Senna Villarreal ile yeni sözleşme imzalayacağını söylemiş ( internethaber'in haberine göre ) O yüzden gelmesi çok küçük bir ihtimal Zaten resmi sitede yalanlamıştı ...
Senna Villarreal ile yeni sözleşme imzalayacağını söylemiş ( internethaber'in haberine göre ) O yüzden gelmesi çok küçük bir ihtimal Zaten resmi sitede yalanlamıştı ...
![]()
![]()
"Maldonado'yu satmayın"
F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones yönetimin satış kararı aldığı Claudio Maldonado'nun takımda kalmasını istedi. Sezon başındaki Avusturya kampında Şilili futbolcuyu gözden çıkaran İspanyol çalıştırıcı, hazırlık maçları ve Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanan karşılaşmalar sonrasında fikrini değiştirdi. Maldonado'nun son günlerde gösterdiği performanstan memnun kalan tecrübeli teknik adam, Partizan maçında sonradan oyuna soktuğu Şilili'nin iyi bir profesyonel olduğunu açıkladı.
EN FORMDA OLANI SELÇUK
Satılması gündemde olan Mateja Kezman'ın ayartmaya çalıştığı Maldonado'nun antrenmanlardaki hırsı ve saygılı tavırlarını dikkate alan Aragones, yönetimle yaptığı görüşmede, "Şu aşamada Maldonado'nun satılması doğru olmaz. Elimizde aynı bölgede oynayabilecek üç oyuncumuz var. Selçuk çok formda olduğu için ilk onbire daha yakın. Ancak uzun bir maratona giriyoruz. Deniz Barış ile Maldonado iyi profesyoneller. İkisi de görev adamı. Bu yüzden Maldonado'nun kalmasını istiyorum" dedi.
ALEX'TEN GÖRÜŞ ALDI
Takım kaptanı Alex de Souza'dan da Maldonado için görüş alan İspanyol çalıştırıcı, geçen yıl Deivid de Souza'nın yaşadığı uyum sorununu Şilili oyuncunun da yaşadığını öğrendi. Alex, hocasına Maldonado'nun Güney Amerika'nın en iyi ön liberolarından birisi olduğunu belirterek, "Deivid takımdan gönderilmek üzereyken, patlama yaptı. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nin en iyi futbolcuları arasına adını yazdırdı. Bu yüzden Maldonado'ya yeterli şansın verilmesi gerektiğini düşünüyorum" yorumunu yaptı.
16.08.2008Kaynak : Hürriyet
yaLan haber yapmak birinin söyLemedikLerini söyLedi oLarak göstermek suç değiLmi fenerbahçe açıkLama yapmanın ötesine gidip dava açmaLı fotomaça mahmut usLu açıkLadı yazınca hemen girdim fenerin sitesine ortada öLe bişe yoK resmen daLga geçioLar...
Senna sözleşmesini uzatmak istiyormuş Villareal ile orada mutlu olduğunu her defasında söylüyor zaten bu transfer çok çok zor Alabilecek önemli bir isim kalmadı valla yönetim ne yapacak çok merak ediyorum
İkinci Partizan maçı bekleniyor olabilir, tur geçilir geçilmez yeni transfer açıklanabilir, o da 28-29 Ağustos'u buluyor.
İkinci bir alternatif olarak ise Kezman'ın takımla ilişiği kesildiği an yeni transfer duyrulabilir, hala Kezman PSG'ye imza atmadı, inşallah bu hafta içinde bu durum da netlik kazanır.
Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünün transfer etmek istediği Fenerbahçemizin Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ın durumu yarın yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak. Dün akşam İstanbul'a gelen Kezman'ın menajeri, yarın Başkanımız Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek, Kezman'ın transferi konusunda masaya oturacak. Kezman konusunda iki kulübün anlaşma sağladığı, ancak Sırp futbolcu ile Fenerbahçe kulübümüz arasında ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Ufak pürüzlerin, Fenerbahçemizin Kezman'a ödediği bir miktar ücreti geri istemesi nedeniyle çıktığı ifade edildi. Bu arada Kezman'ın da bu paranın bir kısmını vermeye razı olduğu öğrenildi. Anlaşma sağlandığı takdirde Mateja Kezman, ilk yılı kiralık olmak üzere satın alma opsiyonu ile birlikte Paris Saint Germain'e verilecek.
Paris Saint German'in ise Kezman'ı neden satın almadığı, kiralık olarak istediği ise ortaya çıktı. Fransa Futbol Federasyonu'nun, her kulübün bütçesine ve gelirine göre transfer izni verdiği öğrenildi. Fransız kulüp, eğer ilk sene Kezman'ı satın almaya kalkarsa, bütçesini zora sokacak. Bu nedenle Paris Saint Germain, Sırp futbolcuyu ilk yıl için kiralamayı düşünüyor.
Bu arada transferin gerçekleşmesi halinde Kezman'ın PSG'den yıllık 2 milyon Euro alacağı belirtildi.
Kaynak: DHA
Kemal haberini burda gördüm insallah doğru değildir...Gaziantepe ve Kemale cok büyük ayıp etmis oluruz.Sanmam yalandır...
Deivid'in düzelmesine 15 gün kalmış, büyük mucize!..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sorun Bonservis Konusu
Dün ve bugün tarihli bazı gazetelerde futbolcularımız Kemal, Olcan ve Mustafa'nın Gaziantepspor'dan geri çağırıldıkları ve çağırılma gerekçelerinin de Gaziantepspor başkanı Sayın İbrahim Kızıl'ın federasyon seçimlerinde Sayın Mahmut Özgener'e destek vermemesi olduğu iddia edilmektedir. Futbolcularımızın geri çağırıldıkları doğrudur ancak bu olayın TFF seçimleri ile en ufak bir ilgisi yoktur olması da beklenemez. Futbolcularımız şu ana dek kendilerinin bonservisi ile ilgili olarak Gaziantepspor'un hiçbir girişimde bulunmaması nedeniyle geri çağırılmışlardır. Bunun dışındaki hiçbir yorum ya da iddia gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Takımda kalacaklarını sanmam. Başka takımlara verilecektir bu oyuncular.
"YÜCE ATATÜRK"
Kemal için fazla bir ücret istenmezse biz alsak çok iyi olur ortasahaya arternatifimiz artar.
Kemal çok kaliteli bir oyuncu fakat sakatlık problemi nedeniyle gönderilmesini anlarım yalnız Olcan'ın gönderilmesini anlayamam. Kiralık gönderilir pişer geri gelir fakat genç bir yetenek neden bonservisiyle verilir anlamak mümkün değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kemali keşke ks alsa fb yine satar heralde
Takımda adam bırakmadın, Selçuk ile Deniz de gitse takımda ön libero diye bir şey kalmaz. Selçuk ile Deniz kötü futbolcular değil, hele ki Deniz geçen yıl sakatlanmadan önce muhteşem oynuyordu, milli takıma kadar yükselmişti.
Olcan 23 yaşına geldi, kendini gösteremedi bir türlü, bence gönderilmesi normal. Biz gözümüzde büyütüyoruz Olcan'ı belki, 23 yaşına kadar gelip de kendini bir türlü gösteremedikten sonra bence gönderilmesi normal. Karşıyaka'da oynadı geçen yıl, öyle ahım şahım değildi. Arda SüperLig'de, V.Manisaspor'da kendini olağanüstü geliştirip yıldız olurken, Olcan yerinde saydı ve belki daha da geriledi. Satılması bence doğru.Originally Posted by TR.CaPTaiN
selçuk ile deniz küçümsenecek oyuncular değil yahu,
deniz'in beğenmediğim yanı top kontrolü ve topu ayağından çıkarma süresinin uzun oluşu ama onun dışında enerjisi ve süratiyle takımda kalmalı kesinlikle.
selçuk ise deniz'den daha üstün bir oyuncu, fiziği, hava topu hakimiyeti, şutları, pasları, top çalma özelllikleriyle ama nedense hakettiği saygıyı görmeyen bir oyuncu.
önceki senelerde bazı maçlarda orta alanda kritik top kayıpları yaptığı oldu bu da yanlış değerlendirilmesine sebeb oldu. selçuk'un 2,5 sene önce azerbeycan ile yapılan hazırlık maçında sergilediği futbolu unutamam.şanssızlığı talihsiz bir sakatlık yaşaması.
o yüzden iyi bir selçuk ilk 11'de, deniz de yedek klübede iyi bir alternatif olur.
Ben bu Deniz olayını anlamıyorum.Hangi maçı kahvede syret Fenerbahçe'de en çok küfürü yiyen adam olmuştur hep.Bana sorarsanız Deniz Fenerbahçe formasını giymeyi haketmeyen bir futbolcu.Bence yararından çok zararı var.Zico sirf Deniz'in eşi öldü moral olsun adamı oynatayım diye Appiah'ı sağ kanatta harcadı.Adam yinede iyi oynayabilmek için kendini aşırı zorladı, sakatlandı ve takımını yalnız bırakmama adına sakat sakat oynadı en son da bu hale geldi.
Fenerbahçe’nin Real Betis’e transfer olan Mehmet Aurelio’nun yerine yapmak istediği transferde sona yaklaşılıyor.
MARATON.COM.TR’nin edindiği bilgilere göre, Fenerbahçe, Villerreal’de forma giyen 32 yaşındaki Brezilyalı ön libero Marcos Senna için ciddi biçimde girişimlerini sürdürüyor. Transfer sezonunda yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir an önce bu konuya netlik kazandırmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi’nin de son günlerde tüm mesaisini Senna için harcadığı öğrenildi.
Bu çalışmalarda ciddi bir yol kat eden sarı-lacivertli ekibin transferde artık son raddeye geldiği ve önümüzdeki birkaç gün içinde Senna’nın Fenerbahçe’ye imza atabileceği de aldığımız haberler arasında. Senna’nın Fenerbahçe’ye maliyeti ise 7 Milyon Euro civarında olacak.
MARATON.COM.TR NOTU: Çok sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Fenerbahçe, transfer konusunda Marcos Senna’yı ön planda tutuyor ve 2–3 gün içinde bu transferi bitirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Deniz geçen sene oynadığı maçlarda bize en verimli olan oyunculardan biriydi Yaptığı son sorumsuzluk hariç Deniz'in Fenerbahçe forması giymesinde sakınca yok Neden olsun ki![]()
Kahvedeki yorumlara, küfürlere göre mi iyi futbolcu kötü futbolcu olunuyor?
Deniz hakederek formayı giydi, oynadığı maçlara bakarsak hep olumlu sonuçlar alındı. Anderlecht, PSV, Inter, CSKA gibi zorlu maçlarda ön libero olarak sahadaydı ve mükemmel oynadı. Kendini aşırı zorlamaktan sakatlanmadı ayrıca, dışarıda birisiyle kavga edip arabanın camına tekme attığı için cam kırıkları parçaladı bağlarını ve bunu da yönetimden gizlediğinden bir türlü tedavi olamadı.
Ben sadace kendi görüşümü belirttim ve haklı olduğum kanaatindeyim.Sende kendini haklı görebilirsin ki zaten normal olanı bu ama anormal olanı uyduruyorsun gibi ağır anlamlara gelebilecek bir kelimeyi bana yöneltmiş olman.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumuna saygı duyuyorum ama galiba yanlış anlamışsın ben Deniz için değil Appiah için kendin zorlayarak sakatlandığını söyledim.Ki buda yadsınamaz bir gerçek.
Last edited by a.arıcı-11 : 18.Ağustos.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Peki çok özür dilerim ama o ifadeyi(Zico eşi öldü diye oynatıyor) çoğu taraftar forumlarında gördüm ve artık canımı sıkmaya başladı.Sonuçta profesyonel bir kulüpte adama moral olsun diye forma verilmez.Hakkıyla formasını giyen bir adama bence bu söylenilen büyük haksızlık olur. Tekrar özür diliyorum.Editliyorum
senna gelmeyeceğim demişti ama bakalım neler olucak?Gelirse aurelionun yokluğunu aratmaz hatta fazlasını yapar..
Önemli değil hepimiz hata yapabiliyoruz hele de bu sıcaklar başımıza vurunca
Benim bu düşüncelerim Deniz daha Gençlerbirliği'nde oynarkende vardı yani onu orda oynarkende beğenmezdim ve transfer ettiğimiz zaman mutsuz olmuştum.Benimki de ağır bir itham olabilir ama sonuçta biz Türkiye'de yaşıyoruz ve her taşın altından bişey çıkarıyoruz.İki olayda üstüste gelince böyle bir düşünce kaçınılmaz oluyor.
ÇİZME'YE GİDECEK!..
18 Ağustos 2008 12:50
Fenerbahçe ile FIFA'lık olan Ganalı oyuncu Stephen Appiah, futbol hayatına İtalya'da devam etmek istediğini söyledi.
Ülkesi Gana'da, Happy FM adlı radyo kanalına konuşan Appiah, ''Fenerbahçe ile artık bir bağım yok. Futbol hayatımı İtalya'da sürdürmek istiyorum'' derken Brescia'ya transfer olacağı yönündeki söylentileri ise yalanladı. Siyahi futbolcu, İtalya'da transfer olabileceği takımları ise Genoa ve Siena olarak açıkladı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Senna için Ajansspor kesin bir dille geliyor haberini yaptı, Aragones ile Güiza için de kesin bir dille haber yapmışlardı ve gerçekleşmişti. Ajansspor bir transfer kesinleşmeden transfer haberi yapmıyor. Senna konusunda bu denli kesin konuşmaları, yönetimin de son bir iki gündür yalanlama yapmaması bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Şu an büyük ihtimalle ilk hedef Senna, olmazsa eğer Colsa alınacak. Umarım Senna alınır, eğer ki alınırsa bence Avrupa'ya ve dünyaya damgamızı vururuz, yılın transferlerinden birini gerçekleştiririz.
Senna yalanlanırken Senna gelmeyecek şeklinde yalanlanmadı. Uslu böyle bir açıklama yapmadı, açıklamalar resmi sitemizden duyurulur gibi bir şekilde yalanlamışlardı.
Ben yine de geleceğini sanmıyorum. Orta halli bir orta saha alırız.
"YÜCE ATATÜRK"
Sennayı alırsa FB Avrupada tutlmaz kanımca ama takıma Senna gibi oyuncu şart.Ayrıca Aragones Alexi ya forvet arkasında oynatsın yada Emre 11de Alex yedekte dursun Alex oraya yakışmıyor yav![]()
Senna gelirse İspanya Milli Takımı gibi oynarız tam anlamıyla, tek ön libero oynayabilecek olan bir Senna ve Alex de eski yerinde oynar. Uğur da yedeğe çekilip Emre alınabilir, o zaman tam ideal kadromuza ulaşırız.
Aragones'in sol kanada da bir futbolcu isteği varmış. Uğur'un performansını görünce sol açık istemekte haklı tabii. Riera ismi geçmişti bir ara, yalanlanmamıştı ama ön libero ile sol açık yabancı olursa kontenjana takılacağından o iş olmaz gibime geliyor.