-
17.Ağustos.2007, 08:31
Öncelikle Tayfun konusunda karşı çıkmadım dikkat etmedim dedim ve evet calı olarakta izleyince ileri çıkıyor sürekli kabul 
Onur abi senin aksine ben Cale'yi çok begendim defansif yönünü ilk başlarda kötü bulmuştum ama defansif olduça iyi tackling 14-15 olabilir aynı şekilde pozisyon almada 14 olabilir.İleri çıkışları oldukça iyi dripling maksimum 11 olur ama orta açma 14 civarı olabilir yine.Hızlıda bir oyuncu fakat hızlanma konusunda sıkıntılı gibi kafamdaki hız 14 hızlanma 11 neyse devre arasına kadar izledikten sonra herşey netleşecektir Cale hakkında...
Colman'ı çok beğendim özellikle vision özelliği çok iyi rahatlıkla 16 olabilir paslarıda o seviyelere çekilebilir Belcika araştırmacısı passingi 12 yapmıştı galiba ama onu konuşup yükseltmeyi planlıyorum 12 çok yetersiz olur Colman için ayrıca bana dripling yetenegi kötü gibi geldi bilmiyorum siz ne gözlemlediniz ama bana göre driplingi 11 den çok daha yukarılara çıkamaz gerçi daha tam anlamıyla karar verebilmek için devre arasını beklemek lazım.
Zaten diger konularda Onur abi hemen hemen benim diyeceklerimi demiş şimdilik ekleyecek fazla birşey yok Ankaraspor maçını beklemeye geçtik.
Mesaj Yetkileri