1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: each way goes to GOAL(Sheriff)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Anlamadığım bir durum var.Yukarda Galatasaray'ın Trabzon'a Nurnberg'e karşı aldığı sonuçlar buraya taktiğin başarısı mı diye konuluyor?Üstelik sezon ilerlemiş.Transfer de yapılmıştır.Taktikle ilgili bir şey söylemiyorum.Sadece mantığı anlayamıyorum.Galatasaray gibi bir takım Nurnberg'le berabere kalıp başarı diye mi sunuluyor Allah aşkına.Yahu ben bu Nurnberg'i Yimpaş Yozgatspor'la oyunun başında sıfır transferle yendim.Birisi bu mantığı açıklarsa sevinirim.
    1-Ben Galatasarayla nedense bir türlü başarılı olamıyordum ve Haytımda ilk defa FM de ligde sonuncu durumuna düştüm(5. veya 6. haftalarda)daha sonra sitede taktik arayışına girdim ve bu taktiği kullandığım ilk maçta TS yi 3-0 yendim ardından gene iyi bir skor bekliyordum fakat 1-1 berabere kaldım . Bak oraya yazmışım zaten "Üstün oynayan bendim sadece 2 pozisyonları var biri frikikden ve gol oldu"

2-Sen hiç büyük bir takım alıp küçük bir takıma yenilmedinmi ? Galatasaray Tromso ya , Fener pendiğe yenilmedimi ? demekki futbolda ve FM de küçüktakımlara yenilmekde var

3-Ben Taktiği bendiğimi yazmışım sen niye karışıyorsun ? Senin başarı görüşün farklıdır sokaktakinin başarı görüşü farklıdır benim başarı görüşüm faklıdır?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    1-Ben Galatasarayla nedense bir türlü başarılı olamıyordum ve Haytımda ilk defa FM de ligde sonuncu durumuna düştüm(5. veya 6. haftalarda)daha sonra sitede taktik arayışına girdim ve bu taktiği kullandığım ilk maçta TS yi 3-0 yendim ardından gene iyi bir skor bekliyordum fakat 1-1 berabere kaldım . Bak oraya yazmışım zaten "Üstün oynayan bendim sadece 2 pozisyonları var biri frikikden ve gol oldu"

2-Sen hiç büyük bir takım alıp küçük bir takıma yenilmedinmi ? Galatasaray Tromso ya , Fener pendiğe yenilmedimi ? demekki futbolda ve FM de küçüktakımlara yenilmekde var

3-Ben Taktiği bendiğimi yazmışım sen niye karışıyorsun ? Senin başarı görüşün farklıdır sokaktakinin başarı görüşü farklıdır benim başarı görüşüm faklıdır?
    Bak canım istediğin taktiği beğenebilirsin benim taktiklere dediğim bir şey yok.Ama sen niye karışıyorsun olmaz.Sana başarı anlayışınla başarılar dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu mesajından sonra daha yorum yapmıyorum nickinle uyumlu olsun diye "yorumsuz" diyorum.

Gereksiz bir tartışma oluyor gene ama illede tartışalım diyorsan ö.m den tartışalım boşuna mesaj kirliliğine lüzum yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri