1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: each way goes to GOAL(Sheriff)

Hybrid View

Sheriff Misafir

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.. Gerçekten büyük takımlara karşı iyi sonuçlar almışsın seni tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını dilerim.. Taktikle ilgili yardımcı olabileceğim başka birşeyler olursa buradan belirtebilirsin.. Zaten taktiğin isminde de belirttiğim gibi her yoldan gol kovalıyoruz

Ama tabiki herşey taktik değil, transferler, antrenman, takım konuşmaları ve moraller gibi etmenler de oldukça etki eder.. Yani taktiği al herhangi bir takıma koy sonra başarı bekle olmaz Yani her sezon takımınızı güçlendirmeye bakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.. Gerçekten büyük takımlara karşı iyi sonuçlar almışsın seni tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını dilerim.. Taktikle ilgili yardımcı olabileceğim başka birşeyler olursa buradan belirtebilirsin.. Zaten taktiğin isminde de belirttiğim gibi her yoldan gol kovalıyoruz

Ama tabiki herşey taktik değil, transferler, antrenman, takım konuşmaları ve moraller gibi etmenler de oldukça etki eder.. Yani taktiği al herhangi bir takıma koy sonra başarı bekle olmaz Yani her sezon takımınızı güçlendirmeye bakın
    Kesinlikle katılıyorum her taktik her takıma uyacak diye bişey yok işte bu yüzden oyuncuların benimsedikleri taktiklerle oynamayı düşünüolarsa kadrolarını ve transferleri uyguladıkları taktiğe uygun düzeyde yapmalıdırlar. yani takımın kadro yapısını kullandıkları taktikle uygun düzeyde olmalıdır. tek forvetli bi taktik kullanan kişi kadrosunda 4 forvet barındırıosa bu sadece oyuncu alamak için transfer yapılıodur kısaca alternatifli bi kadro barındırmak başarının çok önemli bir yoludur.

Mesaj Yetkileri