1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ya -9 verilse bence daha iyi olacakayrıca fiziği kötü değil ki bir ara bir profil hazırlamıştın baktım yine, 116 c.a. ydı ve fiziği kötü değildi mesela gücü 9 kendi yaşına göre normal hız ve çeviklik özellikleride iyi sayılır.italya liginde giovinico var barıştan 3 yaş daha büyük boyu da 1.60 civarı fm 2008 e kadar kariyerinde sadece 3 defa maç oynamış oda seri b de. -10 p.a. verilmiş.gücü 3-4 civarı birşeydi.giovinco çok daha iyi ama hiç olmazsa -9 verilip arada fazla farkın olmamsı gerekir.barışa -9 verilmezse haksızlık olacağını düşünüyorum ve bence yine çok olumsuz eleştiri alınır hiç olmazsa 160-165 arası set p.a. verilebilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada 150 civarı p.a. yı küçümsemiyorum.sadece kendi görüşüm, daha iyisi olmalı.
    Barış bir kendini kanıtlasın bakalım. Onun gibi bir çok oyuncu çıkıyor. -9 Pa ya da 160-165 set pa' yı hemen veremeyiz. Giovinco isimli oyuncuyla kıyaslamışsın. Eğer vakit ve imkan bulursan İtalya' nın olimpiyat maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Çok çok büyük bir yetenek Giovinco. Barış bunun 5' te 1' ini göstermedi henüz. Tabi ki belli yetenekleri var yok demiyorum. Keşke Giovinco' yu geçse.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Barış bir kendini kanıtlasın bakalım. Onun gibi bir çok oyuncu çıkıyor. -9 Pa ya da 160-165 set pa' yı hemen veremeyiz. Giovinco isimli oyuncuyla kıyaslamışsın. Eğer vakit ve imkan bulursan İtalya' nın olimpiyat maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Çok çok büyük bir yetenek Giovinco. Barış bunun 5' te 1' ini göstermedi henüz. Tabi ki belli yetenekleri var yok demiyorum. Keşke Giovinco' yu geçse.
    giovincoyu bu sitede en iyi bilenlerden biriyimdir belkide olimpiyat maçınıda izledim zten barıştan çok daha iyi olduğunuda yazdım dediğim gibi barış 3 yaş daha küçük ve bahsettiğimiz şey potansiyel ilerde -9 p.a.yı neden esirgeyelim ki giovinco ile kıyaslamamın sebebi sadece fiziksel benzerlik.yani bu işte fiziksel olarak çokda takmamk gerekiyormuş.

giovinco yu keşke geçse ama imkansız şimdilik, -9 vererek onun gibi olamaz zaten giovinco oyundada sayılı yeteneklerden.

benden bu kadar çok tartıştık zaten önceden.

Mesaj Yetkileri