1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Peki çok özür dilerim ama o ifadeyi(Zico eşi öldü diye oynatıyor) çoğu taraftar forumlarında gördüm ve artık canımı sıkmaya başladı.Sonuçta profesyonel bir kulüpte adama moral olsun diye forma verilmez.Hakkıyla formasını giyen bir adama bence bu söylenilen büyük haksızlık olur. Tekrar özür diliyorum.Editliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Peki çok özür dilerim ama o ifadeyi çoğu taraftar forumlarında gördüm ve artık canımı sıkmaya başladı.Sonuçta profesyonel bir kulüpte adama moral olsun diye forma verilmez.Hakkıyla formasını giyen bir adama bence bu söylenilen büyük haksızlık olur. Tekrar özür diliyorum.Editliyorum
    Önemli değil hepimiz hata yapabiliyoruz hele de bu sıcaklar başımıza vurunca

Benim bu düşüncelerim Deniz daha Gençlerbirliği'nde oynarkende vardı yani onu orda oynarkende beğenmezdim ve transfer ettiğimiz zaman mutsuz olmuştum.Benimki de ağır bir itham olabilir ama sonuçta biz Türkiye'de yaşıyoruz ve her taşın altından bişey çıkarıyoruz.İki olayda üstüste gelince böyle bir düşünce kaçınılmaz oluyor.

ÇİZME'YE GİDECEK!..
    18 Ağustos 2008 12:50

Fenerbahçe ile FIFA'lık olan Ganalı oyuncu Stephen Appiah, futbol hayatına İtalya'da devam etmek istediğini söyledi.

Ülkesi Gana'da, Happy FM adlı radyo kanalına konuşan Appiah, ''Fenerbahçe ile artık bir bağım yok. Futbol hayatımı İtalya'da sürdürmek istiyorum'' derken Brescia'ya transfer olacağı yönündeki söylentileri ise yalanladı. Siyahi futbolcu, İtalya'da transfer olabileceği takımları ise Genoa ve Siena olarak açıkladı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Mesaj Yetkileri