1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Zico sirf Deniz'in eşi öldü moral olsun adamı oynatayım diye Appiah'ı sağ kanatta harcadı.
    Ne alakası var bunu siz düşünüyorsunuz.. Deniz geçen sene kendi hakkı,emeğiyle ilk11'e girdi.Çok da iyi oynuyordu
    Last edited by ForsakeN : 18.Ağustos.2008 at 16:51

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Ne alakası var bunu siz uyduruyorsunuz. Deniz geçen sene kendi hakkı,emeğiyle ilk11'e girdi.Çok da iyi oynuyordu

Ben sadace kendi görüşümü belirttim ve haklı olduğum kanaatindeyim.Sende kendini haklı görebilirsin ki zaten normal olanı bu ama anormal olanı uyduruyorsun gibi ağır anlamlara gelebilecek bir kelimeyi bana yöneltmiş olman.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kahvedeki yorumlara, küfürlere göre mi iyi futbolcu kötü futbolcu olunuyor?

Deniz hakederek formayı giydi, oynadığı maçlara bakarsak hep olumlu sonuçlar alındı. Anderlecht, PSV, Inter, CSKA gibi zorlu maçlarda ön libero olarak sahadaydı ve mükemmel oynadı. Kendini aşırı zorlamaktan sakatlanmadı ayrıca, dışarıda birisiyle kavga edip arabanın camına tekme attığı için cam kırıkları parçaladı bağlarını ve bunu da yönetimden gizlediğinden bir türlü tedavi olamadı.
    Yorumuna saygı duyuyorum ama galiba yanlış anlamışsın ben Deniz için değil Appiah için kendin zorlayarak sakatlandığını söyledim.Ki buda yadsınamaz bir gerçek.
    Last edited by a.arıcı-11 : 18.Ağustos.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri