Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Kezman Guiza'dan daha az mı koşuyordu sanki, gollerini atmaya başlasın da o zaman karar verirsiniz o değeri edip etmeyeceğine
Maçı izlemediğin belli oluyor. Güiza dün harika oynadı. Kesinlikle de verilen değeri hakediyor.

Quote Originally Posted by anilton View Post
F.Bahçe kazandı tebrikler...

Ama şunu gözardı etmemek lazım.F.Bahçe eski oyununu oynayamıyor.Benim bildiğim F.Bahçe gol atması gerektiği dakikalarda rakibi bunaltır,sağlı sollu baskı kurar(özellikle Kadıköy'de) ve bir şekilde gol atar.Ama bu sene o görüntüden çok uzak.Geçen seneki F.Bahçe olsaydı Partizan'ı burada beşlerdi örneğin.Ama bakıyoruz eskisi kadar pozisyon zenginliği ve hücum varyasyonları yok.Kazım ve Uğur hala Kadıköy'de ki MTK maçında kalmışlar.Ne top sürebiliyorlar doğru düzgün ne beklere yardım edebiliyorlar ne de onların bindirmesine zemin hazırlayabiliyorlar.Bu yüzden özellikle Gökhan ve Carlos alışılmıştan uzak bir performans sergiliyor.Maç 11'e 11 devam etseydi sonucu kestirmek gerçekten güç olurdu.Hatta ve hatta 11'e 10'ken bile Belediye iyi idare ediyordu.Ben 9 kişi kaldığında bu maç beş olur dedim.Öyle olmasıda gerekiyordu ama olmuyor,çünkü geçen seneki F.Bahçe yok.Ama sakatlıklar var.Deivid,Emre ve Josico takıma girdiğinde neler değişecek göreceğiz...

Bu arada kırmızı kartlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.İkiside doğru karar.Ama Serhat'ın gördüğü ikinci sarı kart müdaheleden değil giriştendir.Dikkatle izleyin pozisyonu Lugano'nun ayağına müdahele yok,Lugano kendisine çok açık bir şekilde Serhat'ın üstüne atıyor ve abartılı bir şekilde dakikalarca kıvranıyor.Yakıştıramadım...
Yeni sistemde bu tarz şeylerin olması normal. Zico'nun oynattığı futbol da ilk zamanlarda bundan farksız değildi, hatta bırak ilk sezonu 2. sezon bile sancılar çok fazlaydı. Luis'in sistemi oturana kadar bu tarz şeyler olabilir, önemli olan skor. İspanya Milli Takımında da sistemin oturması epey zaman almıştı, bizde de zaman alacaktır ama oturduğunda da muhteşem bir şey olacaktır.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Fenerbahçe haLa iyi top oynayamıyor. Eğer BeLediye dün acemiLik yapmasa maçı 11 e 11 tamamLayabiLseLerdi bence maçı aLacakLardı ki aLırLardı da. Zaten AbduLLah Avcı da maçtan sonra onu söyLedi. Eğer 60 dk ya kadar denk gidebiLseydik ki gidiyorduk sonradan Adriano ve İbrahim Akın hamLesi iLe maçı kazanmaya oynayacaktık diyordu.

Fenerbahçenin ciddi anLamda sıkıntı yaşadığı aşikar. Kırmızı kartLardan sonra boL pozisyona girmesi kimseyi yanıLtmasın bence.
Daha dur bismillah, Aragones'in 6. resmi maçı. Daha 6 maçta adam sistemini tamamen oturtamaz. Zamana ihtiyacı var. Sistem oturduğunda o zaman raylar oturunca daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Güiza dün akşam muhteşem oynadı, sahanın bence en iyisiydi. Alex ve Maldonado da muhteşemdi, bence bu 3 futbolcu dün gecenin en iyileriydi. Alex geçen yıllardan daha hırslı, istekli ve çalışkan oynadı, Maldonado da aynı şekilde geldiğinden beri en iyi futbolunu oynuyor son 3 maçtır, bence mutlaka bu takımda oynamalı, kalitesini gösteriyor. Böyle devam ederse takımın bankosu olur. Güiza ise dehşet bir adam, böyle defansı dağıtan, asist yapan, pozisyona giren bir adam görmedim, gerçekten verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Sistem tamamen oturduğunda ve kanatlar iyice işlediğinde, Deivid de bu takıma katıldığında Güiza gol şov yapar. Şu an bile yeterliyken, raylar oturunca Güiza'yı hayal bile edemiyorum. Nazar değmesin, maşallah diyelim.