Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 75.00%
  • İstanbul BŞB

4 14.29%
  • Beraberlik

3 10.71%
1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İstanbul BŞB [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serhat'ın ilk sarı kartında hakem Lugano'yu şortundan çekmesine faul verdi ve o bölgeye gitti.Kart gösterecek gibi değildi.Serhat oradan ayrıldıktan sonra Volkan ve Yasin Serhat'ı göstererek hakeme itiraz ettiller kart görmesi için.Muhtemelen Serhat oradan ayrılırken kötü bir laf etti ve sarı kartı bu yüzden gördü.

Gökhan Gönül sakatlıktan yeni çıkmasının ve önünde Kazım gibi İngiliz disiplini ile kanat oynamaya alışmış bulunduğu bölgeyi terk etmeyen bir oyuncu sebebiyle kötü performans gösterdiğini söyledi.Deivid varken sürekli Deivid içeri katediyordu ve Gökhan'ın önünde boş alan kalıyordu.Şimdi Kazım sırtı dönük top alıyor Gökhan'a çıkacak alan kalmıyor.

Maldonado'yu bende beğendim.Şampiyonlar Ligi'nde Josico ile beraber çok daha iyi oynar diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Guiza psikolojik baskıda sanırım gol atamıyor kötü yerlere vuruyor..Gol atamazsa ne yaparsa yapsın kezmanla aynı muameleyi görür..Ben en fazla 10-15 gol atacağını düşünüyorum..
    Hiç sanmıyorum. Tribünden maçı izleyenler kezman ile güiza'nın farkını çok net görüyorlar ve taraftar forumlarında falan güiza'ya övgüler yağıyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri