Quote Originally Posted by onurphaned View Post

Yattara serbest oyuncu olarak oynadı; yeri geldi forvette üçüncü, kimi zaman sola kaçtı, kimi zaman sağda Serkan'la dipdibe oldu ama ilk yarı Ersun Yanal istediği verimi alamadı. Yattara'nın AMC'yi yadırgadığı gün gibi aşikar, çok zorlanıyor. Yanal'ın istediklerini yapmaya çalışıyor ama çok isteksiz. Böyle olunca sonuç gelmiyor. Birkaç kez ceza sahası içine ara pas denedi ama topu Gökhan ya da Umut'un önüne ulaştıramadı. Bu durum forvetlerin kötü takipçi olduklarından değil, Yattara'nın yerini yadırgamasından kaynaklandı. Yattara ikinci yarıda ne zaman kendini sağ kulvara attı, eski Yattara oldu, o zaman harika crossing becerisiyle güzel bir orta kesti ve Umut'a golü attırdı. Kısacası Yattara sadece AMR'de iş görür hem de güzel görür.
bunları defalarca bende söylemiştim. sende eklenince sesimiz daha gür çıkacaktır inşallah dostum. ben yattaranın sanılanın aksine ligin en kötü versalty özellikli oyuncu olarak düşünüyorum. ayrıca crossing yeteneği çok üst düzey ve sağ taç çizgisinden ayrılamıyor.

Tayfun ileri çıkma hastası. Her atakta onu ileride cezasahası köşesine yakın yerlerde kendisini görebilmek mümkün.
bunu yazmanda çok iyi olmuş. ben yazdığımda karşı çıkmıştı serhat.
Toparlamak gerekirse bu sezon başarı için iyi bir kadro var ama Ersun Yanal'ın oturtmaya çalıştığı sistem sağından solundan pörtlüyor. Örneğin takımda tam anlamıyla bir sol kanat yok.
belki 10 senedir o sol kanat bir türlü olamadı zaten .
ama yok be onurcum biz ne desek boş bizi harcıyorlar burda dimi