tarafımıza hiçbir zaman sunulamamıştır.

Kulübümüzü ve yönetimimizi her fırsatta karalamak eleştirmek ve taraftarımızla karşı karşıya getirmek düşüncesinin bir yansıması olarak gördüğümüz bu röportajın değerlendirmesini de yukarıdaki açıklamalar ışığında kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Appiah'ın zaten sahtekar bir oyuncu olduğu belli oluyordu.Anelka'da gitmek istiyordu bunu açık şekilde söyledi ve gitti o ise gitmek için çeşitli oyunlar yaptı.Kezman umarım satılır 4m euro ya.Xabi Alonso içinse bu son haber kötü olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim basınımızda ünlüdür bu tür bahaneler. Bir transfer ile ilgili detaylara ulaşamazlarsa haber yaparlar '' X oyuncunun kuzeni bu transferi istemedi '', '' X oyuncunun halasının kızı İstanbul'a soğuk '' gibisinden..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Havalar sıcak oluyormuş diye gelmiyormuş büyük ihtimal, kışında soğuk olcak diye..

Kezman Budapeşte'deki MTK maçının kadrosuna da alınmamış. Büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde Kezman PSG ile sözleşme imzalayacak, yönetim de açıklama yapar. Kezman sonunda gidiyor

Maldonado'da durum ne, belli değil ama o da gönderilecek gibime geliyor. Hakan Can NTV Spor'da Gaziantespor'un kiralık olarak Maldonado'yu istediğini söyledi, ama son durum hakkında bilgi vermedi.

NTV Spor'da Hakan Can Xabi Alonso için girişimlerin sürdüğünü, Aziz Yıldırım'ın çok sıkı pazarlıklar yaptığını söyledi. "Fenerbahçe istese şimdiye 19 milyon Euro'ya bu transferi bitirebilirdi ama fiyatta pazarlıkların sürüyor, başkan biraz daha ucuza transferi bitirmeyi planlıyor." dedi. Osman Sakallıoğlu da Benitez'in Xabi Alonso'ya Fenerbahçe'ye gitmesini söylediğini belirtti, Arsenal'in de bu transfer için girişim yaptığını, fakat Liverpool'un rakibi Arsenal'e Xabi'yi vermeyip, yurt dışından bir takım olan Fenerbahçe'ye vereceğini söyledi. Xabi Alonso ise İngiltere'de oynamak istediğinden Fenerbahçe'ye sıcak bakmıyormuş, sonuna kadar şansını zorlayacakmış ama artık Liverpool kapısı ona kapandığında Fenerbahçe'ye imza atacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Murat'a da söylemiştim. Kezman'ın kesin yollanacağını en büyük adayın PSG olduğunu. Ayrıca Yönetimin Maldonado'nun bir yıllık performansını görmek istemesinden dolayı takımdan yollamak istemiyor. Kiralık olarak en ciddi teklifler ise Antep ve Konya'dan.

Kaynağım ne bir gazete, ne bir internet sitesi. Yönetimde olan birinin çoçuğundan duyduğum birşey.

Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Mateja Kezman, ülkesinde yer alan bir gazeteye yaptığı açıklamada Paris'e yakın olduğunu belirtti! Şuan için iki kulübün anlaşmasını beklediğini belirten Kezman, bir yada iki gün içerisinde anlaşmaya varılabileceğini söyledi!

Fenerbahçe'de Güiza'nın transferi ile gözden düşen ve Paris Saint Germain ile transfer görüşmeleri bir süredir devam eden Mateja Kezman, gidişi için artık sadece iki kulübün anlaşmasını bekliyor!

-"1-2 GÜNE KADAR BİTECEK"-
    Ülkesinde yayın yapan "Sportski Zurnal" gazetesine açıklamalar yapan yıldız futbolcu, 2010 yılına kadar sarı lacivertli ekiple sözleşmesini bulunmasına rağmen, bu sezonu Şükrü Sarçoğlu Stadı'nda değil, Parc des Princes'da geçirmeye hazırlanıyor.

Gazetede yer alan demecinde PSG ile görüşmelerin şuan devam ettiğini belirten Kezman, "Umarım bir yada iki gün içerisinde anlaşmaya varılacak" dedi.

-"PARİS'E YAKINIM"-
    Kariyerinde PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid gibi takımlar yer alan Kezman için Paris Saint German'in 5 milyon euroya ulaşan bir harcama yapılabileceğinin belirtildiği haberde, Kezman son olarak şunları ifade etti;
    "Bence anlaşmaya yakınız ve takımlar doğru yoldalar. Paris'e gitmeye yakınım. Ancak şuan için takımlar arasındaki resmi anlaşmayı beklemeliyiz".

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maldonado'nun kiralığa yanaşmaması kötü..Benim korkum tutup Galatasaray forvet yokluğundan almasın Kezman'ı..Hasan'la sürekli kavga eder heralde.
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2008 at 21:06

hatırlarsanız güiza da karısı yüzxünden gelmiyodu ama geldi

Mesaj Yetkileri