Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Kesinlikle Hayrettin, ben halen anlayamadım ppm ler gerçekten işe yarıyormu.. Bana en çok gereksiz gelende şeytanlık dener ppm si.. Adamların ayalarını görmüyoruzki zaten yaptıkları hareketleri görelim düz çalım atan biriyle aynı şekilde görünüyor bize, yani sen kafana takma Delgado'ya o özelliği verselede vermeselerde bizim gördüğümüz şey aynı

Burakcım oyunda PPM Lerin oyuncuya oLan etkisini kimse inkar edemez. Bir örnek vereyim hemen. Hemde daha dün akşam denediğim bir oLay. Tottenham başındayım. Orta sahamda MC de KaLLström adLı oyuncu var. Bu oyuncunun mevki özeLLikLerinde ÖLdürücü topLar dener diye bir özeLLik mevcut. Bu oyuncu her maçta en az 6-7-8 tane kritik pas yoLLuyor. Yani ara pası atıyor forvetime. Ama ben bu mevki özeLLiğimi oyuncudan kaLdırıpta denediğim zaman bu sayı 1-2 oLuyor 3 zor oLuyor. Yani madem Ömer abinin dediği gibi oLsa özeLLikLer aynı PPM de yok ee yapsın o zaman aynı şekiLde gitsin kritik pas atsın tekrar, neden atamıyor. Çünkü PPM buna direk etki ediyor. Sonra tekrar bu PPM si ni ekLiyorum adam yine aLLah ne verdiyese ara pasLarı yoLLuyor.

PPM oLayına ben en başından beri çok dikkat ediyorum oyunda. Bunu üzerine bir çok kez çaLışmaLar yaptım. Yani bu konu hakkında herkesLe tartışma yapabiLirim. Çünkü bunLarı denemişim, etmişim, görmüşüm.

Bir örnek daha meseLa Ömer abi diyor ki kaLeci iLe karşı kaLmayı sever diye bir PPM ye gerek yok oyuncu zeki hızLı vs ise zaten bunu yapacaktır. Yapmıyor işte, yapamaz, o zaman dediğine göre Ofsayt taktiğini bozmayı sever PPM sini de kaLdırmaLarı gerekiyor bu özeLLikLerin yanına Ömer abinin saydığı bir de Zeki ise yi ekLersek zaten o zaman o mantığa göre oyuncu otomatik oLarak ofsayt taktiğinden yırtıcaktır. Yırtmıyor işte.