Bence Burak tam bir kanat oyuncusu değil. Etkili bir Kazımla yarışamaz. Ama Kazım çoğunlukla oyun içinde sönük kalıyor. En büyük dileğim Deivid'in biran önce iyileşmesi. Gerçekten Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu.
Takımda şu anda en büyük problem Aurelio kadar yararlı bir ön liberonun olmaması. Buraya transfer şart. Transfer edilecek kişi Emreyle yan yana oynamalı. Bu durumda tek forvet oynamamız gerekiyor. Güiza , Semih ve Alex'ten birinin kesilmesi gerekecek. Bence Alex gibi bir oyuncu asla kesilmemeli. Semih ve Güiza ya gelince o seçimi aragonese bırakıyorum gerçekten zor bir seçim. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak hiç birinin yedek kalmasından memnun olmayacağım doğrusu.
Aragonesin ispanya milli takımı benzeri bir takım oluşturma uğraşı var. İşte bu beni korkutuyor. Özellikle defansı önde kurma çabası takımın çok fazla defansif hata yapmasına neden oluyor. Önde defans yapmak için stoperlerimiz yavaş. Zico nun taktiğinin üstüne koymayı deneseydi başarı kesindi ama bu durumda ne olacağı hiç belli değil.
Partizan'ı eleyip ŞL ye kalırız ama gruplarda ne yaparız bilmiyorum. Geçen seneki kadar başarılı olup olmayacağımız konusunda kuşkularım var.