FM2008 de ne kadar ok o kadar yapay zekayı aLt etmek demektir. Yapay zeka kendisi 424 e geçtiği zaman mübarek Dünya kadar pozisyona girer, ama biz geçtiğimizde zaman akar gider, bunun önüne de anca böyLe boL okLar iLe karşıLık veriLir.
FM2008 de ne kadar ok o kadar yapay zekayı aLt etmek demektir. Yapay zeka kendisi 424 e geçtiği zaman mübarek Dünya kadar pozisyona girer, ama biz geçtiğimizde zaman akar gider, bunun önüne de anca böyLe boL okLar iLe karşıLık veriLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
O kadar teknik tabir kullanamıyorum ben.Taktik üretmek birkaç mouse darbesinden başkası değil, ancak ben bu mouse şekillendirmelerini hep oynayarak yapıyorum. Uzun bir süre başarılı olmadıkça da siteye eklemiyorum. Şimdilik taktiğin keyfini çıkartmak lazım. Daha önce söylediğim gibi bu taktiği birinin üzerinden denemek isterim.
Yakında Anti-Maç Çevirici Taktik sizlerle!!! Belki bu daha çok hoşunuza gider!![]()
Fenere karşı 8 kişi iken bu taktiği uyguladım onda bile baskı kurdum ama gol atamadım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved