1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fransa'nın Yükselen Güneşi"Olympique de Marseille"

Hybrid View

Real'e çelme takabilirsen içerde. Fiorentina zaten senin. Grupdtan 1. çıkarsın. Ama Fiorentina ve Real maçlarına formsuz çıkarsaz en kötü ihtimal Uefa diyorum. İçerde ve dışarda oynayacağın Real ve Fiorentina maçları kritik olmuş. Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Real'e çelme takabilirsen içerde. Fiorentina zaten senin. Grupdtan 1. çıkarsın. Ama Fiorentina ve Real maçlarına formsuz çıkarsaz en kötü ihtimal Uefa diyorum. İçerde ve dışarda oynayacağın Real ve Fiorentina maçları kritik olmuş. Başarılar

İlk maç R.Madridle takım olarak şuan iyi bir performansım var dediklerine katılıyorum iç sahada alacağım puanlar çok önemli deplasmanda ne alırsam kar ayrıca tşk ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Santiago Bernabau'da Marsilya Fırtınası;

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Sezonun 16.Haftası geride kalırken oldukça iyi bir performansa gösterdik..İşte puan tablosu;

Bunun yanı sıra Şampiyonlar Liginde Muhteşem bir performansla üst tura çıktık ama içeride oynadığımız R.Madrid maçı asla unutulmayacak!!İşte maç;

Ve Puan Tablosu;

Mesaj Yetkileri