-
09.Ağustos.2007, 21:57
Trabzonspor'un altyapı özelligi 15 oyunda bizden fazla olanda birtek Galatasaray var bildigim kadarıyla oda 17 ki bunlarda normal değerler bence.Trabzonun türk futboluna sundugu oyuncular çok ama bu oyuncuların hiçbiri avrupanın üst düzey takımlarında oynayamadı bu güne kadar çıkardığımız en büyük oyuncularımızın cası maksimum 150 seviyelerini zorladı daha fazlası olmadı.Bana Feridun vs. biton adam denilmiş ama bu adamların çoğu ileride maksimum TSL'de orta sınıf bir takımda oynayabilirler bunun içinde 125 civarı bir ca yeterde artar oyundada 125 ca seviyesinde oldukça adam çıkıyor zaten bide diger takım araştırmacılarının öyle kafalarına göre pa verdiklerini sanmıyorum özellikle İstanbul takımı araştırmacıları altyapı maçlarını tvden izleyebildikleri için oyunculara gereken degeri daha erken yaşta verebiliyor malesef benim böyle bir şansım yok Trabzon'da oturan arkadaşların falanda gidim maçları izlim görüşlerimi belirtim gibi bir derdi yok ve böyle oluncada şimdilik bu durumun degişme ihtimali yok.Ayrıca Barış'a gelince fizigi iyi degil o yüzden Ömer abiyle konuştuk -9 olmayacak ama -8'de yapmak istemedik çünkü -8 yaparsak pa 130 çıkabilir oyunda buda tatsız bir durum olur bu yüzden 150 civarlarında bir sabit pa vermeyi planlıyorum ki bu pa ilede ileride milli takımımızın iyi isimlerinden biri olacak ve TSL'de yıldız olacak buda şimdilik yeterli bence.Ahmet Sarı'yada -7 PA vermeyi düşünüyorum hiç izlemedigim bir kişiye daha fazlasını vermeyi düşünmüyorum şimdilik oda bu pa ile 130 seviyelerine ulaşabilecek.
Mesaj Yetkileri