Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..
Fenerbahçe
İstanbul BŞB
Beraberlik
Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..
Serhat'ın ilk sarı kartında hakem Lugano'yu şortundan çekmesine faul verdi ve o bölgeye gitti.Kart gösterecek gibi değildi.Serhat oradan ayrıldıktan sonra Volkan ve Yasin Serhat'ı göstererek hakeme itiraz ettiller kart görmesi için.Muhtemelen Serhat oradan ayrılırken kötü bir laf etti ve sarı kartı bu yüzden gördü.
Gökhan Gönül sakatlıktan yeni çıkmasının ve önünde Kazım gibi İngiliz disiplini ile kanat oynamaya alışmış bulunduğu bölgeyi terk etmeyen bir oyuncu sebebiyle kötü performans gösterdiğini söyledi.Deivid varken sürekli Deivid içeri katediyordu ve Gökhan'ın önünde boş alan kalıyordu.Şimdi Kazım sırtı dönük top alıyor Gökhan'a çıkacak alan kalmıyor.
Maldonado'yu bende beğendim.Şampiyonlar Ligi'nde Josico ile beraber çok daha iyi oynar diye düşünüyorum.