Quote Originally Posted by extensor View Post
herta berlinden gelen adamın boş olmayacağını düşünüyorum
gelecek vaad ettiğini düşünüyorum.
dün iyi hızlandığını gördüm.
dün yine iyi crossingi olduğunu bana ıspatlamış oldu. kavisli sert orta açabiliyor.

ancak bunları koray'a sor bence Beşiktaş araştırmacısı o oluyor. Benimde futbol bilgisine çok güvendiğim bir arkadaşım.
.

en iyisi bunuda Ömer ağabeye sor üstat bu konularda çok bilgilidir.En azından o varken bana düşmez. Gerekçeleriyle beraber neden olmaması gerektiğini anlatır sana.
Ben sadece ppm nin oyuncunun zihnine yerleşmiş bir oyun stili olduğunu söyleyebilirim. eğer dediğin gibi olsa herkes herşeyi yapabildiğinden anlamı kalmaz. düşünsene ümit karan plase şut %10 güçlü %90 komik olur.
kaldıki bu ppmler birbirini tamamlayan cinsten değil. Ancak bazıları çakışır cinsten hem plase şut hem güçlü şut olmaz yani.
üstelik ppm her önüne gelene verilmez özel adamlara verilir mesela güçlü şut 2-3 kişide vardır. roberto carlos hami vs... neden çünkü plase denemiyor adamlar (sürekli yapmaktır ppm bunu unutmamak gerek)
Abi Sen Daha Aktifsin Burda İlk Cevabı Sen Verirsin Diye Sordum Aydın'ın Hız Hızlanma Birde Çeviklik Özellikleri Kaç Olucak merak ediyorum Sence kaç olur?

PPM olayınıda iste birbiryle cakısanlara bir çözüm olarak söyledim hem sert hem plase cekenlere böyle uygulama olabilir