Originally Posted by
Lionel Andres Messi
ya -9 verilse bence daha iyi olacak

ayrıca fiziği kötü değil ki bir ara bir profil hazırlamıştın baktım yine, 116 c.a. ydı ve fiziği kötü değildi mesela gücü 9 kendi yaşına göre normal hız ve çeviklik özellikleride iyi sayılır.italya liginde giovinico var barıştan 3 yaş daha büyük boyu da 1.60 civarı fm 2008 e kadar kariyerinde sadece 3 defa maç oynamış oda seri b de. -10 p.a. verilmiş.gücü 3-4 civarı birşeydi.giovinco çok daha iyi ama hiç olmazsa -9 verilip arada fazla farkın olmamsı gerekir.barışa -9 verilmezse haksızlık olacağını düşünüyorum ve bence yine çok olumsuz eleştiri alınır hiç olmazsa 160-165 arası set p.a. verilebilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada 150 civarı p.a. yı küçümsemiyorum.sadece kendi görüşüm, daha iyisi olmalı.
Barış bir kendini kanıtlasın bakalım. Onun gibi bir çok oyuncu çıkıyor. -9 Pa ya da 160-165 set pa' yı hemen veremeyiz. Giovinco isimli oyuncuyla kıyaslamışsın. Eğer vakit ve imkan bulursan İtalya' nın olimpiyat maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Çok çok büyük bir yetenek Giovinco. Barış bunun 5' te 1' ini göstermedi henüz. Tabi ki belli yetenekleri var yok demiyorum. Keşke Giovinco' yu geçse.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]