Originally Posted by
anilton
F.Bahçe kazandı tebrikler...
Ama şunu gözardı etmemek lazım.F.Bahçe eski oyununu oynayamıyor.Benim bildiğim F.Bahçe gol atması gerektiği dakikalarda rakibi bunaltır,sağlı sollu baskı kurar(özellikle Kadıköy'de) ve bir şekilde gol atar.Ama bu sene o görüntüden çok uzak.Geçen seneki F.Bahçe olsaydı Partizan'ı burada beşlerdi örneğin.Ama bakıyoruz eskisi kadar pozisyon zenginliği ve hücum varyasyonları yok.Kazım ve Uğur hala Kadıköy'de ki MTK maçında kalmışlar.Ne top sürebiliyorlar doğru düzgün ne beklere yardım edebiliyorlar ne de onların bindirmesine zemin hazırlayabiliyorlar.Bu yüzden özellikle Gökhan ve Carlos alışılmıştan uzak bir performans sergiliyor.Maç 11'e 11 devam etseydi sonucu kestirmek gerçekten güç olurdu.Hatta ve hatta 11'e 10'ken bile Belediye iyi idare ediyordu.Ben 9 kişi kaldığında bu maç beş olur dedim.Öyle olmasıda gerekiyordu ama olmuyor,çünkü geçen seneki F.Bahçe yok.Ama sakatlıklar var.Deivid,Emre ve Josico takıma girdiğinde neler değişecek göreceğiz...
Bu arada kırmızı kartlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.İkiside doğru karar.Ama Serhat'ın gördüğü ikinci sarı kart müdaheleden değil giriştendir.Dikkatle izleyin pozisyonu Lugano'nun ayağına müdahele yok,Lugano kendisine çok açık bir şekilde Serhat'ın üstüne atıyor ve abartılı bir şekilde dakikalarca kıvranıyor.Yakıştıramadım...