Quote Originally Posted by gencooo View Post
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ben bu taktiği çok sevdim takımda uyum sağladı.Ara transfer dönemine kadar delgado iyileşti onu AML oynatıyorum paulo ferreria chelsea döndükten sonra koray şanlıyı dm yapmayı düşünüyorum ama Dediğiniz oyuncularıda almaya çalışacağım.Ricardinho ve telloyu yollayıp daha iyi bir dl yada dm almayı düşünüyorum.Teşekkür ederim böyle bir taktik hazırladığın için ben skorlarımı buraya koymaya devam edeceğim..

Birde önerebileceğiniz antrenman programı soruyorum nasıl bir antrenman prog. kullanmalıyım ? kendi antrenman programı kullanıyorum ve oyuncularım hemen gelişmemeye başladı..
Delgado bu taktikte en çok sol MC'de verim verir. AML oynatırsanız o kadar verimli olmaz. Size şu antreman programını önereceğim:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52640

Ben bu programı kullanıyorum ancak bir farkla, bütün programların aerobik bölümünü artırıp strength bölümünü azaltıyorum, böylece hız ve hızlanma daha çok artış gösteriyor.

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post

Bu sonuç ile Carling Cup'ta yarı finale yükseldim Rooney iki tane %100 ' lük pozisyonu harcadı Maç boyunda sadece iki kez kaleme gelebildiler onlar da son dakikalarda biri gol oldu öte yandan Vidic yine bir kafa golü attı

Rakip çok korner kullandı ama defans hata yapmadı ve gollerle maçı aldık

Forvette Rooney iyidir ama yine de havadan da iyi oyuncular alman gerekebilir. Başarılarının devamını dilerim