Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
Anlamadığım bir durum var.Yukarda Galatasaray'ın Trabzon'a Nurnberg'e karşı aldığı sonuçlar buraya taktiğin başarısı mı diye konuluyor?Üstelik sezon ilerlemiş.Transfer de yapılmıştır.Taktikle ilgili bir şey söylemiyorum.Sadece mantığı anlayamıyorum.Galatasaray gibi bir takım Nurnberg'le berabere kalıp başarı diye mi sunuluyor Allah aşkına.Yahu ben bu Nurnberg'i Yimpaş Yozgatspor'la oyunun başında sıfır transferle yendim.Birisi bu mantığı açıklarsa sevinirim.
Uzun süre bu arkadaşı izledim taktik bölümlerinde.. İlk önce Total dominasyon sonra Kimz taktikleri ve en sonunda da bu arkadaşın taktiğine laf atmış.. Amacı nedir bilemiyorum ama heralde kendi taktiğini daha çok öne çıkarmaya çalışıyor..

bir ikincisi ise yukarda yazmış ki sezon ilerlemiş .. kardeşim senin siteye koyduğun taktiklerde sezon 2019-2020 idi hatırladın mı ? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi insana.. al işte ben diyorum .. Hala Yimpaş Yozgatspor'dan bahsediyorsun. kendi koyduğun taktikler yorum alamıyor diye sürekli başka taktiklerin altında yorumlarını görüyorum hazımsızlık var heralde. O yozgattaki akıl almaz işlerini eğer taktiğine borçlu olsaydın eminim hem deneyen çok olurdu hem de yorum yazan .. ama en son koyduğun taktiğe 13 yorum yazılmış ki bunların 5 tanesini sen yazmışsın zaten.. belki bir çok deneyen olmuştur o ss'lerden sonra ama beğenen olsaydı kesinlikle taktik hakkında övgü dolu şeyler yazarlardı. ben de denedim her 2 taktiğini de bende de işe yaramadı.. neyse özetleyecek olursam sürekli başkalarının taktiklerine iğneleyici msjlar yazmakla bir yere varamazsın.